Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Flytta in IDAG! Unikt boende i nya Cederhusen mitt i stan!

Inflyttningsklar. Välplanerad trea belägen på våning två i huset i nya Cederhusen i Hagastaden.
I nya trendiga Hagastaden kommer du ha fri utsikt över nya Hagaparken och bo i ett arkitektoniskt mästerverk. Träkänsla och underbar utsikt är vad som kännetecknar denna bostad.
Allt är noga utvalt för din trevnad.

Beskrivning

Interiör:

Hall
Här välkomnas ni bakom säkerhetsdörr av en rymlig hall som erbjuder avhängning på hatthylla med krokar samt garderob med spegeldörrar. Här finns även plats för annat möblemang för den som önskar. På golvet ligger det vacker enstavsparkett  som sträcker sig ut i resten av lägenheten och väggarna är vita. 

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med tre franska balkonger som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för soffa med tillhörande möblemangVardagsrummet är ett rum att trivas i!

Kök
Stilrent kök från Marbodal med gott om förvaring bakom skåp och lådor i mint-grön ton. Exemplariska arbetsytor på grå bänkskiva som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av ugn, häll, kyl/frys, fläkt samt diskmaskin. Plats för matsalsdel för ca fyra personer intill fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum I
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaringsväg återfinns i garderobsvägg med    skjutdörrar av spegelglas. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti.

Sovrum II
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler samt förvaring.  Fransk balkong med insynsskyddad utsikt som bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

Badrum
Lyxigt helkaklat badrum med ljusa väggar samt klinkerbelagt golv i ljusa toner. Snygg belysning från spotlights i tak inklusive dimmer. Utrustat med dusch, handukstork  WC, handfat, kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Grå bänkskiva med ovansittande vita skåp för förvaring. 

Se inredningsval i bilaga. 

Läs mer

Brf Arkitraven:

Brf arkitraven
Brf Arkitraven ligger i det första av två kvarter som omfattar projektet Cederhusen och består av 111 st. bostadslägenheter fördelat på 2 fastighetskroppar samt 4 lokaler. Föreningen äger marken.

Fakta om byggnaden
Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholm första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusens unika arkitektur med fyra torn, 10-13 våningar bildar en bred och hög front i söderläge mot Norra Stationsparken, nära den nya tunnelbanan i Hagastaden. Cederhusen är ett äkta trähus som står stadigt på en grund av betong.

Gemensamma utrymmen
- Gemensam takterrass finns att nyttja för boende. Terrassen är utrustad med ute kök och sittplatser.
- Barnvagnsrum finns i anslutning till respektive entré.
- Cykelrum finns i källaren samt i utomhusställ på gården. Vid entrén mot
- En eldriven lastcykel finns för boende i föreningen att disponera gemensamt vid entrén mot Hagaesplanaden. Cykeln ingår i cykelpool och anslutningsavgift till poolen ingår för dig som boende.
- Gemensam källsortering sker i miljörum belägen vid entré mellan husen mot Hagaesplanaden.

TV/Bredband
Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia gällande Kabel-TV och bredband.
Telia Lagom med TV/Bredband (100/100 Mbit/s) levereras mot en obligatorisk kostnad om 229 kr/månad som läggs till månadsavgiften.

Parkering
Det kommer att finnas parkeringsplatser (17 st) för etapp 1 att hyra i Stockholm Parkerings garage under Norra Stationsparken. Fördelning av parkeringsplatserna sker efter intresseanmälan och i turordning, max en parkeringsplats per lägenhet. Parkeringsavtal tecknas separat med Stockholm Parkering.

Övrigt
Vatten och uppvärmning av lägenheten ingår i månadsavgiften.
Utöver den redovisade månadsavgiften debiteras kostnaden för din elförbrukning, retroaktivt kvartalsvis. Lägenheterna har individuell mätning av el.
Sophämtning ingår i månadsavgiften .
Föreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och utvändig mark inom fastigheten.
Sopsugsnedkast finns placerade på gården mellan husen.
Bostäderna värms upp av fjärrvärme, via vattenburen golvvärme. Ventilationen är av typ FTX, från- och tilluftsventilation med återvinning. Överlåtelseavgift 1,190 kr, Pantsättningsavgift 476 kr.

Ekonomi
Föreningens totala lån förväntas enligt ekonomisk plan att uppgå till ca 114 000 000 kr, vilket motsvarar ca 16 980 kr/kvm. Kalkylräntan i ekonomisk plan är 2,80 %, men vid den senaste kontrollen (2021-03-31) låg genomsnittsräntan för slutplacering på 0,85 %. Föreningen har i ekonomisk plan medvetet tagit höjd för en högre räntesats (2,80%) än vad slutplaceringsräntan förväntas bli. Detta innebär att föreningen får en räntereserv där mellanskillnaden kan användas till exempelvis extra amortering.

 

 

Hushållsel (tillkommer 275kr/mån) och Tv/bredband (tillkommer med 229 kr/månaden)

Läs mer

Område:

Området
Hagastaden är den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Med tusentals bostäder och arbetsplatser smälter området samman till en modern, tät stadsdel med både liv och rörelse. Vid Torsplan finns ett flertal livsmedelsbutiker, apotek och SATS torsplan. Omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Hagastaden är platsen där du får uppleva såväl storstadspuls men ändå ha närhet till grönområden såsom Hagaparken.

Kommunikation
Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan (uppgång Vanadisvägen). Den nya tunnelbanelinjen (Gula linjen) förväntas vara i drift 2027-28 med uppgångar vid Torsplan och Hagaplan.

Läs mer

stockholm

stockholm Vasastan
Månadsavgift: 3 656 kr/mån

7 295 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Gästtoalett:
Ja
Byggnadsår:
2022
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk m. värmeåtervinning
TV / Data:
Telia
Allmänt skick:
Som nytt

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
69.5 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Behövs ej
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Arkitraven
Lägenhetsnr:
2-1204
Lägenhetsnr LMV:
1204
Våning:
2
Hiss:
Ja
Andelstal, ägande:
0.9725 %
Avgift:
3656 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Ingår ej i avgiften:
Hushållsel, Bredband

Driftskostnader

El:
500 kr/mån
6000 kr/år
Försäkring:
175 kr/mån
2100 kr/år
Driftskostnader totalt:
675 kr/mån
8100 kr/år

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.