Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FRÄSCH 1:A MED LÅG AVGIFT I NATURSKÖNT OMRÅDE CA. 10 MIN FRÅN STAN MED T-BANA!

I naturnära område hittar ni denna välplanerade etta med kvadratmeterna på rätt ställe. Helkaklat badrum från föreningens stambyte, kök i modern tappning med fina ytskikt. Många parkeringsplatser finns i föreningen.

Lägenheten är belägen med närhet till det mesta. På några minuters gångavstånd finns en matvarubutik och kommunikationer (T-banan och bussar) samt till skolor, dagis, tennisbana och fotbollsplan. Runt hörnet finns också ett antal trevliga promenadstråk såsom Råstasjön och Lötsjön.

Här bor ni i en stabil förening som erbjuder de boende låga avgifter, där stora renoveringar såsom stambyte, bergvärmeinstallation och ombyggnationer gjorts. Utanför bostaden finns en trevlig grillplats för föreningens medlemmar där grannar kan mötas.

Kontakta gärna ansvarig mäklare vid frågor!

Beskrivning

INTERIÖR:

ENTRÉ & HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring via stor garderober med skjutdörrar samt bra avhängningsmöjligheter till vänster. På golvet ligger snyggt klinkergolv samt väggar målade i vitt. Säkerhetsdörr.

ALLRUM
Bostadens allrum har ett fint ljusinsläpp via stort fönsterparti. På ena sidan om rummet ligger köket och på andra sidan rummet finns plats för en 1,20 säng. Rmmet kan också nyttjas genom att skapa en luftig känsla och möblera med en bäddsoffa. På golvet ligger ett fint ljusare parkettgolv och väggarna är målade i vitt.

KÖK
Kök i modern och snygg design. Här matchas fina skåpsfronter i vitt med kakel i vitt samt en bänkskiva i massivt trä. Bra med förvaring från över- och underskåp där även en köksö bidrar till extra förvaring samt skapar en bra matplats. Utrustat med kyl/frys, kombinerad micro/ugn, häll, fläkt samt diskho.

BADRUM
Fräscht och helkaklat badrum från föreningens stambyte. Mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med dusch, wc, handfat samt spegelskåp med belysning.

Läs mer

INFO OM FÖRENINGEN:

Brf Kavaljersbacken är en äkta förening. Föreningen förvärvade fastigheten 2010 och adresserna är Kavaljersbacken 2-16. Föreningen äger marken. Fastigheten består av 90 st bostadslägenheter från 1 r o k till 4 r o k, av dessa upplåtes 8 st med hyresrätt. Här finns även garage och p-platser. Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen.

Föreningen har för avsikt att genomföra en påbyggnad med tre våningar, vilket innebär 120 st nya lägenheter. Detta kommer att innebära en stor ekonomisk fördel för föreningen och samtidigt en nyrenoverad fräsch befintlig fastighet.

TV & BREDBAND
Grundutbudet för TV ingår i avgiften. Bredband levereras av Sundbybergs stadsnät, beställs och debiteras enskilt.

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR
Det finns cykelförråd, källarförråd, barnvagnsförråd och två fullutrustade tvättstugor belägna i markplan på Kavaljersbacken 6.Det finns även lokal som medlemmarna kan hyra för övernattning, fest och/eller biljard samt en trevlig gård med grill och bänkar.

PARKERING
30 st garageplatser (412-589 kr/mån).
34 st parkeringsplatser (261 kr/mån).
För närvarande är det 10 st i kö till garage och 3 st i kö till p-plats (2020-02-19)
Föreningen har även tillgång till 10 st gästparkeringar. Hit kan medlemmar få tillfälliga parkeringstillstånd i väntan på ordinarie plats (412 kr/mån).

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd om ca 2kvm.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Ventilationskanaler är rensade, OVK utfört och godkänd samt nya takfläktar. 3-fasel är indragen i alla lägenheter och i hela fastigheten i övrigt. Nyrenoverade tvättstugor.

2017: En föreningslokal som medlemmar ska kunna hyra för fest, övernattning och biljard har renoverats.
2015: Nytt cykelrum i port 4 och nytt cykelställ utomhus
2014: Bergvärme installerades. Ombyggnation av lokaler till 10 st nya lägenheter.
2013: Stambyte med renovering av badrum samt utbyte av elstigare, elcentraler samt invändiga dragningar. Jordade uttag i hela lägenheterna.
2012: Installation av nytt portlåssystem med porttelefon
2010: Installation av bredband

Föreningen har för avsikt att genomföra en påbyggnad med tre våningar, vilket innebär 120 st nya lägenheter. Detta kommer att innebära en stor ekonomisk fördel för föreningen och samtidigt en nyrenoverad fräsch befintlig fastighet. Projektet är i bygglovsfasen och planeras att vara igång inom något år.

ÄGANDE I FÖRENINGEN
Föreningen godkänner inte juridiska personer. Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel är 10%.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner inte juridisk person. Kolfilterfläkt kan användas i lägenheten.
Trappstädning sköts av städfirma. Eldningsförbud råder i fastigheten. Vid renovering av lägenheten skall ansökan med bifogad ritning lämnas till styrelsen. Hantverkare som utfört arbetet måste ha den behörighet som krävs för arbetets utförande.

Läs mer

NÄROMRÅDE:

Ör är ett lugnt område mellan naturen och storstaden – och mittemot Sundbybergs rackethall. Det tar bara några minuter att gå till motionsområdet Ursvik, liksom till de två sjöarna, Råstasjön och Lötsjön, med promenadvägar, minigolf och kafé. Till centrala Stockholm kommer man på bara 13 minuter med tunnelbana (Hallonbergen) och till centrala Sundbyberg tar det 9 minuter med buss. Det tar cirka 5 min att gå till tunnelbanan i Hallonbergen. Två busshållplatser ligger alldeles i närheten av våra hus. I området ligger Örskolan (F–6) och på andra sidan Lötsjön ligger Ängskolan (F–9).

Läs mer

ALLMÄNT OM BOSTADEN:

Bostaden ligger på ett väldigt speciellt läge som gränsar mot Solna. Från bostaden har man nära till allt Sundbyberg har att erbjuda men även allt grannkommunen Solna erbjuder. Ett väldigt tyst och lugnt område omgett av grönska och sjöarna, här bor du med god grannsämja och lugn atmosfär. Man har även nära till skola och dagis vilket är bra för familjen eller den som väntar tillökning.

Arenastaden med Mall of Scandinavia ligger endast en frisk promenadsträcka ifrån med Råstasjön som passage. Där erbjuds allt man kan tänka sig och lite till i form utav shopping, restauranger, matbutiker, biografer och mycket mer. Man kan även ta en promenad upp till Näckrosen och allt gamla anrika Råsunda har att erbjuda med charmiga caféer, restauranger och mycket mer.

Man har helt enkelt goda valmöjligheter för både grönska och lugn men samtidigt shopping och puls. Enkelt att ta sig till både E4 och E18 med bil. Från bostaden är det promenadavstånd till två olika t-banestationer, både Näckrosens t-bana och Hallonbergens t-bana samt bussar mot olika håll. Från Sundbybergs centrum har du tillgång till kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Bostaden och läget har många rätt. 

Läs mer

Sundbyberg

Sundbyberg Ör, Sundbyberg
Månadsavgift: 1 109 kr/mån

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
1 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadsår:
1965
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Bergvärme 78% & Fjärrvärme 22%
Ventilation och kyla:

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
24.5 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
BRF Kavaljersbacken
Lägenhetsnr LMV:
1001
Våning:
1
Avgift:
1109 /mån
Ingår i avgiften:
Värme, VA & Kabel-TV (Basutbud)

Driftskostnader

El:
100 /mån
1200 /år
Försäkring:
130 /mån
1560 /år
Driftskostnader totalt:
230 /mån
2760 /år
Driftskostnader kommentar:
Enligt schablontabell. Notera att driftkostnader är personliga och varierar.

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.