Allrum

Sjösabrinken 30, 10tr.


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 30 kvm
  • Antal rum: 1 rum och kokvrå
  • Pris: 1 690 000 kr / Utgångspris
  • Månadsavgift: 1 721 kr

Sjösabrinken 30, 10tr.

Fri uthyrning - Högt läge och fri utsikt - Omgående tillträde

Föreningen tillåter fri andrahandsuthyrning! Varmt välkommen till detta boende med fri uthyrning om 30 välplanerade kvm med balkong som erbjuder utsikt från hög höjd! Ljust och lättmöblerat allrum med sovalkov, kök med förvaring bakom luckor och lådor av trä samt ett helkaklat badrum.
I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter.
Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Tio trappor upp i denna fastighet välkomnas ni av en hall som erbjuder avhängning via hatthylla samt i garderober med spegeldörrar. På golvet ligger det klinker och väggarna är ljusa. 

Allrum
Ljust och härligt allrum som med enkelhet rymmer soffa med tillhörande möbler samt mindre matplats. Perfekt plats för säng i alkov. På golvet ligger det ett vackert ekgolv och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i!

Kök
Stilfullt kök med förvaring bakom luckor och lådor av trä. Goda arbetsytor på bänkskiva av laminat/trä med ovansittande vitt kakel som belyses av lysrör. Maskinell utrustning bestående av Gasspis/elugn, fläkt samt kyl/frys. På golvet ligger det klinker och väggarna är vita. Härifrån hittar vi även utgången till den möblerbara balkongen som erbjuder utsikt från hög höjd.

Badrum
Helkaklat och rymligt badrum i harmoniserande kulörer. Utrustat med badkar, handdukstork, WC, handfat samt spegelskåp.

Förening

Brf Brinkvalvet med org. nr. 769630-9669 i Stockholms kommun registrerades 2019-06-26.
Föreningen innehas med tomträtt och består av två hus med tre våningar samt ett hus med nio (10) våningar totalt 6 625 kvm, varav lägenhetsytan är 6 534 kvm. Adresserna är Sjösabrinken 5-9 och 24-30 i Högdalen. I husen finns totalt 109 st bostadslägenheter samt 3 st lokaler.
Föreningslånen enl ekonomiska planen 11 296 kr/kvm

I denna förening har man fri uthyrning!

Tvättstugor finns det 2 stycken av och dom finns i markplan i höghuset, nr 30.
Cykelförråd finns
Till varje bostad hör ett källare eller vindsförråd.

Genomförda renoveringar
1989 Samtliga portar byts.
1996 Förstärkning av dörrar och fönster
1996 Balkongrenovering
1997 Omläggning av yttertak
2005 Förbättring av yttre miljö som gräsytor etc.
2007 Målning av trapphus
2009 Hissrenovering
2014 Putslagningar
2019 Indragning av fiber

Allmänt om området
Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem

I Högdalen, mitt i Teaterkvarteret, bor man med bra kommunikationer och nära till service och stadsliv. Här finns gott om sport, fritid och aktivt leverne bara runt knuten; som bad, fotbollsplan och gym endast kort promenad från lägenheten. Bowling återfinns i centrum. Skateboardsparken, som är norra Europas största, ligger nedanför Högdalens Centrum och är ett idrottsområde endast för skateboard, en s k "skatevärld". För den som gillar att jogga eller gå långpromenader i vacker natur finns Högdalstoppen och Magelungen. I Högdalen finns ett brett utbud av service - loppis, systembolag, kondis, restauranger, fisk och blommor. I närområde ligger även flertal skolor, barnomsorg och vård.

I Bandhagens centrum finns det bland annat ett café, matvarubutik, apotek, blomsterhandel, restauranger, och skräddare/kemtvätt med mer. Sekondhandbutik. Körskola. Högdalens centrum har ett 50- tal butiker med allt från torghandel till fiskaffär, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt banker och caféer.

Kommunikationer:
Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h