Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Frontläge med balkong mot vattnet!

Ljus och luftig lägenhet som öppnar upp för umgänge och middagar. Här bor du i vardagslyx med frontläge och fri utsikt över vattnet, balkong i soligt läge och vinkyl för finsmakaren. Absolut bästa läge med Mälaren som närmsta granne.

Beskrivning

Område:

Välkommen till Liljeholmskajen med allt man kan önska sig i direkt anslutning till vattnet! Liljeholmskajen erbjuder, förutom moderna bostäder även badbryggor, restauranger, caféer, butiker, mataffärer, gym, galleria, samhälls- och kommersiell service samt platser för motion och rekreation. Ett populärt promenadstråk är längs kajkanten via Årstabron, Tantolunden och åter via Liljeholmsbron. Den fridlysta Årstaskogen ligger i direkt anslutning till bostadsområdet. 

Kommunikationer:
Liljeholmskajen är mycket väl försörjt med kollektivtrafik genom närheten till Liljeholmstorget med tunnelbana och bussterminal samt till tvärbanans hållplatser inom området Årstadal och Årstaberg. Flygbussarna går från busshållplats vid Liljeholmstorget.
Vid Årstaberg finns en ny pendeltågstation och i anslutning till den erbjuds omstigningsmöjligheter till buss. Via gång och cykelbana, på både Liljeholmsbron och Årstabron når man mycket lätt Södermalm. Med bil tar det bara några minuter till Essingeleden eller Södertäljevägen.

Läs mer

Arkitekt:

”Sjövikstorget 1 är ett stadskvarter gestaltat på ett modernt sätt. Genom portiker och öppningar skapas utblickar mellan kvarterets insida och omgivningen.
Kvarterets inre kärna, gårdsrummet, hålls samman genom dess varma kulör. Mot torget förstärks kvarterets identitet genom en fasad av gråsvart puts med karaktäristiska kubiska balkonger och en generöst glasad bottenvåning.”

Rickard Rotstein, arkitekt SAR/MSA, Rotstein Arkitekter

Läs mer

Brf Sjövikstorget:

Brf Sjövikstorget med organisationsnummer: 769620-3327 bildades år 2009 och är en äkta förening med 98 bostadsrätter och 2 kommersiella lokaler på Liljeholmskajen. Fastigheten färdigställdes 2011 och är belägen på Liljeholmen, ett bostadsområde precis intill vattnet.

Under 2020 har föreningen amorterat ner och minskat sin belåning till 8314kr/kvm. Föreningen har nyligen sänkt avgiften med 5% och har en mycket god ekonomi. Fastigheten har mycket god säkerhet med kameror i trapphus och garage. Till lägenheten hör ett mycket rymligt förråd i källaren.
Föreningen är ansluten till Telia med upp till 1000mbit per sekund och den ekonomiska förvaltaren är Storholmen.

Parkering
Garageanläggning finns i källarplan. Tillgång till 17 fasta och 46 dubbelutnyttjande platser. Fast plats (1400kr/månad) och dubbelutnyttjande plats (1000kr/månad). Uthyrningen av garageplatser sker genom Aimo Park. 

Gemensamma utrymmen
Innegård, barnvagns- och rullstolsförråd. Två cykelrum och en tvättstuga finns i grannfastigheten. Tvättstugan är gemensam med Brf Sjöviksbryggan. Föreningen har övernattnings- och gemensamhetslokal. Soprum finns i huset med full sortering. Regelbundet beställs container för grovsopor.

Läs mer

Interiör:

HALL
Välkomnande hall med gott om utrymme för jackavhängning och utmärkta förvaringsmöjligheter i garderoben. Hallens väggar är vitmålade och golvet är belagt med svart klinkergolv. 

VARDAGSRUM
Ljust och öppet vardagsrum som tillsammans med köket skapar en härlig och luftig atmosfär. Utsikt över vatten direkt från sittplatserna. Golvet är belagt med parkettgolv och rummets väggar är vitmålade. Från vardagsrummet nås balkongen med utsikt över Liljeholmskajen, vatten, Tanto och Årstabron. 

KÖK
Sociala arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Köksö med vinkyl för plats för umgänge och goda middagar. Det stora fönstret vid matplatsen tillför bra med ljusinsläpp och om man blickar utåt har man en fantastisk utsikt över vattnet.

BALKONG
Soligt läge med en rogivande utsikt över vattnet. 

SOVRUM I
Sovrum plats för dubbelsäng och annat möblemang. Bra med förvaringsmöjligheter i klädkammaren. Parkettgolv och vitmålade väggar. Installerad mörkläggningsgardin.

SOVRUM II
Sovrum plats för enkelsäng och annat möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar. Installerad mörkläggningsgardin.

SOVRUM III
Sovrum plats för dubbelsäng och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob. Parkettgolv och vitmålade väggar. Installerad mörkläggningsgardin.

BADRUM 1
Lägenhetens badrum inrymmer badkar, handfat, spegelskåp, väggskåp, WC, Avlastningsbänk med tvättmaskin och torktumlare under. Golvet är belagt med svart klinker och väggarna helkaklade i vitt. Golvvärme.

BADRUM 2
Vid entrén når du lägenhetens andra badrum. Inrymmer duschhörna, handfat, spegelskåp, väggskåp och WC. Golvet är belagt med gråsvart klinker och väggarna helkaklade i vitt. Golvvärme.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare, bra med förvaringsmöjligheter från golv till tak. 

Läs mer

Stockholm

Stockholm Liljeholmskajen
Månadsavgift: 4 788 kr/mån

9 400 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Gästtoalett:
Ja
Byggnadsår:
2011
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas-fönster
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
FX-system. Frånluft i kök, badrum och stora klädkammare, tilluft bakom radiatorer i sovrum och vardagsrum
TV / Data:
Telia

Pool, parkering m.m

Parkering:
Typ: Garage
Antal platser: 64
Ägandeform: Hyres
Kostnad: 1000 (Månadskostnad)

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
101 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
64
Energiprestanda:
64 kWh/Kvm och år
Energiklass:
B
Registrerad:
2014-12-19
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Sjövikstorget
Lägenhetsnr:
21401
Lägenhetsnr LMV:
1401
Våning:
4tr
Hiss:
Ja
Avgift:
4788 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten(kallvatten), Tv, Telefoni och Bredband,
Känd avgiftsförändring:
Nej

Driftskostnader

El:
250 kr/mån
3000 kr/år
Vatten/Avlopp:
150 kr/mån
1800 kr/år
Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
550 kr/mån
6600 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.