Lummigt

Drevkroken 6


  • Bostadstyp: Villa
  • Boarea: 150 kvm
  • Antal rum: 5 rum och kök
  • Pris: 6 750 000 kr / Utgångspris

Drevkroken 6

Visningar


    • 2019-10-27 14:45 - 15:30

Härlig familjevilla med barnvänlig tomt i söderläge!

Varmt välkommen till denna härliga familjevilla om 150 kvm i anrika G:a Solhem. Detta hus i två plan är fördelat på två allrum, 3-4 sovrum, två badrum , kök samt tvättstuga med groventré.
Härlig, barnvänlig och friköpt tomt i eftertraktat villakvarter. Parkering för 2-3 bilar på uppfart. Detta hus måste upplevas!

Här bor ni med ett eftertraktat läge och med ett lagom promenadavstånd till Solhemsskolan vars simhall snart är färdigrenoverad, Spånga gymnasium, flera förskolor och gräsplanen på Gläntan. Buss 117 som går mellan Spånga Torg och Brommaplan har en hållplats på Solhemsvägen.
Från Spånga Torg når ni Odenplan på bara tio minuter och T-Centralen på 13 minuter med pendeln och det finns fina bussförbindelser mot bland annat Kista och Vällingby.

Beskrivning

Hall
Stor och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. På golvet ligger det parkett med vattenburen golvvärme och väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Stort, ljust och luftigt vardagsrum som flödar av ljus från stora fönster i söder. Här finns det gott om plats för soffdel med tillhörande möbler samt matsalsdel för den som önskar. Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning mot kök vilket ger en mycket social umgängesyta. Detta är ett rum att trivas i!
Vardagsrummet går med fördel att dela av för den som önskar ett extra sovrum.

Kök
Härligt fullutrustat kök med förvaring bakom grå skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på bänkskiva av sten med ovansittande vitt kakel som belyses av spotlights. En köksö avdelar köket från matplatsen som med enkelhet rymmer större sällskap. Maskinell utrustning bestående av kyl, frys häll, ugn, mikro, diskmaskin samt fläkt. På golvet ligger det parkett och väggarna är ljusa.
Från köket finns utgången till den södervända och väl tilltagna altanen. Perfekt för att duka ut middagen en solig sommardag!

Duschrum
Smakfullt och helkaklat duschrum med vita väggar (fondvägg i brunt) samt ett ljust värmebelagt, vattenburet klinkergolv. Utrustat med dusch, vägghängd WC, dubbelhandfat i kommod, spegel samt handdukstork.

Tvättstuga
Bra tvättstuga med groventré. utrustat med ho, tvättmaskin samt torktumlare.

Övre plan

Allrum
Perfekt yta som extra vardagsrum åt barnen. Härligt ljusinsläpp i söderläge. På golvet ligger det parkett och väggarna är ljusa. detta rum skulle man kunna dela av för den som önskar ett extra sovrum. 

Sovrum I
Stort och rofyllt sovrum som med enkelhet rymmer dubbelsäng med tillhörande möbler. Exemplariska förvaringsmöjligheter i klädkammare. På golvet ligger det laminat och väggarna är ljusa. Från detta rum nås vindsutrymmet via lucka.

Sovrum II
Ombonat och ljust sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för säng samt skrivbord. Förvaring finns i garderob.

Sovrum III
Ombonat och ljust sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för säng samt skrivbord. Förvaring finns i garderob.

Badrum
Välskött våtrum med äldre ytskikt Utrustat med halvkaklade väggar, våtrumsmatta, WC, handfat, badkar samt vindsfönster.

Övriga byggnader
På baksidan huset finns ett stort förråd / friggebod som är förberett för el samt en cykelbod.

Tomt
Friköpt och lättskött trädgårdstomt (inramad av thujor) med äppelträd, diverse barrbuskar och allehanda planteringar. Tomten är ca 614 kvm.

Parkering
Parkering för ca 2-3 bilar.

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 2 595 000 kr
Mark, värde: 3 297 000 kr
Summavärde: 5 892 000 kr

Pantbrev 3 960 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1982
Värdeår: 1982

Område
Här bor ni med ett eftertraktat läge och med ett lagom promenadavstånd till Solhemsskolan vars simhall snart är färdigrenoverad, Spånga gymnasium, flera förskolor och gräsplanen på Gläntan. Buss 117 som går mellan Spånga Torg och Brommaplan har en hållplats på Solhemsvägen. Det är inte mer än tio minuters gångväg ned till det mycket trivsamma Spånga Torg med sitt fina utbud av butiker och restauranger, gym, frisör, bankkontor, pub m.m. Här finns också det mycket populära Spånga konditori som drivs av årets bagare 2015 Gabriel di Gredo. Dennis kött och Åsas fisk säljer fina delikatesser. Från Spånga Torg når ni Odenplan på bara tio minuter och T-Centralen på 13 minuter med pendeln och det finns fina bussförbindelser mot bland annat Kista och Vällingby.

Visningar


    • 2019-10-27 14:45 - 15:30

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h