Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Högst upp med balkong och sjöutsikt

Avgiftsfritt 1 år.
Högst upp i huset med balkong återfinns denna vackra trerummare med sjöutsikt
Lättmöblerat och stort vardagsrum med utgång till solig balkong och utsikt mot vatten. Fullutrustat kök med plats för matbord för ca 4-6 personer. Två rofyllda sovrum med bra förvaring samt ett helkaklat badrum med tvätt- och torkmaskin.

Här bor man på en mysig ö mitt i storstaden på Lilla Essinge. Med promenadavstånd nås Lilla Essingens härliga badbryggor och fina Luxparken. Ön är framförallt känt för sin vackra natur och direktanslutningen till Stockholms vatten. Här bor man nära allt man kan tänkas behöva i form av service och goda kommunikationer.

Brf Essinge Port är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av totalt 143st lägenheter på adresserna Primusgatan 50-54 samt Luxgatan 37. Trevlig gemensam gård med grillmöjligheter samt en övernattningslägenhet tillhörande föreningen.

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Högst upp i huset välkomnas ni av en hall som erbjuder avhängning på hatthylla med krokar samt i platsbyggda garderober. På golvet ligger det svart klinker och väggarna är vita.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möbler samt annat möblemang för den som önskar. Härligt ljusintag från stora fönsterpartier och utgång till bostadens soliga balkong med utsikt över glittrande vatten. På golvet ligger det parkett och väggarna är ljusa.

Kök
Fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp och lådor. Goda arbetsytor på svart bänkskiva med ovansittande vit mosaik som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, mikro, fläkt, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Här finns plats för matbord för ca 4-6 personer intill insynsskyddade fönsterpartier med utsikt mot vatten.

Sovrum I
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler. Förvaring återfinns i garderob med skjutdörrar. Insynsskyddat fönster bidrar med ett gott ljusintag och utsikt över takåsar.

Sovrum II
Rofyllt sovrum i ostört läge med plats för säng och tillhörande möbler. Förvaring återfinns i garderob med skjutdörrar. 

Badrum
Helkaklat badrum med svart klinker på golv och ljusa väggar. Utrustat med vägghängd WC, badkar, kommod, spegel, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt förvaringsskåp.

Läs mer

Brf Essinge Port:

Brf Essinge Port är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av totalt 143st lägenheter på adresserna Primusgatan 50-54 samt Luxgatan 37. Juridisk person accepteras ej.
Belåning 7 612Lån/Kvm.

Gemensamma utrymmen
Gemensam tvättstuga finns i hus 37 och 54 på markplan. Tvättstugan är utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel.
Barnvagnsrum finns på entréplan och cykelförråden i port 37 och 51.
Grovsoprum och återvinningsrum finns intill garagenedfarten.
Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om 400 kr/dygn. Besök gärna föreningens hemsida www.essingeport.se
Förråd tillhörande varje lägenhet ingår.

Utförda renoveringar
2012 installerades ett nytt styrsystem till fjärrvärmesystemet.
2015 spolades stammarna och rensning/justering av ventilationssystemet utfördes.
2016 byttes friskluftsfilter i samtliga lägenheter.
2018 uppfräschning av trapphusen.

Planerade renoveringar
Renovering av hissar

TV/Bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele2, leverantör kommer omförhandlas till Q2 (grundutbud ingår i månadsavgiften). Bredband via fiberkabel 250 Mbit ingår i avgiften.

Parkering
Föreningen har 74st P-platser i garaget under huset och 28st markplatser utanför huset. Garageplats kostar 1 200 kr/mån och markplats kostar 700 kr/mån. Kontakta Storstockholms parkeringstjänst för mer information. Garaget är en samfällighet tillsammans med Brf Essinge Kaj.

Läs mer

Område/Kommunikationer:

Här bor man på en mysig ö mitt i storstaden på Lilla Essinge och på bara någon minuts promenad nås Lilla Essingens härliga badbryggor och fina Luxparken. Ön är framförallt känt för sin vackra natur och direktanslutningen till Stockholms vatten. Med naturen som granne erbjuds öppna gräsytor, klippor och badbryggor samt utsikt över Mälaren och Långholmen. Här finns allt man kan tänkas behöva inom promenadavstånd i form av matvarubutiker, gym, caféer, restauranger, apotek och vårdcentral. Du har bland annat trevliga restaurangen LUX, restaurangerna/caféerna Pappas Deli och Edmond&Albert som har härliga uteserveringar med kvällssol, en espressobar samt Lux Dessert och Choklad som har färskt bröd och fantastiska bakverk. Utöver detta finns ett flertal andra restauranger och butiker på ön.

Kommunikationer
Väldigt goda kommunikationer där närmsta busshållplats trafikeras av Buss 1 som tar dig till Fridhemsplan på ca 5-7 minuter. Från Luxparkens marina kan man med SL-kort ta sig med båt till flera olika destinationer runtom i Stockholm samtidigt som man njuter av den härliga färden. Kör man bil tar man sig enkelt runt Stockholm via Essingeleden. 

Läs mer

Stockholm

Stockholm Lilla Essingen
Månadsavgift: 4 585 kr/mån

6 495 000 kr