Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Högst upp med egen terrass om 40kvm!

På Liljeholmskajen finns det gott om fina bostäder. Många med uteplatser och balkonger i härligt solläge. Denna lägenhet är dock något utöver det vanliga.

Högst upp i huset finner vi här ett boende som andas design, lyx och flärd. Härlig balkong med kvällssol i helt fritt läge och himlen som närmaste granne. Terrass om 40kvm med ett orangeri med infravärme utökar terrassens användande till både höst och vår.
Denna lägenhet är ingen vanlig trerummare utan en premiumlägenhet för dig som sätter värde på lyx och flärd när det kommer till ditt boende!

Beskrivning

Förening:

Brf Entréhuset (org: 769618-7181) ligger i det nya bostadsområdet Liljeholmskajen, Årstadal, Stockholm.

Entréhuset blev färdigställt 2010. Brf Entréhuset har 111 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt i föreningen och 5 st lokaler för uthyrning i gatuplanet, varav en förskola. Stor och stabil förening med god ekonomi där föreningen extraamorterat miljonbelopp årligen. Föreningen har även haft en avgiftsfri månad per år i december som troligtvis kommer att bestå framöver. 

Totalt finns 111 lägenheter i Entréhuset fördelade enligt nedan:

13 st 2 rum och kök (45-55 m2)
33 st 2 rum och kök (64-74 m2)
38 st 3 rum och kök (77-87 m2)
22 st 4 rum och kök (89-109 m2)
5 st 5 rum och kök   (117-118 m2)

Parkering:

I källarvåningarna (plan -3 och -4) finns en garageanläggning som nyttjas gemensamt med intilliggande bostadsrättsföreningar och kontorsfastigheter. Brf Entréhuset har preliminärt 26st fasta och 62st dubbelutnyttjade parkeringsplatser.

Telefon, TV och IT/Bredband 
Lägenheterna är utrustade med ett nätverk för tv, tele och datatrafik med en distributionscentral placerad i hallen eller klädkammaren och med så kallade RJ45- uttag i alla rum. Uttagen är universella, vilket innebär att det finns möjlighet att välja om det ska betjäna en TV, telefon eller dator, vilket ökar möblerbarheten.

Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med Telia om gruppanslutning till Internet, digital-TV och Telefoni, så kallat Triple-play.

El
Elcentralen i lägenheten har automatsäkringar, är jordade samt anslutna via jordfelsbrytare. El-mätarna är gemensamt placerade i ett utrymme i källaren.

Samfällighet/Gemensamhetsanläggning
Bostadsrättsföreningen ingår i flera gemensamhetsanläggningar bland annat för garage och gator.

Förråd, cykel- och barnvagnsrum
Till varje lägenhet hör ett källarförråd som nås via hissen i trapphusen. Gemensamma cykel- och barnvagnsrum finns i källaren.

Tvättstuga
I huset finns en gemensam tvättstuga som bokas på en bokningstavla i anslutning till tvättstugan. Förutom ett antal tvättmaskiner finns även torktumlare, torkskåp och en mangel.

Sophantering
Varje lägenhet är utrustad med källsorteringskärl för hushållsavfall, placerade i diskbänksskåpet. Kärlen töms i gemensamma källsorteringsrum.

Övrig föreningsinformation:

Juridisk person accepteras ej. 

Läs mer

Interiör:

Lägenhetens 86kvm disponeras enligt följande:

Hall
Avhängningsdel i anslutning till entrén samt garderobsvägg. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Härligt fönsterparti och utgång mot balkong. Rummet kan enkelt möbleras med soffgrupp, tv-vägg och förvaring. Två stycken vinkylar.

Balkong
Högt fritt läge med eftermiddags/kvällssol. 

Sovrum I
Master bedroom med plats för dubbelsäng samt mindre kontorshörna. Garderobsvägg.

Sovrum 2
Barnens rum alternativt hemmakontor. Intill detta sovrum finns en rymlig klädkammare.

Kök
Snyggt och stilrent kök från Marbodal med skåpserie i vitt. Snygg mörk bänkskiva och ljust kakel som stänkskydd. Gott om förvaring och arbetsyta. Matplats för upp till 8 personer. Maskinpark från Siemens med kyl/frys, microvågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och diskmaskin. Från köket når man den fantastiska terrassen!

Terrass
Lägenhetens hjärta ligger sannerligen på denna terrass. Stora middagar, födelsedagsfirande eller varför inte bara en varm kopp te på morgonen. På 40kvm sätter bara fantasin sina gränser på hur man vill disponera denna härliga uteplats. En del av terrassen har glasats in och utrustats med infravärme vilket förlänger säsongen. Förråd för bl.a utemöbler m.m

Badrum
Ljust kakel på vägg och mörktonad klinkergolv, snygg mörk mosaik i duschhörnan. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk med förvaring ovanför, handfat med kommod och spegelskåp. 

Läs mer

Fastighet:

Flerbostadshuset har en lätt och ljus putsfasad som står i kontrast mot "Urhusets" tunga tegelvolym. Byggnadskroppen är lång men varieras på olika sätt; genomgående takterrasser bryter upp taklisten, trapphusens glaspartier delar upp byggnaden vertikalt, och sockelvåningens skillnader i höjd skapar spänning mot den sluttande gatan. Trapphusens färgglada interiör exponeras i utvändiga nischer och återfinns på de utskjutande gårdshusens sidor.

Balkongerna hålls ihop med vita fronter och undersidor och är delvis indragna i byggnadsvolymen. Balkongfronternas vita perforerade plåtar upplevs både täta och transparenta beroende på betraktningsvinkel.

Entréhuset lever upp till en rad specificerade krav på metoder och tekniska lösningar som både minskar miljöbelastningen och ger en god inomhus- och livsmiljö. Miljöhänsyn är dessutom ekonomiskt fördelaktigt, eftersom energi- och vatteneffektiva installationer ger lägre hushållskostnader.

Huset har vattenburet uppvärmningssystem. Värmekälla är fjärrvärme, kombinerad med värmepump. Detta sparar energi och ger lägre uppvärmningskostnader, jämfört med exempelvis direktverkande elradiatorer. Elektrisk golvvärme är därför enbart installerad som komfortvärme med termostat tidsstyrning och elektrisk handdukstork är inte heller en primär värmekälla.

Bostäderna är utrustade med energisnål kyl och frys (klass A), tvättmaskin, diskmaskin och torktumlare. Ventilationssystemet är energisnålt och lågenergiarmaturer används i allmänna utrymmen.

Samtliga fönsterkonstruktioner är av extra värmeisolerande kvalitet.

Läs mer

Område:

Från att varit ett anonymt industriområde i utkanten av Södermalm, växer här en ny vattennära stadsdel fram. Liljeholmskajen erbjuder, förutom moderna bostäder även restauranger, butiker, samhälls- och kommersiell services samt platser för motion och rekreation. Ett populärt promenadstråk är längs kajkanten via Årstabron, Tanolunden och åter via Liljeholmsbron. Grönområden ligger i direkt anslutning till bostadsområdet. Här finns såväl förskola (bland annat här i Éntrehuset) som grundskola klass F- årskurs 5. 

Kommunikationer:
Liljeholmskajen är mycket väl försörjt med kollektivtrafik genom närheten till Liljeholmstorget med tunnelbana och bussterminal samt till tvärbanans hållplatser inom området Årstadal och Årstaberg. Vid Åstaberg finns en ny pendeltågstation och i anslutning till den erbjuds omstigningsmöjligheter till buss. Via gång och cykelbana, på både Liljeholmsbron och Årstabron når man mycket lätt Södermalm. Med bil tar det bara några minuter till Essingeleden eller Södertäljevägen.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Liljeholmskajen
Månadsavgift: 4 691 kr/mån

11 060 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Byggnadsår:
2010
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Egen terrass om 40kvm samt balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft
TV / Data:
Telia
Radon:
40bq/m3

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
86 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
87
Energiprestanda:
87 kWh/Kvm och år
Energiklass:
C
Registrerad:
2012-09-12
Energideklarationsadress:
Sjöviksvägen 13
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Entréhuset
Lägenhetsnr:
6101
Lägenhetsnr LMV:
1801
Våning:
8tr
Hiss:
Ja
Avgift:
4691 kr/mån
Ingår i avgiften:
Vatten, Värme, Bredband, Kabel-TV

Driftskostnader

El:
250 kr/mån
3000 kr/år
Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
4800 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.