Vardagsrum

Sjösabrinken 24, 3tr.


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 56 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 2 195 000 kr / Utgångspris
  • Månadsavgift: 3 212 kr

Sjösabrinken 24, 3tr.

Högst upp med fri uthyrning!

Föreningen tillåter långtidsuthyrning – Nu finns möjligheten att förvärva denna delvis renoverade bostad om 56 kvm med balkong. Lättmöblerat vardagsrum med balkong, rofyllt sovrum, funktionellt kök samt ett helkaklat duschrum i harmoniserande kulörer.
I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter.
Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Redan i den väl tilltagna hallen uppmärksammas vilken hög fräschör detta boende präglas av. Här finns plats för avhängning, garderober samt övrig möblemang för den som önskar. på golvet ligger det stilfull klinker samt ekparkett och väggarna är smakfullt ljusa.

Vardagsrum
Stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum som med enkelhet rymmer soffa med tillhörande möbler samt matsalsbord för den som önskar. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är vita. Härifrån hittar vi även utgången till den möblerbara balkongen som erbjuder fin och lummig utsikt. Vardagsrummet är ett rum att trivas i!

Kök
Kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Goda arbetsytor på bänkskiva med ovansittande vitt kakel. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, gasspis/ugn. På golvet ligger det klinker och väggarna är ljusa. Matplats för ca 4 personer.

Sovrum 
Rofyllt sovrum som med enkelhet rymmer bred säng med tillhörande möbler. Här finns två inbyggda garderober samt plats för extra förvaring och arbetshörna för den som önskar. På golvet ligger det ek och väggarna är vita.

Badrum
Helkaklat, toppfräscht och rymligt badrum i harmoniserande kulörer. Utrustat med dusch, handdukstork, WC,  handfat samt spegelskåp.

Brf Brinkvalvet med org. nr. 769630-9669 i Stockholms kommun registrerades 2019-06-26.
Föreningen innehas med tomträtt och består två hus med tre våningar samt ett ett hus med nio våningar totalt 6 625 kvm, varav lägenhetsytan är 6 534 kvm. Adresserna är Sjösabrinken 5-9 och 24-30 i Bandhagen. I husen finns totalt 109 st bostadslägenheter samt 3 st lokaler.
Föreningslånen enl ekonomiska planen 11 296 kr/kvm

I denna förening har man fri uthyrning!

Tvättstugor finns det 2 stycken av och dom finns i markplan i höghuset, nr 30.
Cykelförråd finns
Till varje bostad hör ett källarförråd

Genomförda renoveringar
1989 Samtliga portar byts.
1996 Förstärkning av dörrar och fönster
1996 Balkongrenovering
1997 Omläggning av yttertak
2005 Förbättring av yttre miljö som gräsytor etc.
2007 Målning av trapphus
2009 Hissrenovering
2014 Putslagningar
2019 Indragning av fiber

Allmänt om området

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. I området finns bibliotek, teater, simhall, bowlinghall, restauranger, konditori, banker, mat- och klädbutiker och systembolag.

Närservice

I Bandhagens centrum finns det bland annat ett café, matvarubutik, apotek, blomsterhandel, restauranger, och skräddare/kemtvätt med mer. Sekondhandbutik. Körskola. Högdalens centrum har ett 50- tal butiker med allt från torghandel till fiskaffär, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt banker och caféer.

Kommunikation

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika. I Högdalen finns Högdalshallen som är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som bad med även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter. Högdalens skatepark är en av Europas största.

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h