kolonigatan4_008web

Kolonigatan 4, 3 tr.


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 41 kvm
  • Antal rum: 2 Kök
  • Pris: 1 520 000 kr / Slutpris
  • Månadsavgift: 2 713 kr

Kolonigatan 4, 3 tr.

HÖGT BELÄGEN - BALKONG - TOPPFRÄSCH

Med ett högt och ogenerat läge återfinns denna topprenoverade och optimalt planerade 2:a om 41 inbjudande kvm med balkong. Ljust, öppet och lättmöblerat vardagsrum. Stilrent och påkostat kök med förvaring bakom grå skåp och lådor. Nytt, helkaklat och stambytt duschrum samt ett rofyllt sovrum med utgång till stor möblerbar balkong.
Hela lägenheten renoverades under 2019 så här är det bara att flytta in. Omgående tillträde för den som önskar.

Beskrivning

Välkommen till en topprenoverad och optimalt planerad bostad i ett mycket lugnt område. Detta boende ligger på 3 trappor och saknar insyn. Den soliga och högt belägna balkongen erbjuder utsikt från hög höjd. Detta boende bör upplevas!

Hall
Välkomnande och möblerbar hall med förvaring i två stycken inbyggda garderober. På golvet ligger det vacker fiskbensparkett och väggarna är vita. I taket sitter det en skena med lampor som sträcker sig in i köksdelen.

Vardagsrum
Ljust och lättmöblerat vardagsrum som med enkelhet rymmer soffdel med tillhörande möbler samt matsalsdel. På golvet ligger det vacker fiskbensparkett och väggarna är ljusa. Detta är ett rum att trivas i!

Kök
Stilrent nytt kök med förvaring bakom grå skåp och lådor. Bra arbetsytor på bänkskiva av marmorlaminat med ovansittande skivor av marmorlaminat som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, häll, ugn, fläkt samt diskmaskin. På golvet ligger det ek och väggarna är vita. 

Sovrum

Rofyllt sovrum utan insyn. Här finns plats för bred säng med tillhörande möbler för den som önskar. Förvaring återfinns i större garderob. På golvet ligger det ek och väggarna är vita. Från sovrummet återfinns även utgången till den väl tilltagna balkongen som erbjuder utsikt från hög höjd.

Duschrum
Helkaklat och stambytt duschrum med vita väggar samt ett grått klinkerbelagt golv. Utrustat med dusch som har vikbara och rökfärgade glasdörrar, WC, handfat, spegelskåp med belysning samt handdukstork.

Närhet till Södertälje centrum som erbjuder allt från vårdcentral till livsmedel, restauranger och café.
Fastigheten är för övrigt renoverad med nya fönster, balkonger, fasaden är tillfixad, nya säkerhetsdörrar

Hela lägenheten renoverades 2019 så här är det bara att flytta in, omgående tillträde för den som önskar, välkomna på visning!

Föreningen heter Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12. 
Föreningen upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser. 

Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer. 


Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018. 

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum.

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h