Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I populära Råcksta finns nu en attraktiv etta på åtta trappor!

Förhandsvisning pga. stort visat intresse torsdag 3/8 klockan 18.00. Anmälan krävs.
Varmt välkomna till en ljus och lättmöblerad enrummare i populära Råcksta. Fräscha och moderna materialval med gott om förvaring. Sju stora fönsterpartier i lägenheten gör den ljus och luftig. Förening med bra ekonomi med både övernattningslägenhet, samlingslokal med takterrass samt bastu.

Beskrivning

Planlösning:

Möjlighet att förvärva en lägenhet i en fastighet utöver det vanliga i populära Vällingby Parkstad.
En perfekt bostad för den som lever ett aktivt liv, i fastigheten finner ni bland annat biograf, gym och festlokal.Här är också varje våning i fastigheten utrustad med tvättstugor som bara är några steg från lägenheten.
Bostaden är uppförd med stilrena linjer och väl tilltagna ytor. Ett hem som bäst kan beskrivas som ljust och flexibelt - kök i öppen planlösning mot vardagsrum, rymligt badrum, goda förvaringsmöjligheter, stora fönsterpartier och två franska balkonger. 

Läget är optimalt med gångavstånd till Vällingby Centrum med all tänkbar service, butiker och restauranger.
För de boende i fastigheten finns en takterrass med fantastisk vy.
För den naturintresserade är det inte långt till Grimsta naturreservat, Råcksta träsk, Kanaanbadet och flertalet elljusspår.

Kommunikationerna är utmärkta, tunnelbanans gröna linje tar dig till Stockholms central på endast 25 minuter och för dig med bil når du enkelt de stora infartslederna och E4. Flertalet förskolor och skolor finns i området.

Bostadens 40 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Ljus och rymlig hall som leder centralt in i bostaden. Här finns gott om plats för avhängning samt förvaring i garderober. Väggarna är vitmålade och golvet av ekparkett. Utrustat med säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Spatiöst rum i öppen planlösning mot kök. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och de franska balkongerna förhöjer känslan av välbefinnande. Här finns plats för både soffgrupp möblemang och säng. Väggarna är vitmålade och golvet av samma genomgående ekparkett.

Kök
Ljust och modernt kök med väl tilltagna arbetsytor samt vitt kakel ovan bänk. Gott om förvaring i vita över och underskåp, rikligt med uttag för köksmaskiner och infällda spotlights ovan bänk. Den maskinella utrustningen består av spis, spisfläkt, kyl och frys, även förberett för diskmaskin.

Badrum
Ett stilrent och praktiskt badrum med moderna materialval. Helkaklade väggar i vitt och klinker i mörkgrå ton. Badrummet är vidare utrustat med dusch-hörna, handfat, spegel, samt förvaringsskåp, även förberett för tvättmaskin.

Läs mer

Brf Råck16:

Brf Råck 16 är en äkta förening som bildades 2014 och består av totalt 231st bostadsrättslägenheter och tre lokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF. Kontorskomplexet i Råcksta ritades för att bli norra Europas största. Vattenfallhuset ritades av Sven Danielson som var chefsarkitekt hos Vattenfall 1954-1966. Byggnaden uppfördes under åren 1958-1964. Fastigheten renoverades av PEAB Bostad AB och bostadshusen blev inflyttningsklara under första halvan av 2015. Huset är K-märkt.

TV/Bredband
Bredband 1000/1000 Mbit/s via fiber från Ownit med ett obligatoriskt tillägg om 78 kr/mån. Kabel-TV ingår i avgiften med 22 kanaler som grundutbud. I priset ingår router, tv-box samt tv-kanaler. Det kommer finnas möjlighet att köpa till fler tv-kanaler om så önskas.

Gemensamma utrymmen
En gemensam tvättstuga finns med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. Det finns ett cykelförråd på entréplan samt en grovtvättstuga på våning 2. I föreningen finns även en övernattningslägenhet, en samlingslokal med anslutande takterass samt en biograf som medlemmarna kan disponera. Gym och matbutik direkt i huset för all tänkbar service man behöver i vardagen.

Parkering
Det finns P-platser att hyra från 500kr/mån.

Övrigt
Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla medlemmar, debitering sker sedan från föreningen för faktiskt förbrukning.

Hemsida: www.rack16.se

Läs mer

Vällingby Parkstad :

Vällingby Parkstad är ett helt nytt bostadskvarter med bland annat café, gym och planeras en matbutik.

Tunnelbanestationen Råcksta ligger i direkt anslutning till området. Bostäder, arbetsplatser, närservice, butiker, mötesplatser, parker och torg har växt fram i snabb takt. Här finnas hyresrätter, bostadsrätter och stadsradhus i varierande storlekar.

Mitt i området finns förskola och grundskola. Området är bilfritt i stor utsträckning, vilket gör den nya stadsdelen attraktiv för både stora och små.

Välkomna till Vällingby Parkstad!

Här bor man alldeles intill vackra Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. Här finns kuperad skog, öppna ängar, lummiga stigar, breda elljusspår, utegym och fina bad och grillplatser. På hösten finns både svamp och bär att plocka. Vintertid kan man åka skridskor och långfärdsskidor. Till Kanaan badet är det en kort promenad genom skogen och den västvända strandpromenaden sträcker sig hela vägen från Hässellby Strand till Nockebybron. Vid Kannaan badet finns båtklubb, minigolf och omtyckt trädgårdscafé som till våren öppnar matservering.

I Vällingby City, som finns på promenadavstånd eller en station bort med tunnelbanan, finns all tänkbar service. Ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, SATS, 24seven, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Det är också nära till Blackebergs Centrum. Här finns det bästa av två världar, direkt närhet till både fantastisk natur och utmärkta kommunikationer och all tänkbar service.

Läs mer

Vällingby

Vällingby Råcksta
Månadsavgift: 2 404 kr/mån

1 595 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
1 Rok
Varav sovrum:
1 till 1
Badrum:
1
Byggnadsår:
1958 (2015)
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Två franska balkonger
Förråd:
Förråd på entreplan
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
TV / Data:
Ownit
Radon:
Utförd 2015-03-25 Radonhalt 49 Bq/m3
Allmänt skick:
Gott

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
40 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
110kWh/Kvm/år
Energiprestanda:
110kWh/Kvm/år kWh/Kvm och år
Energiklass:
D
Registrerad:
2020-03-25
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Råck16
Lägenhetsnr:
0817
Lägenhetsnr LMV:
1805
Våning:
8
Hiss:
Ja
Andelstal, ägande:
0.29886 %
Avgift:
2404 kr/mån
Ingår i avgiften:
inkl värme, kabel-tv, bredband

Driftskostnader

El:
333 kr/mån
3996 kr/år
Försäkring:
128 kr/mån
1536 kr/år
Driftskostnader totalt:
461 kr/mån
5532 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.