Fasad

Mälarvägen 28


  • Bostadstyp: Villa
  • Boarea: 108 kvm
  • Antal rum: 4 rum och kök

Mälarvägen 28

Idylliskt - Familjevilla - Sjöutsikt

Härlig och högt belägen familjevilla i eftersökt läge. Stor närhet till Mälarens strand och Badhusparken. Soldränkt och lättskött tomt i bästa SV-läge med generös skyddad uteplats. Sjöutsikten tillför boendet en extra dimension och är närvarande såväl in- som utvändigt. Här bor man med kort gångväg ner till strandkanten.
Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel – och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby! Varmt välkommen på visning!

BESKRIVNING

Entré
Redan i hallen uppmärksammas vilken hög fräschör detta hus präglas av. Goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. På golvet ligger det praktisk klinker och väggarna är vita.

Vardagsrum
Stort. ljust och rymligt vardagsrum med underbar utsikt. Här finns gott om plats för soffa med tillhörande möbler samt matsalsdel för den som önskar. Från vardagsrummet hittar vi utgången till väl tilltagna altanen. Detta är ett rum att trivas i.

Altan
Stor altan som sträcker sig runt hörnet på huset. Här vill du sitta varma sommarkvällar, tända grillen och bara umgås.

Kök
Väl tilltaget och fullutrustat kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på bänkskiva av ek med ovansittande vitt kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, kyl, frys, diskmaskin, mikro samt fläkt. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är vita. Matplats för större sällskap.

Sovrum I
Rofyllt sovrum med som med enkelhet rymmer bred säng med tillhörande möbler. Förvaring finns i större garderob. Väggarna är vita med en fondvägg.

Sovrum II & III
Härliga sovrum som rymmer säng samt skrivbord för den som önskar. Ljusa väggar samt ekparkett på golv.

Badrum
Stilrent och helkaklat duschrum med blå väggar samt ett blå/vitt värmebelagt klinkergolv. Utrustat med badkar, dusch med glasväggar, kommod, spegelskåp med belysning samt WC.

Gäst WC
Fräsch gäst WC med vita väggar och ett klinkerbelagt värmegolv. Utrustat med WC, handfat samt spegel med belysning.

Tvättstuga / Groventré
Tvättstuga med klinkerbelagt golv och ljusa väggar. Bra arbetsyta på rostfri bänk med ho. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och torkskåp.

Tomt
Vackert anlagd tomt som är lättskött. Träd, buskar pryder tomten och blommar vackert från vår till höst. På tomten finns ett fristående förråd som rymmer såväl gräsklippare som dynor m.m

Parkering
Parkering finns på tomten, 2 platser.

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 2 437 000 kr
Mark, värde: 2 165 000 kr
Summavärde: 4 602 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2003
Värdeår: 2003

Vattenskyddsområde
Akt: 0180K-P2011-14147
Beslutsdatum: 2008-11-25
Senaste ändring: 2019-04-11

Område

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Hässelby strand.

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h