Utsikt från balkong

Mjölnerbacken 33, 4 TR


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 94 kvm
  • Antal rum: 4 rum och kök
  • Pris: 2 795 000 kr / Utgångspris
  • Månadsavgift: 4 849 kr

Mjölnerbacken 33, 4 TR

Inglasad balkong - högt belägen - fin utsikt

Välkommen till denna högt belägna 4:a där möjligheten finns att skapa sitt drömboende. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong, stort kök med bra matplats, tre bra sovrum samt badrum & gäst-WC.
Här bor man med lugnt läge helt befriad från biltrafik, samtidigt som man inom kort promenadavstånd har tillgång till restauranger, mataffär, vårdcentral, parker, idrottsplats, gym och skolor.
I Rissne pågår en modernisering av hela centrum, där bland annat tvärbanan byggs ut och kommer ta er till Kista på 5 minuter, samt Bromma Blocks på 4 min.

Beskrivning

Hall
Fyra trappor upp i denna trevliga fastighet välkomnas vi av en möblerbar hall som erbjuder avhängning i en garderob med skjutdörrar. på golvet ligger det en matta av linoleum och väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med plats för soffa med tillhörande möbler samt matsalsdel för den som önskar. På golvet ligger det ett vackert trägolv och väggarna är ljusa. Detta är ett rum att trivas i!
Från vardagsrummet hittar vi även utgången till den inglasade och möblerbara balkongen som ligger med högt läge och erbjuder fin utsikt.

Kök
Stort kök med förvaring bakom ljusa luckor och lådor. Goda arbetsytor på bänkskiva av laminat/rostfritt med ovansittande vitt kakel som belyses av lysrör. Maskinell utrustning bestående av spis/ugn, kyl, frys, fläkt samt diskmaskin. På golvet ligger det en matta av linoleum och väggarna är ljusa. Matplats för ca 4-6 personer.

Sovrum 1
Stort och rofyllt sovrum som med enkelhet rymmer dubbelsäng med tillhörande möbler samt arbetshörna för den som önskar. På golvet ligger det en matta av linoleum och väggarna är ljusa.

Sovrum 2
Härligt sovrum med plats för säng och skrivbord. Förvaring återfinns i garderob. Golv av linoleum och rosa väggar.

Sovrum 3
Bra planerat sovrum med plats för säng och skrivbord. Förvaring finns i garderob. Golv av linoleum och ljusa väggar.

Badrum
Vitkaklat badrum med en våtrumsmatta i ljus blå/grönt ton . Utrustat med badkar, handfat, WC, spegelskåp samt tvättmaskin.

Gäst-WC
Utrustat med handfat, spegelskåp samt WC. Vita väggar samt blå/grå våtrumsmatta.

Förening

Brf Mjölner 3 bildades 2007 och köpte de två flerbostadshus som föreningen består av, 2008. Föreningen består av 82 lägenheter, varav 10 upplåts med hyresrätt. Dessa kommer på sikt att inbringa stora intäkter till föreningen. Föreningen äger marken.

Föreningens ekonomi:
Inga planerade avgiftsförändringar enligt styrelsen 2019-09-25 Föreningens lån uppgår till 28,7 Mkr vilket motsvarar 5710 kr/kvm.

Planerade renoveringar:
Planerade renoveringar (enligt styrelsen samt årsredovisningen 2019-09-25)
2019 - Stamspolning
Målning vindskivor och detaljer på fasaderna
Renovering badrum m.m i 3 hyresrätter.

Utförda renoveringar:
2010 Energideklaration utfärdad. Sedan dess har föreningen bytt ventilationsaggregat och undervattencentral vilket resulterat i lägre förbrukning av energi.
2011 Nytt passersystem
2012 Del av källare på Mjölnerbacken 31-32 renoveras
2013 Ny ventilationsanläggning. Ny fjärrvärmecentral. Stamspolning. Ventilationskanalrensning.
2014 Ombyggnation av 250m² stor lokal till tre lägenheter. Uppfräschning av tvättstuga. Förskolan Mimers lekplats rustas upp. Vitvaror i 7 av 12 hyresrätter byts ut. Godkänd OVK.
2015 Renovering av trapphus. Installation av fastighetsboxar. Utbyte av hissar Mjölnerbacken 33 + 34
2016 Utbyte av hissar Mjölnerbacken 31+32. Barnvagnsförråd byggda i samtliga trapphus. Utebelysning bytt. Utemiljö uppfräschad med ny park och ny uteplats
2017 Ny stenläggning utanför entréer. Målning av entrétak. Godkänt OVK
2018 Radonmätning, optimering av fjärrvärme.

TV/Internet:
Alla lägenheter anslutna till Sundbybergs Stadsnät och ComHem, abonnemang tecknas av boende.

Parkering:
Föreningen har inga egna parkeringsplatser utan genom andel i Samfälligheten Vikingen får boende tillgång till parkering i garage och på gatan. (Se info om kostnader på www.lidret.se).

Gemensamma utrymmen:
Boende har tillgång till tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och möjlighet att hyra en träfflokal med övernattningsmöjlighet.
Till lägenheten hör ett källarförråd

Besök gärna föreningens informativa hemsida, www.mjolner3.se

 

Område

Det är lätt att förstå varför Mjölnerbacken är ett områdets mest populära adresser.I ett lugnt läge mot innergården är man helt befriad från biltrafik, samtidigt som man inom kort promenadavstånd har tillgång till restauranger, mataffär, vårdcentral, parker, idrottsplats, gym och skolor.

Rissne går dessutom en ljus framtid till mötes i form av en modernisering av hela centrum, där bland annat tvärbanan byggs ut och kommer ta er till Kista på 5 minuter, samt Bromma Blocks på 4 min.

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h