Vardagsrum med matplats

Vingavägen 3, 5tr.


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 86 kvm
  • Antal rum: 3 rum och kök
  • Pris: 4 195 000 kr / Utgångspris
  • Månadsavgift: 4 587 kr

Vingavägen 3, 5tr.

Inglasad balkong - Hörnläge - Ljus - Barnvänligt - Garage

Högst upp i denna trivsamma fastighet återfinns denna härliga hörn-3:a om 86 inbjudande kvm. Öppna ytor skapar en social och rymlig känsla och inglasad balkong med utsikt åt två väderstreck bjuder på utsikt från hög höjd.
Två ordentliga sovrum. Helkaklat och fräscht duschrum med TM och TT, luftigt vardagsrum i hörnläge. Fullutrustat kök med matplats där det som fördel går att göra ett extra rum för den som önskar samt generösa förvaringslösningar.
Endast en minuts promenadavstånd till t-bana som tar dig till city på några minuter. Gång och cykelavstånd in till Södermalm samt har ni Nackareservatet inpå husknuten med grönskande omgivningar och badsjöar.
Mycket stabil bostadsrättsförening med ordnad ekonomi och låg skuldsättning. Välkommen på visning!

Beskrivning

Entré
Rymlig hall med generöst om förvaring i flertalet garderober samt gott om avhängning för ytterkläder. Här återfinns även ett förråd om ca 3 kvm som kan nyttjas efter behov. På golvet ligger det mörk klinker och väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Stort, ljust och rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns gott om plats för soffa samt matsalsdel. Den öppna planlösningen mot köket skapar en mycket social umgänges yta. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i!

Kök
Härligt och fullutrustat kök med förvaring bakom ljusa luckor och lådor. Goda arbetsytor på bänkskiva av laminat            med ovansittande ljust kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl, frys, häll, ugn, fläkt mikro samt diskmaskin. I köket finns matplats för ca 4 personer. För den som önskar går matplatsen att bygga om till ett extra rum.

Sovrum I
Rofyllt och lugnt beläget sovrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möbler samt arbetsplats. Förvaring finns i två garderober. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är vita.

Sovrum II
Sovrum 2 är något mindre till ytan och nyttjas idag som barnrum. Härifrån hittar vi även utgången till den väl tilltagna och inglasade balkongen som sommartid förvandlas till en grönskande oas.

Duschrum
Stort och helkaklat duschrum i harmoniserande kulörer. Utrustat med dusch med glasväggar, WC, handfat, handdukstork, spegelskåp, TM, TT, arbetsbänk samt skåp för förvaring.

Föreningen
Juridiskt namn: Brf Almagrundet 1 (769624-3729)
Fastigheten förvärvad: 2013
Ägd fastighet: Föreningen äger fastigheten.
Äkta förening: Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Föreningen omfattar 82 lägenheter samt en kommersiell lokal som hyrs ut till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Föreningen har inga hyreslägenheter. 
Skuldsättningen ligger på ca 7000 kr/kvm.
Föreningen har inte beslutat om någon avgiftshöjning.

Gemensamhetsutrymmen
Garage, soprum, gemensam innergård med grannföreningen, samt cykel- och barnvagnsrum.

Månadsavgift
I månadsavgiften ingår värme, vatten och källarförråd. Kabel-tv: Telia
Bredband: Telia
I månadsavgiften ingår Telia Triple play: Bredband 100/100, Kanalpaket lagom (18 kanaler) och Bredbandstelefoni. 

Parkeringsplatser
Garageplatser: 38 (800 kr/månad)
Parkeringsplatser: 19 (350 kr/månad)

Vänligen se mera info på https://brfalmagrundet1.se/

Område
Intill Hammarbyhöjden och med direkt närhet till Globen/Tele2-arena ligger detta populära område Blåsut. Området har byggts i olika etapper och inom kort är hela området klart med fina promenadstråk och grönskande trädgårdar. Endast två stationer med T-bana till Skanstull där man möter stadens härliga puls. För den som gillar friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. Endast 1 minuts gångväg till t-banan. 

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h