Underbar inglasad Balkong

Beckomberga Ängsväg 10


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 98 kvm
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Pris: 4 495 000 kr / Utgångspris
 • Månadsavgift: 5 648 kr

Beckomberga Ängsväg 10

Budhistorik  • Bud: 4 495 000 kr
   Datum: 2019-09-26 11:39

INGLASAD BALKONG - TOPPFRÄSCH - BARNVÄNLIGT

På eftertraktad adress i Beckomberga återfinns denna välplanerade och mycket ljusa 4:A om 98 inbjudande kvm med härlig inglasad balkong i bästa solläge. Öppen planlösning mellan fullutrustat kök och vardagsrum, tre rofyllda sovrum, två stycken helkaklade duschrum samt en walk-in closet.
Beckomberga Ängsväg är trevligt beläget i ett genomtänkt och välplanerat område med vackra omgivningar och blandad bebyggelse. Stilfull och stram arkitektur möter vackra grönområden och parker. Beckomberga är centralt beläget i västerort, med närhet till ”allt”. Ca 10 km in till City, som man enkelt når via buss och T-bana. Välkommen på visning!

En riktigt fin och välplanerad fyra med påkostade materialval samt inglasad balkong

Beskrivning

Hall
Två trappor upp i denna trivsamma fastighet välkomnas vi, bakom en säkerhetsdörr av en hall med plats för avhängning på hatthylla med krokar. På golvet ligger det mörkgrå klinker och väggarna går i ljus kulör.

Vardagsrum
Stort, luftigt och mycket ljust hörn-vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för soffdel med tillhörande möbler samt stor matsalsplats. Härifrån hittar vi även utgången till den inglasade och möblerbara balkongen (7 kvm) som ligger med bästa söderläge med sol från morgon till kväll och utsikt mot grönska. Vardagsrummet är ett rum att trivas i!

Kök
Påkostat kök från Vedum med förvaring bakom vita skåp och lådor. Goda arbetsytor på bänkskiva av valnöt med ovansittande grått kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av
kyl samt frys, induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin samt fläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt från Electrolux.

Duschrum 1
Helkaklat och stilfullt duschrum med vita väggar samt ett grått värmebelagt klinkergolv. Utrustat med dusch med vikbara glasväggar, WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin samt torktumlare. Bra förvaring i vitt skåp och på arbetsbänk.

Duschrum 2
Helkaklat och stilfullt duschrum med vita väggar samt ett grått värmebelagt klinkergolv. Utrustat med dusch med vikbar glasvägg, WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning,


Klädkammare
Detta boende har en stor praktisk klädkammare som löser den mesta förvaringen.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möbler. Förvaring finns i stor walk-in closet. Väggarna går i vit ton och på golvet ligger det ekparkett.

Sovrum 2
Sovrum 2 är något mindre men rymmer gott och väl säng, sängmöbel samt arbetsplats för den som önskar. Förvaring finns i två garderober. Ekparkett och vita väggar.

Sovrum 3
Härligt sovrum som även detta rymmer bredare säng. Förvaring finns i två garderober. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är vita.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt boende i moderna lägenheter med väl tilltagen takhöjd, fina materialval och bra läge i Beckombergaområdet.
Möjlighet till P-plats finns i anslutning till huset.

Föreningen Brf Pilblomman
Brf Pilblomman bildades 2011, inflyttningen i fastigheterna var under 2014-2015. Föreningen förfogar över 60 lägenheter med en total boarea om 4611 kvm. Samtliga 60 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt som är fördelade i 3 olika hus. Föreningen äger marken.

PARKERING 60 uteplatser; 400 kr/mån

EKONOMI Inga planerade avgiftshöjningar, Överlåtelseavgift: 2,5% av prisbasbeloppet (betalas av säljaren) Pantsättningsavgift: 1% av prisbasbeloppet (pantsättare)

GEMENSAMMA UTRYMMEN Alla lägenheter har ett separat vindsförråd om ca 5-6 kvm. Cykelrum/barnvagnsrum finns tillgängligt för föreningens medlemmar

Område
Beckomberga Ängsväg är trevligt beläget i ett genomtänkt och välplanerat område med vackra omgivningar och blandad bebyggelse. Stilfull och stram arkitektur möter vackra grönområden och parker. Beckomberga är centralt beläget i västerort, med närhet till "allt". Ca 10 km in till City, som man enkelt når via buss och T-bana. Promenadavstånd till Islandstorgets T-banestation eller buss på någon minuts gångväg. Skolor, dagis, butiker, idrottsanläggningar samt restauranger i närområdet. Bromma Block, den stora gallerian med fullt utbud, på behändigt pendelavstånd. Naturrestervatet Kyrksjön med badsjö och joggingslingor på nära håll. Kort sagt, välbeläget boende med hög trivselfaktor. Kommunikationerna i Beckomberga är goda; från närmaste tunnelbanestation tar det ca 25 min till T-centralen.

Budhistorik  • Bud: 4 495 000 kr
   Datum: 2019-09-26 11:39

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h