Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ljus fyrarummare med två balkonger i Söderläge mitt i lummiga Bromma!

Välkommen till denna enastående fyrarummare i hjärtat av Bromma, en pärla som erbjuder det bästa av lyx och komfort. Denna bostad kommer garanterat att överträffa dina förväntningar och ge dig det ultimata boendet.

Stig in i detta hem och bli imponerad av dess ljusa, öppna ytor som skapar en inbjudande atmosfär. Belägen högst upp i fastigheten på Abrahamsbergsshöjden.
Med två härliga balkonger kan du njuta av solen hela dagen och ta in den harmoniska utsikten över grönska.
Vidare finns ett fullutrustat kök med diskmaskin och vinkyl samt plats för matbord och umgänge.
Ett lyxigt badrum utrustad med bastu och bubbelbad, där du kan njuta av en avkopplande ”spa-känsla” precis när du behöver det som mest. Det finns även ett gäst-badrum och tre rofyllda sovrum med goda förvaringsmöjligheter.

Belägen i eftertraktade Bromma med närhet till restauranger, caféer, shopping, grönområden och goda kommunikationer. Det är en perfekt kombination av stadens puls och naturens lugn.

Välkomna

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Redan här uppmärksammas vilket ljus bostaden präglas av.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för en soffgrupp för såväl sälskapsutrymme som att ha bra yta för en storbilds serie för den som önskar. Härifrån nås även en av bostadens härliga balkonger med utsikt över en grön lummig innergård. Stora fönster bidrar till ett härligt ljusflöde. Under varma dagar är det perfekt att öppna upp fönster och balkonger åt fler väderstreck för att få in ett naturligt flöde av en svalkande bris.

Lägenheten har specialanpassade vackra vita rullgardiner i kök, vardagsrum och samtliga sovrum från My Window.

Kök
Fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor och gott om arbetsytor på vit bänkskiva med sandfärgat tegellagt kakel ovan. Den smakfulla idag hypermoderna tegelväggen i köket är original med Mälardalens inristade logotyp. Här finns även plats för matbord och umgänge intill fönster för minst 6 personer. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, fläkt, inbyggd mikro, kyl/frys, diskmaskin och vinkyl. 

Sovrum I
Stort och ljust sovrum med utgång till balkong. Här finns ett platsbyggt sängskåp från Livingood som kan ingå i köpet. Plats för skrivbord finns samt gott om plats för förvaring.

Sovrum II
Rofyllt "Master bedroom" med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt skrivbord. Gott om plats med möjlighet för förvaring och insynsskyddat fönster släpper in ett gott ljusintag.

Sovrum III
Mysigt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler. Förvaring finns i platsbyggda garderober. Här finns även en inbyggd gaming/arbetsplats-alkov. 

Badrum/Bastu
Helkaklat badrum med klinker på golv och kaklade väggar. Utrustat med kommod, spegel med belysning, vägghängd Wc, dusch, badkar med bubbelfunktion, handdukstork och bastu. Insynsskyddade fönster bidrar till ett naturligt ljusintag och belysning finns från spotlights i tak.

Duschrum/Gästtoalett
Helkaklat badrum med klinker på golv och kaklade väggar utrustat med Wc, handfat, spegel, dusch och handdukstork. Insynsskyddat fönster släpper in ett naturligt ljus.

Övrigt
Lägenheten är två ihopsatta tvåor, vilket ger framtida ägare möjlighet att dela upp dem för uthyrning eller försäljning. Ytterdörren i grannporten på Spannvägen 19 kvarstår från utsidan med är ihop renoverad från insidan.

Källare
Det finns två rymliga förråd och två mindre matförråd i källaren som tillhör lägenheten. 

Information från säljaren.

Läs mer

Förening:

Brf Stockholmshus nr 3 är en äkta förening som bildades 1942 och tillhör den kooperativa intresseföreningen Riksbyggen. Föreningen består av 156st lägenheter uppdelat på 11 hus samt 1 lokal. Byggnaderna uppfördes för Riksbyggen i början av 1940-talet med Ture Linnquist som arkitekt. Bebyggelse inom kvarteret Spannet och Säcken har bedömts äga stort kulturhistoriskt värde samt ligger inom område där särskilda hänsyn ska tas till kulturhistoriska värden enligt översiktsplanen för Stockholm. Juridisk person accpteras ej. Delat ägande accepteras med minsta ägande 10 %. Föreningen är välskött med låg belåning om 1 458 Lån/Kvm.

Utförda renoveringar
1985 Omläggning av taken. Renovering 2012.
1986 Balkonger byttes, senaste besiktning 2009.
1992-1994 Stambyte kök och bad.
1994 Byte av el-stammar i fastigheter inkl. lägenheter. 3-fas el finns indraget.
2002 Renovering av fönster. Utvändig målning 2011.
2005 Installation bergvärme.
2005 Radonmätning.
2007 Renovering av tvättstugor.
2009 Nya portar installerades.
2009 Besiktning av ventilationssystem. Renovering d.v.s utbyte av fläktar och reglersystem inklusive byte av frånluftsventilerna i lägenheterna 2007-2008.
2009 Rökkanalerna provtrycktes.
2013 Kodlås installerades för alla entrédörrar inkl. tvättstugor.
2013 Energideklaration finns uppsatta i varje trappuppgång, utfördes 2013.
2014 Injustering av fjärrvärme.
2016 OVK genomfördes.
2020 Byte av belysning i trapphus och källare.
2021 Stamspolning.
2021 Utvändig målning av fönster och balkongdörrar
2022 Brandskyddsbesiktning genomförd.

Parkering
Föreningen innehar inga garagemöjligheter eller egna parkeringsplatser. All parkering på föreningens ytor (gårdsplaner, grusgångar, gräsytor eller liknande) är förbjuden. Boendeparkering gäller i området (Taxa 5).

TV/bredband
Kabel-TV, grundutbud finns via Tele2 (gamla Comhem). Det finns även möjlighet att beställa bredband och telefoni via Tele2. Leverantör av bredbandstjänster är sedan 2014 Ownit Broadband AB. Varje lägenhet är ansluten med fiberanslutning.

Gemensamma utrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till fyra tvättstugor som finns i portarna Stopvägen 60 (två tvättstugor: en med två maskiner, torktumlare, torkrum och mangel samt en med tre maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel), Stopvägen 68 (två maskiner, torkrum och mangel) samt Spannvägen 19 (två maskiner, torkrum och mangel).
Varje fastighet har cykel-/och barnvagnsrum i källarplanet. 
Ett enklare hobbyrum finns i källaren på Stopvägen 62. 
Det finns en större gemensam uteplats med en gemensam grill- och uteplatser.
Till varje lägenhet hör ett källarförråd. I mån av tillgång kan extra förråd hyras.

Ekonomi
Föreningen kommer höja avgiften med 1% årligen varje April fram till 2026 för att möta upp höjda tomträttsavgälder.

Tomträttsavgälden omförhandlades 1 April 2022 .

Läs mer

Område:

Området

Området är känt för sin mångfald av bostäder, från moderna lägenheter till charmiga villor och radhus. Området lockar både unga familjer och äldre personer som uppskattar det lugna och fridfulla livet. Den välplanerade stadsstrukturen och de gröna omgivningarna gör området till en idealisk plats för dem som vill kombinera närheten till natur med bekvämligheten av stadslivet.

Här finns ett flertal butiker, stormarknader och köpcentrum som erbjuder allt från dagligvaror till mode och elektronik. Det finns även ett antal restauranger, caféer och pubar som serverar olika typer av mat och dryck.

Flera parker och grönområden med motionsspår spridda över hela området ger möjligheten att njuta av frisk luft, natursköna omgivningar, friluftsliv och bad.

Kommunikationerna är goda med tunnelbana i Brommaplan och Abrahamsberg samt bussar med flera busslinjer i Brommaplan. Det tar cirka 20 minuter att resa till Stockholms citykärna, vilket gör det enkelt att utforska och dra nytta av stadens övriga faciliteter och sevärdheter.

Läs mer

Bromma

Bromma Abrahamsberg/Åkeslund
Månadsavgift: 6 804 kr/mån

6 495 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Byggnadsår:
1942 (Ombyggnadsår 1992-1994.)
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
2-glas
Balkong/Terass:
Två balkonger
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme och markvärmepump (el)
Ventilation och kyla:
Självdrag
TV / Data:
Tele2 (gamla Comhem)
Allmänt skick:
Gott

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
97 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
105kWh/m²
Energiprestanda:
105kWh/m² kWh/Kvm och år
Energiklass:
E
Registrerad:
2023-03-16
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Riksbyggen BRF Stockholmshus nr 3
Lägenhetsnr:
0084-0079
Lägenhetsnr LMV:
1201
Hiss:
Nej
Andelstal, ägande:
0.69454 %
Avgift:
6804 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Känd avgiftsförändring:
Höjning med 1% kommer ske i april varje år fram till den 1 april 2026.

Driftskostnader

El:
300 kr/mån
3600 kr/år
Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
450 kr/mån
5400 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.