Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Magnifik 3:a om 84 kvm, balkong, sjöutsikt och 2.90 m i takhöjd

Varmt välkommen till denna lägenhet som har ett härligt ljusinsläpp, optimal planlösning, sociala ytor och stor balkong i fritt läge.
En bostad med genomgående stilrena materialval och praktiska lösningar precis intill mälarens natur och lugn.

Beskrivning

Interiör:

Nu ges möjligheten att förvärva denna luftiga och välplanerade bostad med tre rum och kök om 84 kvadratmeter. Liljeholmens härliga läge erbjuder eftertraktade adresser som denna, precis invid vattnet med sjöutsikt. Denna bostad är synnerligen inbjudande med hela 2.9 m i takhöjd, öppna ljusa ytor samt fönster längs med hela långsidan vilket skapar en härlig atmosfär. Kombinationen av läge, takhöjd, ljus och disposition bildar ett mycket trevligt boende i en klass för sig, ett modernt leverne med det sociala som förtecken. Här återfinns väl avvägda rum med sobra materialval, smarta lösningar och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum öppet mot kök, två luftiga sovrum, modernt badrum samt stor balkong med sjöutsikt.
Här bor ni stilsäkert i en bostad som är i mycket gott skick. Precis intill finner ni en allmän hiss som tar er direkt via bron över till Söder. 

Omåttligt populära Liljeholmskajen är en ny stadsdel som förlänger Söders innerstad via Liljeholmsbron. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. I kvarteret finns matbutiker, post, bank, förskolor, caféer och restauranger. En kortare promenad bort ligger Liljeholmstorget och Liljeholmsgallerian med ytterligare ca 90 butiker och all tänkbar service. Invid Mälaren finner du idylliska promenadstråk och motionsspår längs caféer, badbryggor och båtplatser.

Kommunikationerna är utmärkta. Endast ett kvarter bort ligger tvärbanan som tar dig mot Alvik via Liljeholmen och Sickla udde via Gullmarsplan. Vid Sjövikstorget finns även buss 143 och 160 som tar dig till Liljeholmen på ett par minuter. Vid Liljeholmen ansluter flertalet busslinjer och tunnelbanans röda linje som tar dig till T-centralen på 10 minuter. En station bort med tvärbanan når du Årstabergs Station, med pendeltåg mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Vill du cykla finns goda cykelvägar till Södermalm och för dig med bil når du E4 på ett par minuter. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Bostadens 84 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Redan här möts ni av lägenhetens fina attribut med dess generösa takhöjd och höga standard. Här finns plats för avhängning och förvaring i platsbyggd garderob med spegeldörrar. Väggarna är vitmålade och golvet av prydlig ekparkett. Utrustad med säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Spatiöst rum i öppen planlösning mot kök med gott om utrymme för soffgruppsmöblemang. Stora fönsterpartier längs med hela långsidan och utgången till balkongen ger ett härligt ljusinsläpp som ytterligare förhöjer känslan av välbefinnande. Sjöutsikten är ytterst trivsam, kommer dock begränsas med åren (Byggnation) Väggarna är vitmålade och golvet av ekparkett.

Kök
Exklusivt kök från Marbodal med väl tilltagna arbetsytor, gott om förvaring i vita över och underskåp och rikligt med uttag för köksmaskiner. Den maskinella utrustningen är från Siemens och här finns; inbyggnadsugn, integrerad köksfläkt, inbyggnads-mikro, infälld belysning ovan bänk, diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt.

Sovrum
Rofyllt sovrum med stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och ökar känslan av rymd. Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang och gott om förvaring i stor garderob med skjutdörrar. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum II
Ytterligare ett trivsamt sovrum med härlig utsikt och gott om utrymme för säng och möblemang. Väggarna är målade och golvet av ekparkett. 

Badrum
Ett stilrent och praktiskt badrum med moderna materialval. Helkaklade väggar i vitt och golvklinker i grå ton. Badrummet är vidare utrustat med dusch-hörna med glasvägg, kommod, spegel med belysning, golvvärme, samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovan dessa finns en praktisk arbetsbänk samt förvaringsskåp.

Balkong
Underbar balkong i fritt läge med sjöutsikt. Balkongen är väl tilltagen och det finns gott om utrymme för möblemang och växtlighet. Många härliga stunder utlovas.

 

Gemensamma Utrymmen

Cykelförråd
Förråd tillhör lägenheten, återfinns på samma våningsplan.
Gemensam takterrass med sjöutsikt
Gemensamhetslokal med gästrum.

Parkering
Det finns 63 stycken parkeringsplatser i bergrumsgaraget, 1400 kr/mån.

Förening

Brf bergskanten upplåter 91 lägenheter, föreningen är äkta och består av två byggnader längs med bergkanten vid Liljeholmskajen, de är separerade av en trappa upp på berget bakom. Byggnaderna som benämns Berghus 3 respektive Berghus 4 har var sin takterrass för föreningens medlemmar.
Bostadsrättsföreningen äger två kommersiella lokaler, den ena är en förskolelokal och är belägen i Berghus 3. Till förskolan hör en gård på taket med lekplats som på kvällar och helgen är öppet för föreningens medlemmar. Den andra är belägen i Berghus 4 och hyrs ut som yogastudio.

Total boarea är 6 334 kvm och de kommersiella lokalerna ligger på 810 kvm.

Kabel-TV/Internet
Telia triple play. Obligatoriskt tillägg på 220 kr/mån. Ingår nu i avgiften.

Pantsättning- och överlåtelseavgift.
Tas ut av föreningen enligt stadgar.

www.brfbergkantenililjeholmen.se

Läs mer

Stockholm

Stockholm Liljeholmskajen/Liljeholmen
Månadsavgift: 4 294 kr/mån

4 900 000 kr

På Sthlmfast garanterar vi er att vi säljer er bostad enligt rekommenderat pris annars får ni halva arvodet tillbaka.

Kontakta oss

  • Alltid fri värdering
  • Ingen bindningstid
  • Gratis flyttstädning

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Byggnadsår:
2016
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Förråd på samma våningsplan
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk m. värmeåtervinning
TV / Data:
Telia

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
84 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Behövs ej
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Bergkanten i Liljeholmen
Lägenhetsnr:
21101
Lägenhetsnr LMV:
1101
Våning:
1
Hiss:
Ja
Avgift:
4294 kr/mån
Ingår i avgiften:
inkl. värme, kallvatten. Obligatoriskt tillägg på 220 kr för kabel-tv, bredband
Känd avgiftsförändring:
Ingen planerad förändring

Driftskostnader

El:
217 kr/mån
2600 kr/år
Vatten/Avlopp:
150 kr/mån
1800 kr/år
Försäkring:
183 kr/mån
2200 kr/år
Driftskostnader totalt:
550 kr/mån
6600 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.