Vardagsrum

Brogatan 6


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 98 kvm
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Pris: 4 195 000 kr / Utgångspris
 • Månadsavgift: 5 142 kr

Brogatan 6

Budhistorik  • Bud: 4 070 000 kr
   Datum: 2019-05-25 22:14

Magnifik 4:a om 98 kvm med dubbla balkonger och två badrum

Nu säljs denna väldisponerade och rymliga fyra rum och kök med enormt ljusinsläpp och dubbla balkonger.
Bostaden har ett av områdets bästa lägen med fri vy mot framsida och gården på baksidan. Här bor i härliga öppna och ljusa ytor med minimal insyn. Bostaden har väl avägda rum, hög standard och gott om förvaring samt balkonger i två väderstreck med sol från morgon till kväll.

Här har ni ert hem i ett mysigt och lugnt bostadskvarter med kommunikationer och service precis utanför porten. 

Planlösningen är öppen och luftig mellan vardagsrum och kök vilket skapar en naturlig samlingsplats. Fönsterpartier och utgång till balkong längs med hela långsidan ger utsikt över området och ett enormt ljusinsläpp.

I Järvastaden bor ni naturnära men med all tänkbar service intill, i form av matbutiker, gym, caféer och restauranger.  Kvarteret gränsar till naturreservat och Överjärva gård. Gång och cykelavstånd till Solna centrum och Mall of Scandinavia.

Endast en kort promenad bort ligger Råstasjön med fina promenad- och joggingspår.  Samt Ursviks motionsgård som erbjuder både elljus- och skidspår.

Smidiga kommunikationer via buss som ansluter till pendeltåg samt tunnelbanans blå och röda linje.

 

Bostadens 98 kvadratmeter disponeras enligt följande:

 

Entré

Stor inbjudande hall med vitmålade/tapetserade väggar och golv i ekparkett. Här finns avhängningsplats och gott om förvaring i två stora garderober. Här når man även ett av bostadens två badrum. 

 

Kök

Prydligt kök med väl tilltagna arbetsytor, gott om förvaring i vita över och underskåp och rikligt med uttag för köksmaskiner. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och här finns; inbyggnadsugn, integrerad köksfläkt, inbyggnads-mikro, infälld belysning ovan bänk, diskmaskin samt kyl och frys. Intill finns plats för matbord med plats för både familj och vänner.

 

Vardagsrum

Spatiöst rum i öppen planlösning mot kök med gott om utrymme för soffgruppsmöblemang. Stora fönsterpartier längs med hela långsidan och utgången till balkongen ger ett härligt ljusinsläpp som ytterligare förhöjer känslan av välbefinnande.  Väggarna är vitmålade och golvet av ekparkett.

 

Master Bedroom

Rofyllt sovrum med stort fönsterparti och utgång till balkong mot innergård. Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang och gott om förvaring i två stora garderober. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett.

 

Sovrum II

Ytterligare ett trivsamt sovrum med utsikt mot innergård och gott om utrymme för säng och möblemang. Väggarna är vitmålade och golvet av ekparkett. 

 

Sovrum III

Stort sovrum i anslutning till vardagsrummet med gott om plats för säng och möblemang. Ljust och trivsamt rum med fri vy.

 

Badrum I

Stilrent och praktiskt badrum med moderna materialval. Helkaklade väggar i vitt och golvklinker i ljus ton. Badrummet är vidare utrustat med dusch-hörna med glasvägg, kommod, handdukstork, spegel med belysning, golvvärme, samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, ovan dessa finns en praktisk arbetsbänk samt förvaringsskåp.

 

Badrum II

Modernt badrum som nås via hallen. Även detta rymligt och är utrustat med dusch, handfat, badrumsskåp med spegel och wc. Helkaklade vita väggar och ljust klinkergolv.

 

Balkong I

Härlig södervänd balkong i fritt läge om ca 4kvm. Utgång via vardagsrum.

 

Balkong II

Stor balkong mot lugn innergård, mäter cirka 7 kvm. Gott om utrymme för möblemang och växtlighet. Många härliga stunder utlovas.

 

Förening

HSB Brf Dammtorp i Sundbyberg består av ett hus i 4–5 våningar och omfattar 84 bostadsrätter och en lokal. Föreningen äger fastigheten och har adresserna Brogatan 4–12 och Vinthundsgatan 2A-2C.

Renoveringar:

Inga planerade renoveringar

Avgift

Ingen planerad avgiftsförändring

Överlåtelseavgifter: Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.

Försäkring

Föreningen har tecknat en obligatorisk tilläggsförsäkring till varje bostadsrätt utöver fastighetsförsäkring. Den ingår i hyresavgiften

 

Gemensamma utrymmen:

Tillgång till tvättstuga på Brogatan 12, cykelförråd i källaren och barnvagns- och rullstolsförråd i trappuppgång. Källarförråd.

Bakom huset finns en fin trädgård med grill där föreningen även har 30 odlingslotter. Föreningens styrelserum fungerar också som övernattningsrum som medlemmarna kan boka till övernattningsgäster.

Det finns en bilpool (Sunfleet) på föreningens gård. Föreningens medlemmar har rabatterat medlemskap i Sunfleet.

Kabel-TV/Internet: Fiber, TV, bredband och IP-telefoni via Comhem. 

Varmvatten och el: Debiteras individuellt efter egen förbrukning.

Parkering: Föreningen har 36 garageplatser och 7 parkeringsplatser. Dessa administreras av Corepark. I övrigt finns boendeparkering.

 https://www.hsb.se/stockholm/brf/Dammtorp

Budhistorik  • Bud: 4 070 000 kr
   Datum: 2019-05-25 22:14

Gustav Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46723155555
gustav@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h