Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med balkong och absolut närhet till centrum och kommunikationer

Två trappor upp i denna centralt belägna fastighet välkomnas ni av en hall som erbjuder exemplarisk avhängning i garderober. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till solig balkong i SV, stilfullt och fullutrustat kök, rofyllt sovrum med plats för arbetshörna samt ett helkaklat stilrent duschrum
Här bor du med promenadavstånd till både Torsviks och Lidingö Centrum, grönområden och vatten. Dessutom i en välskött och mycket solid förening. Välkommen på visning!

Beskrivning

Interiör:

Perfekt belägen bostad med solig balkong!

Hall
Två trappor upp i denna trivsamma fastighet välkomnas ni av en hall som erbjuder avhängning i mängder av garderober. På golvet ligger det en plastmatta och väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum. Här finns gott om plats för soffa med tillhörande möbler samt övrigt möblemang för den som önskar. På golvet ligger det vacker fiskbensparkett och väggarna är vita. Härifrån hittar vi även utgången till den soliga sydvästvända balkongen som bjuder på fin utsikt, Vardagsrummet är ett rum att trivas i!

Kök
Ljust och rymligt kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Bra arbetsytor på bänkskiva av rostfritt samt laminat med ovansittande belyst kakel. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, spis/ugn samt fläkt. Matplats för ca 4-6 personer.

Sovrum
Stort och rofyllt sovrum mot tyst innergård. Här finns plats för bred säng med tillhörande möbler. Förvaring finns i stor garderob. Plats för arbetshörna eller extra förvaring för den som önskar.

Duschrum
Toppfräscht helkaklat duschrum med vita väggar samt ett gråmönstrat värmebelagt klinkergolv. Utrustat med handfat, spegelskåp, WC, dusch, handdukstork samt vädringsfönster. Här är det även förberett för tvättmaskin.

Läs mer

Förening:

Brf Stenbrottet 4 är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). I föreningen finns 15 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 1 lokal. Föreningen bildades 1999 och är belägen på Torsvikssvängen 4A-B. 

Parkering:
Till fastigheten hör 5 parkeringsplatser för 200 kr/månad. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

TV: Kabel-TV:
ComHems grundutbud ingår i avgiften.
Internet:
Bredband kan tecknas med t.ex ComHem.

Genomförda renoveringar:

2020 - Nytt fläktsystem
2015 - Målning trapphus
2009 - Ny undercentral.
2001 - Tvättstugan renoverades.
1999 - Ny värmeväxlare installerades.
1988 - Totalrenoverades fastigheten bl.a stammar, tak och fasad.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har en vacker trädgård med körsbärsträd, päronträd, syrener samt trädgårdsmöbler och grill. Föreningen har även cykelförråd samt en tvättstuga utrustad med torkskåp, torktumlare, mangel och 2 tvättmaskiner. Gott om tider för den som vill tvätta.

Läs mer

Område:

Lidingö är som namnet antyder en kommun belägen på en ö vars slogan är hälsans ö. Med sitt unika läge nära skärgården och innerstan är det en unik plats att bo på.

Lidingö sägs varit bebodd redan på 600-talet men nyttjades i större utsträckning främst som en tillflyktsort för semesterfirande och började på allvar bebyggas 1925 när första bron stod klar med vackra ståtliga villor ofta med Gathe som arkitekt. På 40-talet började många flerbostadshus komma upp med spridning på ön och efter det har Lidingö bara fortsatt att exploaterats och vi ser idag en varierad bebyggelse där varje område har sin karaktär och bidrar till en fin helhet. Målsättningen har dock alltid varit att bevaka och värna om grönområden och friluftsliv. Tack vare detta kan vi fortfarande njuta av fantastiska naturreservat med exotisk växtlighet, vackra promenadstråk, utegym och fina badplatser. Idag finns närmare 48.000 antal invånare där var 8:e invånare av 10 skattar sin hälsa som bra eller mycket bra.

Ön är vitt känd vilket inte är så konstigt då världens största terränglopp Lidingöloppet utkämpas här varje år, kulturprofiler som Monica Zetterlund, Raoul Wallenberg, Hasse och Tage och nobelpristagaren Gustaf Dalén med sitt företag AGA har kopplingar härifrån.

Idrotten har en central plats för lidingöborna och här finns de flesta sporterna att utöva. På Lidingövallen intill Kyrkviken samlas en ny tillbyggd tennishall, nya fotbollsplaner och en friidrottsplats under uppbyggnad. Utöver två golfbanor, en skidbacke planeras det för en ny fin simhall. Bosön som samlar många av våra landslag för träning och utbildning finns även på Norra ön.

Här finns många moderna och populära för- och grundskolor samt Gymnasium, flertalet matbutiker, ett centrum med stort utbud som också är under förvandling kommande år, mindre torg med närservice samt goda kommunikationer med lidingöbanan som tar dig till Ropsten och goda bussförbindelser. Möjlighet finns dessutom vattenvägen över till Storholmen som tillhör Lidingö, Nacka, Nybrokajen och ut i skärgården via hållplatser i bl a Gåshaga samt Dalénum.

Utbudet av restauranger, vackra brunchställen och trendiga bagerier/caféer är goda och utspridda över ön. Det finns även flera kursgårdar, flertalet båtklubbar och historiska hotell Foresta med gästande celebriteter som the Beatles och Rolling Stones.

Norra Länken stod klar för några år sedan vilket ger en smidig access till innerstan samt E4:an och det sker även stora satsningar på andra sidan Lidingöbron med Norra Djurgårdsstaden samt Värthamnen, vilket kommer öka dragningskraften än mer till denna del av Stockholm.

Välkommen till Lidingö!

 

 

 

Läs mer

Lidingö

Lidingö Torsvik
Månadsavgift: 2 773 kr/mån

3 100 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1 till 1
Badrum:
1
Byggnadsår:
1950
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Till lägenheten disponeras ett källarförråd samt ett matkällarförråd.
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
TV / Data:
Kabel-tv och bredband via ComHem. Grundutbud kabel-tv via ComHem ingår i avgiften till föreningen.
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt väderstreck:
SV

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
57 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Stenbrottet 4
Lägenhetsnr:
06
Lägenhetsnr LMV:
1203
Våning:
2 tr
Hiss:
Nej
Avgift:
2773 kr/mån
Ingår i avgiften:
inklusive värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg.

Driftskostnader

El:
210 kr/mån
2520 kr/år
Försäkring:
165 kr/mån
1980 kr/år
Driftskostnader totalt:
375 kr/mån
4500 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.