Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med härlig utsikt och kvällssol utöver Gärdet!

Med Kampementsbadet som närmsta granne ligger denna härligt designade trea med öppen och social planlösning. Med den inbjudande atmosfären mellan nyrenoverat kök och vardagsrum, blir det en perfekt plats för både avkoppling och sociala sammankomster. Det eleganta och fullutrustade köket med moderna vitvaror gör matlagningen till en ren fröjd. Två rofyllda sovrum som ligger avskilt från varandra skapar lite distans i boendet.
Badrummet är elegant designat med moderna bekvämligheter och högkvalitativa material.

Stig ut på den generösa balkongen och låt dig omfamnas av en frisk bris och en fantastisk vy över området. Här kan du njuta av solnedgångar eller bara koppla av med en kopp kaffe.

Gärdet är känt för sin dynamiska atmosfär och närhet till stadens puls. Med bekvämt avstånd till både grönområden och stadens centrum får du det bästa av två världar. Promenera till lokala caféer, restauranger och parker eller ta en snabb tunnelbanetur in till stadens hjärta.
Välkommen på visning!

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande hall erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring i platsbyggda garderober med överskåp. Plats för hallmöbel finns. Redan här uppmärksammas det fantastiska ljusflödet bostaden präglas av.

Vardagsrum
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möbler samt annat möblemang för den som önskar. Stora fönsterpartier och den öppna planlösningen bidrar till ett härligt ljusflöde och en social atmosfär. Härifrån nås även utgången till bostadens mysiga balkong med plats för balkongmöbler.

Kök
Stilfullt och nyrenoverat kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor och arbetsyta på ljust melerad bänkskiva med ovansittande mosaik. Inbyggda spotlight under skåpen. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Samtliga maskiner från Siemens. Här finns plats för matbord för ca 4 personer.

Sovrum I
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt skrivbord för den som önskar. Förvaring finns i platsbyggda garderober med skjutdörrar och belysning. På golvet ligger det en ljus heltäckningsmatta och väggarna är vitmålade.

Sovrum II
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Utrustat med vägghängd Wc, kommod, spegelskåp med belysning, dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork och tvättpelare med maskiner från Siemens.

Läs mer

Förening :

Brf Kampementparken är en gemytlig och trevlig bostadsrättsförening på Gärdet i Stockholm som bildades år 2007 då även fastigheten renoverades. I föreningens fastighet finns 109 bostadslägenheter i storlekar varierande mellan 33 och 198 kvm samt 17 lokaler. Den totala bostadsytan är 8 686 kvm och uthyrbara lokalytan exklusive lägenhetsförråd är ca 8000 kvm. Gärdet är ett fantastiskt läge både till Östermalms stadsliv såväl som till Djurgårdens skogar och parker.

BRF Kampementparken är en mycket välskött förening med ordnad ekonomi placerad i f.d. Tullhusets gamla lokaler vid Gärdets sportfält, i centrala Stockholm.

Den stora uthyrbara lokalytan är en av anledningarna till föreningens goda ekonomi och styrelsen ser potential i möjligheten att ytterligare optimera intäkterna från uthyrningsverksamheten. BRF Kampementparken uppfyller kriterierna för att vara en äkta BRF.

Fastigheten genomgick under åren 2006-2007 en ombyggnad från kontorslokaler till bostäder. Samtliga bostäder är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken och föreningen är fullvärdesförsäkrad.

Föreningen äger marken. Föreningens mark är friköpt, dvs föreningen har ingen problematik rörande stadens hyreshöjningar som drabbar föreningar med tomträtter.

Delat ägande accepteras med minsta ägarandel om 10%.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren och pantsättningsavgift betalas av köparen. Juridisk person accepteras intesom ägare.

Garage
Det finns 84 garageplatser för bilar samt 4 garageplatser för MC. Garageplatser är primärt till för medlemmar i föreningen men några platser hyrs även ut externt till förhöjd hyra. Parkeringsplats för medlem kostar 1200kr/månad. Möjlighet till laddning av el- och hybridbilar finns och planeras att utökas. Samtliga platser är normalt uthyrda men kön är sällan längre än ett par månader. Köpare är välkommen att kontakta garageansvarig för att antingen skriva kontrakt på parkeringsplats eller för att ställa sig på kö, så snart kontraktet på lägenheten är undertecknat.

Föreningen utreder just nu möjligheten att börja installera laddboxar i garaget. Anmäl gärna intresse på garage@kampementparken.se

Förråd
Ett gallerförråd ingår till varje lägenhet och det finns även möjlighet att hyra extra förrådsutrymme till fördelaktiga priser för boende som så önskar.

Gemensamma utrymmen
Det finns gott om cykelförråd och barnvagnsrum. Det finns två bra tvättstugor med torkskåp och mangel, samt en grovtvättstuga med torkskåp och tumlare. Dessutom tillhandahåller föreningen en utomhusgrill och bra parkmöbler på föreningens trevliga innergård som kan användas under fina sommarkvällar.

Internet och TV
Under 2011 installerade föreningen ett eget fastighetsnät (fiber) med Gbit/s-prestanda. Föreningen upphandlar regelbundet bästa internetleverantör och för närvarande är vi anslutna via Bahnhof. Alla lägenheter har ethernetuttag och 1Gbit/s prestanda ingår i hyran utan extra kostnad. Det går bra att använda de flesta moderna WIFI-routrar, alternativt kan utrustning beställas från Bahnhof. Bahnhof ansvarar för tjänsten och deras kundservice hjälper till vid frågor och problem.

Kabel TV från ComHem ingår också i hyran utan extra kostnad. Analoga baskanaler finns, men det ingår också en digitalbox (beställs från ComHem vid inflyttning) och ett kanalkort. Varje hushåll har tillgång till ComHems basutbud + 8 valfria digitala kanaler som kan bytas på månadsbasis via ComHems hemsida. Många av kanalerna finns tillgängliga i HD. Det utbud som varje hushåll valt kan man också komma åt via WEB och ComHems Android/iPhone appar, eller visas högupplöst via många mediaspelare såsom ChomeCast.

Väsentliga händelser
Vid 2021 års ordinarie stämma beslutades att göra en uppgörelse med STF som har hyrt lokaler i föreningens fastighet för att föreningen skall kunna återta kontrollen av dessa ytor. Föreningen planerar att bygga lägenheter i dessa utrymmen för att öka den relativa ytan bostadsrätter samt avser att utnyttja överskottet för att amortera på föreningens lån.

Som köpare behöver du teckna BRF-tillägg i hemförsäkringen. Dubbelkolla även villkoren i hemförsäkringen så att den täcker stöld och skador på det som förvaras i föreningens förråd som ingår i lägenheten.

Utförda renoveringar
2006-2007: Byte av stammar i kök och badrum
2006-2007: Byte av elstigar
2006-2007: Renovering av tak
2007: Renovering av tvättstuga
2009: OVK utförd
2010: Installation av ny värmecentral
2011: Installation av nya ventilationsfläktar
2011: Isolering av taklägenheter
2011: Radonmätning med väl godkända gränsvärden
2013: Energideklaration utförd
2013-2016: Dränering av föreningens yttergårdar och innergård
2016: Anläggning toppmodern och ljus och fin innergård
2016: Byggnation av nya moderna sopkasuner
2017: Ommålning av trappuppgångar. Klippning av stora träd utmed gatan. Projektering påbörjad inför en eventuell ombyggnation av ej längre utnyttjade rum, till nya lägenheter i markplan
2018: Förbättrat ytskikt i föreningens garage
2018: Spolat stammar
2019: Uppsättning av tilluftsventiler i alla lägenheter för att förbättra luftflödet ytterligare
2020: Byte av ventilation och värmekonvektorer hos hyresgäst STF.

Planerade renoveringar
Föreningen arbetar med en 20-årig underhållsplan. Det finns ett stämmobeslut på att bygga lägenheter i STF:s gamla lokaler och föreningen är just nu i bygglovsfasen.

Informationen är hämtad från föreningens hemsida samt frågelista utställd till styrelsen. Se mer info på föreningens hemsida.

Läs mer

Områdesbeskrivning:

Område

Gärdet är en välkänd stadsdel som ligger på Östermalm, beläget på östra sidan av centrala Stockholm och gränsar till vattnet, inklusive den vackra Djurgårdsbrunnskanalen. Stadsdelen är omgiven av andra prestigefyllda områden som Djurgården, Östermalm, och Norrmalm.

Gärdet är känt för sina breda boulevarder, grönområden och vackra sekelskifteshus. Många av byggnaderna i området är byggda i jugendstil och tidig funktionalism, vilket ger stadsdelen en karakteristisk arkitektonisk stil. Området präglas av en känsla av elegans och tidlöshet.
I närheten finns flera grönområden och parker, inklusive Gärdet Park och Kaknäsparken. Dessa platser erbjuder möjligheter för avkoppling, picknick, och friluftsliv. Området har också ett antal idrottsanläggningar, inklusive Stadion, som är hem för AIK fotbollsklubb.
Här finns även Karlbergsslott, som är öppet för allmänheten och erbjuder en inblick i områdets historia. Dessutom är Sturegallerian och Stureplan populära destinationer för shopping, nattliv och restauranger.

Området har goda kommunikationsförbindelser med tunnelbana, bussar och spårvagnar som gör det enkelt att ta sig till och från Gärdet. Dess närhet till centrala Stockholm gör det också till en bekväm plats att bo för dem som arbetar i city.

Sammanfattningsvis är Gärdet en elegant och historisk stadsdel i Östermalm med vacker arkitektur, grönområden och kulturella sevärdheter. Dess närhet till vattnet och centrala Stockholm gör det till en av de mest önskvärda platserna att bo och besöka i staden.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Stockholm
Månadsavgift: 3 900 kr/mån

6 395 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Byggnadsår:
1967 (Ombyggnadsår 2006-2007)
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
FTX
TV / Data:
Tele2, Bahnhof
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt väderstreck:
NV

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
72 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
111
Energiprestanda:
111 kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
2013-10-08
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
BRF Kampementparken
Lägenhetsnr:
261
Lägenhetsnr LMV:
1305
Våning:
3
Hiss:
Ja
Andelstal, ägande:
0.82892 %
Avgift:
3900 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV (8 kanaler), Bredband (Bahnhof 1 Gbit/s)
Känd avgiftsförändring:
10% höjning 2024-01-01

Driftskostnader

El:
250 kr/mån
3000 kr/år
Försäkring:
175 kr/mån
2100 kr/år
Driftskostnader totalt:
425 kr/mån
5100 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.