Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med två kungsbalkonger och utsikt utöver Rålambshovsparken.

Med fantastisk utsikt från två kungsbalkonger bor du med bästa läget intill Rålabshovsparken och Norr Mälarstrands mysiga promenadstråk.
Denna bostad karaktäriseras av ett ljust vardagsrum med utgång till fantastisk kungsbalkong som erbjuder utsikt utöver Rålambshovsparken. Ett rofyllt sovrum, fullutrustat kök med mindre matplats samt utgång till kungsbalkong. Ett helkaklat duschrum samt en inre möblerbar hall, perfekt för större middagsbord.

På denna adress bor du med ett ypperligt läge på Kungsholmen med närhet till såväl vattnet vid Rålambshovsparken samt pulsen i Fridhemsplan.
Kommunikationsmöjligheterna hör till de bättre i staden med knutpunkten Fridhemsplan med flertalet bussar och tunnelbanans gröna och röda linje. Härifrån nås även centralen med promenadavstånd där tåg och flygbussar går.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande kapprum med avhängningsdel på hatthylla med krokar samt vackra inbyggda serveringsskåp . På golvet ligger det heltäckningsmatta som övergår till parkett och väggarna är ljusa. I hallen finns det plats för större hallmöbel eller annat möblemang för det som önskar samt två större garderober för ytterligare förvaring.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möbler samt annat möblemang för den som önskar. Härifrån återfinns bostadens kungsbalkong med en fantastisk utsikt mot grönskande Rolambshovsparken. På golvet ligger det parkett och väggarna går i ljusblå ton.

Kök
Ljust kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp och lådor samt i vackra bevarade serveringsskåp. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, fläkt, spis/ugn samt diskmaskin. Här finns plats för matsalsdel för ca 2-3 personer intill fönster. Härifrån återfinns bostadens andra kungsbalkong med härliga nordöst läge och utsikt mot lugn grönskande innergård. På golvet ligger det svart klinker och väggarna är ljusa.

Sovrum
Rofyllt sovrum med insynsskyddat fönster bidrar till ett gott ljusintag. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möbler samt annat möblemang för den som önskar. På golvet ligger det ektiljor och väggarna är ljusa.

Badrum
Helkaklat badrum med vita väggar samt ett blått klinkerbelagt golv. Utrustat med dusch, WC, kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt tvättmaskin med ovansittande arbetsbänk.

Läs mer

Förening:

Brf Vapensmeden är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Fastigheten byggdes år 1924 och ritades av Höög och Morssing. Föreningen registrerades år 2000 och fastigheten förvärvades i juni 2011. I föreningen finns 44st bostadslägenheter varav 2 upplåts med hyresrätt. Inom föreningen finns inga kommersiella lokaler. Lägenheter är avsedda för medlemmars eget boende och får inte kontoriseras. Juridisk person godkänns inte som medlem. Belåning 7980 Lån/kvm.

Gemensamma utrymmen
Gemensam tvättstugan finns i källaren på Karlsviksgatan 6 samt källarförråd till varje lägenhet. Gemensamt cykelrum finns även i källaren där 1 cykel per boende får förvaras resterande får förvaras i källarförrådet. Föreningen har även en gemensam innergård och får användas av medlemmar för privata arrangemang.

Parkering  
Det finns 6st parkeringsplatser att hyra i föreningen mot en kostnad om 2142 kr/mån . Om man vill anmäla sig till kön kontaktar man styrelsen.

TV/Bredband  
Fiber finns indraget i fastigheten av Telenor, och boende kan även välja att använda uttag för koaxialkabel från ComHem för för TV och bredband. Aktuellt utbud på TV och bredband samt priser finns på www.comhem.se eller www.telenor.se  

Ombyggnad/renovering av lägenhet 
Det går bra att göra förändringar lägenheterna men vid mer omfattande förändringar, t.ex. ta ner en vägg eller dra nya rör i kök och badrum krävs ett godkännande av styrelsen. För mer utförlig information och praktiska anvisningar se Renovera

Utförda renoveringar
2021-2022 Stamspolning.
2021-2022 OVK.
2021-2022 Energideklaration.
2019-2020 Trapphuset totalrenoverades.
2019 Ny fjärrvärmecentral.
2018 Puts och enklare fasadrenovering.
2017 Nya entréskyltar.
2016 Hissrenovering.
2016 Fönsterrenovering.
2015 OVK.
2013 Tvättstuga renoverades.
2013 Gården/gårdsbjälklag renoverades.
2012-2015 Balkonger.
1992 Stambyte samtliga kök och badrum.

Inga planerade avgiftsförändringar (beslutat 2022).

Läs mer

Område och kommunikationer:

Område/Kommunikationer
På denna adress bor du med ett ypperligt läge på Kungsholmen med närhet till såväl vattnet vid Rålambshovsparken samt pulsen i Fridhemsplan. I området finns många bra restauranger och caféer och för den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian och Åhléns en kort promenad bort. Den som gillar att röra på sig har hela holmens strandvägar för löpturer och promenader, i Rålambhovsparken finns bland annat utegym och bad som gör att du kan börja eller avsluta dagen med ett dopp. I kvarteren runt Hantverkargatan finns många trevliga och unika butiker. Kommunikationsmöjligheterna hör till de bättre i staden med knutpunkten Fridhemsplan med flertalet bussar och tunnelbanans gröna och röda linje. Härifrån nås även centralen med promenadavstånd där tåg och flygbussar går.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Kugsholmen
Månadsavgift: 0 kr/mån

7 295 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2.5 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadsår:
1926
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Balkong/Terass:
2 Kungsbalkonger
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme, vattenburen värme
Ventilation och kyla:
Självdrag
TV / Data:
Föreningen har avtal med Com Hem för kabel-tv och Bahnhof för bredband.
Allmänt skick:
Normalt

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
69 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
151kWh/m²
Energiprestanda:
151kWh/m² kWh/Kvm och år
Energiklass:
F
Registrerad:
2017-06-30
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Vapensmeden 6
Lägenhetsnr:
1501

Driftskostnader

El:
210 kr/mån
2520 kr/år
Försäkring:
170 kr/mån
2040 kr/år
Driftskostnader totalt:
380 kr/mån
4560 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.