Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med underbar utsikt i välskött förening!

Välkomna till denna välplanerade bostad med inglasad balkong och ljusinsläpp från tre väderstreck. Här byts stammarna i föreningen och man kommer att få nytt badrum samt gäst WC, ny övertagare kommer även kunna påverka materialvalen eller göra tillägg om så önskas.
Här välkomnas ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till den mysiga inglasade balkongen. Ett fullutrustat kök med plats för matbord och två rymliga sovrum. Ett helkaklat badrum samt en helkaklad gäst-WC.
Hela bostaden är väldigt välisolerad och tyst.

Föreningen är välskött och marken. Omfattar två hus på Johan Enbergs väg 19 och 23 med totalt 85st lägenheter.

Här bor man med Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer (Blå linjen). T-centralen nås på bara 7 minuter. Vidare finns bussar, butiker, restauranger, apotek samt övrig service.
Uppskattade promenadstråket längs Ulvsundasjön.

Beskrivning

Beskrivning:

Hall 
I denna välskötta föreningen välkomnas ni av en rymlig hall som erbjuder avhängning på hatthylla med krokar och plats för hallmöbel finns. På golvet ligger det svart klinker som övergår i parkett. Redan här framgår vilket ljust och luftigt boende detta är. 

Vardagsrum 
Lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönster. Gott om plats för soffa med tillhörande möbler samt övrigt möblemang för den som önskar. Härifrån nås bostadens inglasade balkong som förlänger rummet ytterligare. På golvet ligger det parkett och väggarna är ljusa.
Vardagsrummet är ett rum att trivas i! 

Balkong
Möblerbar inglasad balkong som även kan användas som ett extra rum då det finns gott om plats för balkong möbler, soffa eller annat möblemang för den som önskar. 

Kök 
Stilfullt och fullutrustat kök med gott om förvaring bakom vita skåp och lådor. Goda arbets- och avlastningsytor på svart bänkskiva med ovansittande ljust kakel. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, fläkt, kyl/frys, integrerad diskmaskin samt inbyggd mikro. Matplats för ca 4-6 personer invid stort fönsterparti som bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum I 
Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng och tillhörande möbler. Stort fönster bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Plats för förvaring finns samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar. På golvet ligger det parkett och väggarna är ljusa som kombineras med en fondvägg. 

Sovrum II 
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar.Plats för förvaring finns. Stort fönsterparti bidrar till ett gott ljusintag.

Badrum 
Helkaklat badrum med klinker på golv och kaklade väggar. Insynsskyddat fönster bidrar till ett naturligt ljus och goda vädringsmöjligheter. Utrustad med WC, badkar, kommod, spegel med belysnings samt handdukstork. 

WC
Helkaklad gäst WC med grått klinker på golv och vitkaklade väggar. Utrustad med WC, handfat och spegel med belysning.

Läs mer

Förening:

Brf Översten 1 är en äkta förening som äger marken och omfattar två hus på Johan Enbergs väg 19 och 23. Fastigheten byggdes år 1969 och föreningen förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen har en total bostadsyta om 6134 kvm och består av 85st lägenheter med bostadsrätt. Delat ägande accepteras utan krav på andel. Juridisk person accepteras ej. 

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga finns i föreningen och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, mangel, tvättho för grovrengöring samt arbetsytor.
Barnvagnsrum samt cykelrum finns på bottenplan samt källare.

TV/Bredband
Bredband från Bredband2 ingår i avgiften. Kabel-Tv levereras av ComHem, basutbud ingår. Fiber är kopplat till lägenheterna med upp mot 1000/1000 Mbit/s.

Parkering
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Möjlighet till garage finns i det närliggande Motorborgen (ansökan om köplats görs till solnaparkering@euro.se). I övrigt råder boendeparkering på gatan. Tillståndet är gratis, månadskort kostar 300 kr, säsongskort gäller 3 månader och kostar 750 kr. Tillstånd för boendeparkering sökes på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00 eller på www.solna.se

Utförda renoveringar
2002 Utbyggnad & inglasning balkonger, fasadrenovering.
2006 Renovering av hissar.
2010 Sanering PCB av glasbetongen i trapphuset.
2011 Renovering av entréer och entréyttertak.
2013 OVK besiktning.
2014 Sanering av PCB från balkongerna, byte av fönster mot balkong och balkongdörr.
2015 Utbyte av entréhandtag, utebänk, utbyte takplattor i JEV 19.
2015 Renovering av värmesystem med byte av undercentral till fjärrvärme.
2016 Godkänt bygglov gällande skjutdörrsparti mot balkong.
2016 Byte av låssystem, installation av porttelefon.
2017 OVK besiktning, polering av golv på samtliga våningsplan.
2019 Byte till LED belysning i trapphus och på våningsplanen även med nödbelysning, utgångar på baksidan försedda med utrymningsarmatur och batteribackup.
2019 Stamspolning har genomförts. 
2021 Hissrenovering

Pågående renoveringar
Stambyte är under arbete, Här har man nu möjlighet att själv välja utseende på badrum och gäst WC, vänligen se bifogad pdf gällande denna bostad.

Läs mer

Område:

Område
I denna bostad bor man i ett lugnt och stadsnära område med närhet till allt. Här bor du med  närhet till helt nya padelbanor, bussar samt boendeparkering på gatan. På 10 minuter når du även Solna Centrum där du hittar all nödvändig service du kan tänkas behöva såsom matvarubutiken Coop, Pressbyrån, apotek, restauranger, caféer, bank och shopping. Härifrån går ett flertal bussar, tunnelbana samt tvärbana. Med en kort promenad når du fin natur vid Ulvsundasjön där du hittar Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand med fridfulla promenadstråk, Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Med närhet till stadens puls i Kungsholmen samt Vasastan som erbjuder shopping, flertal restauranger och populära caféer samt uteliv. Söker du närhet till både natur och stadens puls är detta den perfekta bostaden för dig. 

Kommunikationer 
Med bil kommer du snabbt ut på E4:an och det tar ca 5 min till Stockholm city via Pampaslänken. Kommunalt tar det ca 7 min till T-centralen och 4 min till Fridhemsplan med Tunnelbanan från Västra Skogen. Tunnelbanan finns inom gångavstånd till Västra Skogen. Solna Centrum nås på 2 minuter och där finns tillgång till ett flertal bussar, tunnelbana samt tvärbana.

Läs mer

Solna

Solna Solna
Månadsavgift: 4 970 kr/mån

4 875 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Gästtoalett:
Ja
Byggnadsår:
1969
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
2-glas
Balkong/Terass:
Stor inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
FTX
TV / Data:
Tele2 (gamla comhem)
Allmänt skick:
Normalt
Huvudsakligt väderstreck:
SV

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
77 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
169 kWh/m²
Energiprestanda:
169 kWh/m² kWh/Kvm och år
Energiklass:
F
Registrerad:
2017-03-20
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Översten 1
Lägenhetsnr:
19-0202
Lägenhetsnr LMV:
1204
Våning:
2tr
Hiss:
Ja
Avgift:
4970 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, TV, Bredband, bostadsrättstillägg
Känd avgiftsförändring:
Inget planerat

Driftskostnader

El:
280 kr/mån
3360 kr/år
Försäkring:
168 kr/mån
2016 kr/år
Driftskostnader totalt:
448 kr/mån
5376 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.