Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Milsvid utsikt med två soldränkta balkonger!

Accepterat pris!
I ett eftertraktat område nära stadspuls, natur och kommunikationer finner ni denna optimalt planerade 4:a om 110 kvm. Flexibel planlösning med 2 balkonger som båda erbjuder magnifik utsikt mot flera vackra landmärken så som Globen, Hagatornen, Sofia kyrka m.m. Öppet och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och fiskbensparkett på golv, nyrenoverat kök med en härlig rymd och gott om förvaring. Två helkaklade badrum samt två rofyllda sovrum.
Bostaden är belägen centralt med Globen runt knuten som erbjuder bra shopping, idrottsevenemang och konserter. För er som vill njuta av naturen nås även Nackareservatet med sina fina promenadstråk och löpslingor. Med promenadavstånd nås Hammarby Sjöstad med dess bryggor, restauranger och caféer, Hammarbybacken erbjuder även skidåkning vintertid. Här bor ni med närhet till bra kommunikationer, närmsta tunnelbana är Skärmarbrink och med en kort promenad nås Gullmarsplan med kommunikationer såsom buss, tvärbana och tunnelbana.

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande och rymlig hall med avhängningsdel på hatthylla med krokar samt i platsbyggda garderober med överskåp för ytterligare förvaring. Här finns plats för större hallmöbel för den som önskar. På golvet ligger det grått klinker som övergår till parkett och väggarna är vita.

Vardagsrum
Lättmöblerat  vardagsrum med ett högt ljusintag från stora fönsterpartier. Härifrån återfinns utgången till den härliga balkongen med eftermiddagssol och fantastisk utsikt mot Globen. Plats för soffgrupp och tillhörande möbler samt matsalsdel för ca 6 personer eller annat möblemang för den som önskar. På golvet ligger det vacker fiskbensparkett och väggarna är vita.

Kök
Fullutrustat och stilrent kök med gott om förvaring bakom grå skåp och lådor samt goda arbetsytor på grå bänkskiva med ovansittande vitt kakel som belyses av led. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, mikro, spis/ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Här finns plats för matbord för ca 4-6 personer intill fönster. 

Sovrum I
Ljust och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt plats för förvaring. Härligt ljusintag från två insynsskyddade fönster i två värdestreck. På golvet ligger det enstavsparkett och väggarna går i grå ton.

Sovrum II
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler, förvaring samt arbetsplats eller annat möblemang för den som önskar. Insynsskyddat fönster bidrar rikligt med ljusintag. På golvet ligger det enstavsparkett och väggarna är vita.

Allrum
Härligt och luftigt allrum med plats för arbetshörna och soffa alternativt matsalsdel eller annat möblemang för den som önskar, låt fantasin flöda. Härifrån återfinns utgången till bostadens andra balkong med plats för balkongmöbler och med en härlig utsikt. På golvet ligger det enstavsparkett och väggarna är vita.

Badrum
Helkaklat badrum utrustat med dusch, WC, kommod, spegelskåp med belysning samt handdukstork. Vitt klinkerbelagt golv och vita väggar.

Duschrum
Helkaklat duschrum med vitt klinkerbelagt golv och vita väggar. Utrustat med WC, dusch, handfat, spegel samt tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer

Brf Pilastern nr 1:

Brf Pilastern nr 1 huserar på Pelargatan 7 i Johanneshov. Föreningen består av 53 lägenheter med bostadsrätt och beskattas som en äkta förening. Föreningen registrerades hos bolagsverket 1942-07-29. Byggnadens totala bostadsyta uppgår till 2378 kvm.

Föreningen upplåter 53 lägenheter med bostadsrätt. Dessa disponeras enligt följande:
16 st - 1 rum och kök
37 st - 2 rum och kök

Gemensamhetsutrymmen:
Tvättstuga - 3st tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel samt torkrum.
Cykelförråd - 25 st platser
Grillplats - En grill samt bord

Gjorda renoveringar:
2020 Nya sammankopplade brandvarnare installerade i trapphus, vind och lokaler på bottenplan. Byte av torktumlare. 
2019 Byte hissmaskin Inkl. linor. Installation av porttelefon och bokningssystem.
2018 Byte av den äldsta tvättmaskinen i tvättstugan. OVK besiktning, Energideklaration utfärdad. 
2017 Genomgång av befintligt brandskydd samt upprättande av handlingsplan. Nya sammankopplade brandvarnare installerade i trapphus, vind och lokaler på bottenplan. Hiss - Byte av relä i styrsystem samt byte av fläkt i styrskåp.
2016 Omgjutning av betongplatta och målning, samt ny plåt.
2015 Svetsning, slipning och målning av räcken som omgärdar gräsytorna.
2014 Torkskåpet byttes, omdragning av ventilation samt flyttades in till tvättstugan. Ny, täckt, sopstation med 2 kärl för hushållsavfall och 1 kärl för tidningar.
2012 Åtgärder på punkter från OVK besiktning. Målning av trapphus samt räcken. Besiktning av ventilation. Spolning av köksstammar. Samtliga dörrar som ansluter till trapphuset byttes till brandsäkra dörrar. 
2011 Ny avfuktare installerad i torkrum.
2009 Armaturer i trapphuset byttes till mer energisnåla.
2008 Installation av en tredje tvättmaskin, installation av ny torktumlare. Golvet i trapphuset rustades upp samt polerades. Ny driftcentral till fjärrvärme.
2007 Inspektion och åtgärdande av brister. Ifyllnad av sprickor samt målning. Dränering kring fasaden samt ny sockelputs.
2005 Ny asfalt på de gångytor som omgärdar huset.
2004 Uppgradering av styrsystem.
2002 Stamrenovering. Nytt cykelstall byggdes med 25st platser. 
2000 Byte av fönster, fönsterbleck samt målning. 
1998 Undersökning och byte av pannor.
1995 Ny puts på fasad. 
1942 Vindsförråd byggdes.

Planerade renoveringar:
2023 Eventuellt byte av avfuktare samt fläktar i torkrum.
2024 Översyn av sopkärl och Obligatorisk ventilationskontroll.
2025 Putsa fasaden. Nyläggning av asfalten på tomtens gångar. Omläggning av taket samt byta alternativt renovera fönster. 

Övrigt:
Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC. 
5% avgiftshöjning från och med 1 juni 2022.

Läs mer

Område:

Område 
Johanneshov är ett lugnt område, med direkt närhet till både Stockholms innerstad och natur. För den friluftsintresserade finns både Nackareservatet och Hammarbybacken att tillgå. Det är enkelt att ta sig till Globen-området med shopping, restauranger och evenemang. Hammarby sjöstad ligger också nära med sina mysiga restauranger och bryggor vid vattnet. 

Kommunikation
Både tunnelbanelinje 17 och 18 korsar Skärmarbrink, vilket gör att man tar sig snabbt in till centrala Stockholm. Även tvärbana och bussar finns i närheten och med cykel tar det ca tio minuter till Skanstull, Södermalm.

Läs mer

Johanneshov

Johanneshov Johanneshov
Månadsavgift: 5 524 kr/mån

7 995 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
2 till 3
Badrum:
2
Byggnadsår:
1942
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Balkong/Terass:
2 balkonger
Förråd:
2 vinds- och 2 källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Självdrag
Radon:
Utförd 2012-05-30 50 Bq/m3

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
110 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
154kWh/m2
Energiprestanda:
154kWh/m2 kWh/Kvm och år
Energiklass:
F
Registrerad:
2018-04-05
Energideklarationsadress:
Pelargatan 7
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Pilastern nr 1
Lägenhetsnr:
00026
Lägenhetsnr LMV:
1401
Våning:
4
Hiss:
Ja
Avgift:
5524 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten, Bredband, Basutbud TV

Driftskostnader

El:
250 kr/mån
3000 kr/år
Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
4800 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.