Balkong

Björnvägen 10, 3tr


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 59 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 3 495 000 kr / Utgångspris
  • Månadsavgift: 3 513 kr

Björnvägen 10, 3tr

Visningar


    • 2019-11-17 13:00 - 13:30

Möjlig trea - BALKONG - ÖPPEN SPIS - FRITT HÖRNLÄGE

Välkommen till denna charmiga funkislägenhet med ett högt och fritt läge, fungerande öppen spis & balkong! Belägen på en av Lidingös mest attraktiva adresser. Nära till allt så som kommunikationer, service och Lidingö Centrum. Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Tre trappor upp i denna trevliga fastighet möts vi av en hall som erbjuder avhängning på krokar samt flertalet garderober där vissa har spegeldörrar. På golvet ligger det behagligt klinker och väggarna är vita.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum i hörnläge. Här finns gott om plats för soffa med tillhörande möbler samt arbetshörna för den som önskar. Den öppna spisen höjer myshetsfaktorn mörka kvällar. Från vardagsrummet hittar vi även utgången till den soliga och möblerbara balkongen. Detta är ett rum att trivas i!

Kök
Stilrent kök erbjuder förvaring bakom vita skåp och lådor. Bra arbetsytor på bänkskiva ar trä med ovansittande tegel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl, halvfrys, spis/ugn, diskmaskin samt fläkt. På golvet ligger det trä och väggarna är ljusa. Matplats för ca 4-6 personer.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för bred säng och tillhörande möbler. Gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober. På golvet ligger det trä och väggarna är vita.

Duschrum
Toppfräscht helkaklat duschrum med vita väggar samt ett grått klinkergolv. Utrustat med handfat, dusch, spegelskåp, handdukstork, WC, TM samt arbetsbänk.

 

Brf Västergötland nr 2

Om föreningen

Brf Västergötland nr 2 bildades 1993 och består av ett flerfamiljshus med 16 bostadsrättslägenheter och 1 hyresrätt beläget på Björnvägen 10.

Förening med god ekonomi, se årsredovisning.

Stambyte genomfört 2006.

Fasadrenovering genomfört 2013.

Dränering 2019.

 

Kabel-TV via ComHem där basutbud ingår i månadsavgiften. Internet uppkoppling via ComHem.

Gemensamhetsutrymmen i huset är cykel-,källar- och vindsförråd, tvättstuga samt hobbylokal.

Förråd

Till lägenheten hör 3 förråd. Ett normalstort vindsförråd, ett öppet vindsförråd samt en liten matkällare.

Antal lägenheter

16

Antal hyresrätter

1

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Område

Här bor du ombonat och tyst, men med city och pulsen närvarande. Närområdet har allt som kan tänkas behövas. 500 m bort finner du bl.a. Lidingö centrum med ett bra utbud av både matbutiker, systembolag, apotek och shopping. Vid Torsvikstorg finner du ytterligare utbud på matbutiker, bageri, restauranger och all nödvändig service.

Kommunikationsmässigt finns flera busslinjer som tar dig till Ropsten och T-banan på 2 minuter. 3 km bort finns området Dalénum där den mysiga SL-båten går till både Nacka Strand och Nybroplan. Fina och avgränsade cykelvägar finns för den som önskar.

Visningar


    • 2019-11-17 13:00 - 13:30

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h