Härligt ljus från fönster mot gårdssidan

Luntmakargatan 85, 4 tr


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 22 kvm
 • Antal rum: 1 rum och kök
 • Pris: 2 295 000 kr / Bud
 • Månadsavgift: 1 344 kr

Luntmakargatan 85, 4 tr

Visningar


  • 2019-08-18 14:00 - 14:45
   Varmt välkomna på visning!

Mycket välplanerad och fint renoverad 1:a med ljusinsläpp från flera fönster

Helt optimalt planerad 1:a med alla kvadratmeter på exakt rätt plats och med ett härligt ljusinsläpp från många fönster som vetter ut mot gårdarna utanför. Fint renoverat kök med förvaringsmöjligheter i vita skåp, mikro samt praktisk diskmaskin. Lättmöblerade ytor med matplats och plats för många gäster. Stort rum med härlig rymd där takhöjden är utnyttjad med en platsbyggd säng som har plats för förvaring under. Helkaklat badrum med golvvärme. Här bor du mitt i hjärtat av city och har närhet till allt. Stockholms paradgator, gallerior, parker och nöjen ligger allt på promenadavstånd. Här finns mängder av bra restauranger och mysiga caféer. Ypperliga kommunikationer med bussar och tunnelbana vid både Rådmansgatan och Odenplan.

Här kommer du att trivas, varmt välkommen på visning!


-       Optimalt planerad

-       Alla kvm på rätt plats

-       Mycket ljus

-       Många fönster

-       Härlig rymd

-       Smart och snygg platsbyggd säng

-       Lättmöblerad

-       Fint renoverat kök

-       Helkaklat badrum i vitt

-       Attraktivt läge i hjärtat av City

-       Rikt restaurang- & serviceutbud

-       Nära Observatorielunden

-       Mycket goda kommunikationer till KTH, Universitet och Handels

INTERIÖR

HALL
Hall med garderob och överskåp samt klinkergolv.

RUM
Ljust och luftigt allrum med tre fönster mot gårdssidan. Smart platsbyggd säng med förvaring under. Plats för stort matbord för många gäster. Nyslipat parkettgolv.

KÖK
Kök med förvaring i vita skåp, vitt kakel, bänkskiva, keramikhäll, mikro, kyl med frysfack, kolfilterfläkt och diskmaskin. På golvet ligger klinkers i grått. 

BADRUM
Stambytt badrum med vitt kakel och vitt klinkersgolv med golvvärme, vägghängd WC, dusch samt handfat.

FÖRRÅD
Lägenheten disponerar ett källarförråd.

BRF Blompottan 5

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 26 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal. 

Byggnaden uppfördes 1945. Föreningen köpte fastigheten 2007 (äger marken) 

En överlåtelseavgift tas ut om 1 500 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 440 kr kr/pant.

Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensam tvättstuga i källaren. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Cykelförråd i källaren som smidigt nås direkt från gatan.

RENOVERINGAR

Utförda:
2007 - genomgick fastigheten en totalrenovering där föreningen bytte samtliga V/A-stammar i kök och badrum. Under samma år renoverades även el-stigare, elsystem i lägenheterna, badrum, fasaden, tak, hissen, balkonger och trappuppgången målades om.

2008/2009 - renoverades tvättstugan.

2013 - byttes expansionskärl.

2017 - byttes värmeväxlare.

Planerade:

Föreningen planerar att byta fönster till 3-glas vilket finansieras med pengar ur kassan. Fönsterbytet är planerat till slutet på 2019. 

NÄROMRÅDE

Här bor du mitt i centrala Stockholm och med en kort promenad når du flera av Stockholms mest omtalade restauranger och bagerier såsom Fabrique med stans godaste kardemummabullar, Storstads välbesökta afterwork eller varför inte Café Nero, Stockholms mysigaste café/restaurang med delikat mat från det italienska köket. Du har även biografer, teatrar, affärer samt Stadsbiblioteket i närheten. Runt knuten ligger Observatorielunden åt ena hållet och Humlegården åt andra. För den aktiva finns även Hagaparken och Brunnsviken med motionsspår i vacker naturskön miljö. Brunnsviken har även en mysig badstrand som används flitigt under sommarmånaderna. Flertalet gym i närheten, bland annat Sats Spårvagnshallarna. Här bor ni med ett lugnt läge med direkt närhet till Stockholms härliga storstadspuls. På bara några minuters promenad nås Stureplan, City och Odenplan. Goda kommunikationer med flertalet bussar samt T-banan vid Rådmansgatan och Odenplan. I närområdet finner du även Handelshögskolan och KTH. Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

Visningar


  • 2019-08-18 14:00 - 14:45
   Varmt välkomna på visning!

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h