Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Näst högst upp i huset med två balkonger i attraktiva Hagastaden!

Näst högst upp i huset med två balkonger i attraktiva Hagastaden!
Nu finns möjligheten att investera i en nyproduktion på bästa läge i Brf Haga Venue.
Exklusiva materialval från Marbodal och en genomtänkt design i sober färgsättning med jordnära toner.
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot fullutrustat kök från Marbodal och två balkonger i två väderstreck. Två rofyllda sovrum med exemplariska förvaringsmöjligheter i rymliga Walk in closets samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Haga Venue är en äkta förening som äger marken med 115st lägenheter på adresserna Norra Stationsgatan 62 och 64.
Totalentreprenör: Nordr Sverige AB.
Arkitekt: Fredrik Castilla, Fransroy AB.
Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti som gäller i tre år från tillträde.
Tillträde tillgängligt 16 November 2023.

Hagastaden är den nya stadsdelen som smälter området samman till en modern, tät stadsdel med liv och rörelse.

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober från Marbodal. Här finns plats för hallmöbel för den som önskar. På golvet ligger det grått klinker och väggarna är grå. Generös takhöjd om 2,6m med spotlights i tak. 

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök skapar en social atmosfär. Stora fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusintag och utsikt över innergård. Här finns plats för soffa med tillhörande möbler samt matbord och annat möblemang för den som önskar. Utgång till två möblerbara balkonger i två väderstreck nås från vardagsrummet. På golvet ligger det stavparkett och väggarna är grå. 

Kök
Fullutrustat kök från Marbodal med gott om förvaring bakom skåp och lådor i smakfull beige ton. Goda arbetsytor på bänkskiva av stenkomposit med lika stänkskydd som belyses av LED. Maskinell utrustning bestående av häll, fläkt, varmluftsugn, integrerad mikro, kyl och frys samt integrerad diskmaskin.

Sovrum I
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar. Goda förvaringsmöjligheter finns i en rymlig klädkammare. Stora fönsterpartier bidrar med ett gott ljusintag.

Sovrum II
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler. Här finns gott om förvaring i en Walk in closet. Härligt ljusintag från stort fönsterparti med insynsskyddat läge.

Badrum
Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vit/grå kakelväggar. Utrustat med vägghängd WC, dusch med duschvägg av klarglas, kommod, spegel med belysning, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, golvvärme och spotlights i tak.

Läs mer

Brf Haga Venue:

Bostadsrättsföreningen är under uppförande och planeras vara helt färdigställd under september månad 2023. Tillträde tillgängligt 16 November 2023.
Brf Haga Venue är en äkta förening som äger marken och består av totalt 115st lägenheter på adresserna Norra Stationsgatan 62 och 64.
Totalentreprenör: Nordr Sverige AB.
Arkitekt: Fredrik Castilla, Fransroy AB.

Parkering
Garage kommer finnas under husen och Brf Haga Venue kommer disponera 47st p-platser varav 15st kommer ha möjlighet till laddning av elbil. Garageytor delas med brf Haga Boulevard, där det finns ytterligare 51st parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen
Cykelförråd och barnvagnsrum finns i fastigheten i anslutning till trapphuset samt sop- och källsortering. En gemensam grön innergård finns samt ett orangeri med plats för mindre sällskap. Till varje lägenhet hör ett källarförråd till där storlek är anpassat efter lägenhetsstorlek.

Tv/Bredband
Kollektivt abonnemang för TV och bredband. Fiber är indraget i huset, trådlöst inom respektive lägenhet. Ett obligatoriskt tillägg om 260 kr/mån avseende bredband tillkommer i avgiften.

Räntegaranti
Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti som gäller i tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter, med syfte till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. För denna bostad innebär detta att räntegarantin garanterar att månadsavgiften blir 6226 kr de kommande tre åren. Läs mer i länken nedan.
https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti

Läs mer

Område:

Området
Hagastaden är den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Med tusentals bostäder och arbetsplatser smälter området samman till en modern, tät stadsdel med både liv och rörelse. Vid Torsplan finns ett flertal livsmedelsbutiker, apotek och SATS torsplan. Omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Hagastaden är platsen där du får uppleva såväl storstadspuls men ändå ha närhet till grönområden såsom Hagaparken.

Kommunikation
Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan (uppgång Vanadisvägen). Den nya tunnelbanelinjen (Gula linjen) förväntas vara i drift 2027-28 med uppgångar vid Torsplan och Hagaplan.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Hagastaden
Månadsavgift: 4 428 kr/mån

7 795 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Byggnadsår:
2023
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Två balkonger
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Allmänt skick:
Som nytt

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
72.5 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Haga Venue
Lägenhetsnr:
1-2101
Våning:
11
Hiss:
Ja
Avgift:
4428 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, TV/Bredband (Obligatoriskt tillägg om 229kr/mån)
Känd avgiftsförändring:
Inga avgiftshöjningar är planerade.

Driftskostnader

El:
800 kr/mån
9600 kr/år
Försäkring:
200 kr/mån
2400 kr/år
Driftskostnader totalt:
1000 kr/mån
12000 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.