Nytt, stilrent i grått och svart

Kolonigatan 4, vind


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 35 kvm
 • Antal rum: 2 rum och kök
 • Pris: 1 495 000 kr / /Bud
 • Månadsavgift: 2 484 kr

Kolonigatan 4, vind

Budhistorik  • Bud: 1 520 000 kr
   Datum: 2019-09-10 12:17

Nybyggd Vind- Södertäljes coolaste lägenhet

Nyproducerad vind om 43 kvm golvyta. Här bor du i en perfekt minitvåa med utsikt över takåsarna och det bästa – allt är splitter nytt. Föreningen har låtit bygga denna magnifika tvårummare med stort härligt badrum, takfönster, öppen och social planlösning samt detaljer som bara ett besök kan bekräfta. Utan tvekan ett av de bättre boendena i Södertälje, på marknaden just nu. Vinden har slutbesiktigats och allting är godkänt av kontrollansvarig. Möjlighet till omgående tillträde. Välkommen på visning!

HALL

Välkomnen till en häftig vindsvåning med vinklar i snedtak, takfönster och allting är nytt. Rymlig entré med ekparkett genomgående i hela lägeheten samt vita väggar. Här finns bra plats till förvaring. Ventilation med eget FTX system. Säkerhetsdörr.

ALLRUM

I öppen planlöning med kök. Takfönster och fönster med fanastisk utsikt gör denna vindsvåning en plats att trivas, umgås och bo. 

KÖK

Stilrent, nytt kök i grått med integrerat kyl/frys samt diskmaskin. Smakfull design med, varmluftsugn och micro i svart samt induktionshäll samt fläkt med frånluft. Matplats till fyra och öppen planlösning till allrummet.

BADRUM

Takfönster som släpper in dagsljus. Duscha i doften av nytt, duschväggar,  klinkersgolv med golvvärme samt helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med värmeslingor, wc, handfat, spegel, badrumsskåp med spegel, förbandsskåp, handdukstork, samt förberett för tvättmaskin. Tvättmaskin levereras av föreningen om ca 3 veckor.

SOVRUM

Underbart sovrum med takfönster, en stjärnhimmel ovan dubbelsäng. Plats till ytterligare möbler, bygga praktisk förvaring eller en arbetsplats.

 

 

 

Föreningen heter Brf Liljan 12 (org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12. Brf upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.

Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018.

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum

Ekonomin förvaltas av Rådrum, Inga planerade avgifts ändringar.

Budhistorik  • Bud: 1 520 000 kr
   Datum: 2019-09-10 12:17

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h