Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nybyggd Vind- Södertäljes coolaste lägenhet

Nyproducerad vind om 43 kvm golvyta. Här bor du i en perfekt minitvåa med utsikt över takåsarna och det bästa – allt är splitter nytt. Föreningen har låtit bygga denna magnifika tvårummare med stort härligt badrum, takfönster, öppen och social planlösning samt detaljer som bara ett besök kan bekräfta. Utan tvekan ett av de bättre boendena i Södertälje, på marknaden just nu. Vinden har slutbesiktigats och allting är godkänt av kontrollansvarig. Möjlighet till omgående tillträde. Välkommen på visning!

Beskrivning

Specifikation:

HALL

Välkomnen till en häftig vindsvåning med vinklar i snedtak, takfönster och allting är nytt. Rymlig entré med ekparkett genomgående i hela lägeheten samt vita väggar. Här finns bra plats till förvaring. Ventilation med eget FTX system. Säkerhetsdörr.

ALLRUM

I öppen planlöning med kök. Takfönster och fönster med fanastisk utsikt gör denna vindsvåning en plats att trivas, umgås och bo. 

KÖK

Stilrent, nytt kök i grått med integrerat kyl/frys samt diskmaskin. Smakfull design med, varmluftsugn och micro i svart samt induktionshäll samt fläkt med frånluft. Matplats till fyra och öppen planlösning till allrummet.

BADRUM

Takfönster som släpper in dagsljus. Duscha i doften av nytt, duschväggar,  klinkersgolv med golvvärme samt helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med värmeslingor, wc, handfat, spegel, badrumsskåp med spegel, förbandsskåp, handdukstork, samt förberett för tvättmaskin. Tvättmaskin levereras av föreningen om ca 3 veckor.

SOVRUM

Underbart sovrum med takfönster, en stjärnhimmel ovan dubbelsäng. Plats till ytterligare möbler, bygga praktisk förvaring eller en arbetsplats.

 

 

 

Läs mer

Föreningen:

Föreningen heter Brf Liljan 12 (org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12. Brf upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.

Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018.

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum

Ekonomin förvaltas av Rådrum, Inga planerade avgifts ändringar.

Läs mer

Södertälje

Södertälje Mariekäll
Månadsavgift: 2 484 kr/mån

1 495 000 kr

På Sthlmfast garanterar vi er att vi säljer er bostad enligt rekommenderat pris annars får ni halva arvodet tillbaka.

Kontakta oss

  • Alltid fri värdering
  • Ingen bindningstid
  • Gratis flyttstädning

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadsår:
1957
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
2-glas
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft
TV / Data:
Cesam
Allmänt skick:
Nyproducerad

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
35 Kvm (enligt föreningen)
Biarea:
8 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Liljan 12
Lägenhetsnr:
4151
Lägenhetsnr LMV:
1402
Våning:
5/5
Hiss:
Nej (Nej)
Reparationsfond:
0 kr
Avgift:
2484 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten
Känd avgiftsförändring:
Nej

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.