Kök ssm

Lövgatan 55, vån 1


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 45 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 2 895 000 kr / Bud
  • Månadsavgift: 2 457 kr

Lövgatan 55, vån 1

Nyproducerad 2:a med Solnas hetaste läge i populära West Side!

I populära och eftertraktade Solna finns nu en möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende, en toppfin 2:a på plan ett i huset med gemensam takterrass och pool på innergården. Här erbjuds alla tänkbara bekvämligheter som öppen planlösning, rymligt sovrum, stora fönsterpartier och goda förvaringsmöjligheter!

Shopping, bio och service finns i bl a Sundbybergs centrum, Solna centrum, Mall of Scandinavia och Filmstaden. Väldigt bra kommunikationer med tunnelbana i Näckrosen, bussar och närhet till pendel i Sundbyberg. Cykelavstånd till city och Kungsholmen.

Tillträde beräknat till September 2019!

För mer information kontakta ansvarig mäklare Okan Korhan 070-517 45 74


BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE

Hall
Goda avhängningsmöjligheter i hallen som direkt anslutning till vardagsrum och kök. Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav på golv och vitmålade väggar. Gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober. 

Badrum
Fräscht badrum med kakel på vägg och klinkergolv. Inredning består av spegelskåp, WC-stol, kombimaskin (Tvätt och tork) samt tvättställ. Ett tillval har gjorts av golvvärme i badrummet. 

Kök
Trevligt kök med gott om förvaring. Köksinredning i vitt och laminatbänkskiva. I köket finns kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och det är även förberett för mikro i väggskåp. Ovan arbetsytorna sitter istället för kakel en glasskiva med målad baksida. På golvet ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade med vitt.

Vardagsrum
Öppet och luftigt vardagsrum med stort fönster. I anslutning till vardagsrummet finns en naturlig plats för matbord. På golv ligger vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade.

Sovrum
Mysigt sovrum med fönster som ger ljusinsläpp. Förvaring möjliggörs genom tre stycken garderober. I sovrummet, likt resten av lägenheten ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade i vitt.


FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE


I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

TV OCH INTERNET
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Medlemmarna tecknar avtal själva med leverantör.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDE

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.


KOMMUNIKATIONER

Näckrosen är närmaste t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla sa? är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

 

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h