Gränsgatan 26, vån 4 av 7


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 56 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 3 545 000 kr / Accepterat pris/Högstbjudande
  • Månadsavgift: 3 127 kr

Gränsgatan 26, vån 4 av 7

Nyproducerad 2:a på bästa adress i populära West Side!

**Accepterat pris/Högstbjudande**

Välplanerad 2:a om 56 kvm med balkong i västerläge. Här bor du på attraktiv adress precis på gränsen mellan Solna & Sundbyberg – det bästa av två världar!

Med lyxiga faciliteter som pool på innergården samt gemensam takterrass. Närhet till såväl kommunikationer, natur, nöje och stadspuls. Runt hörnet finner du ”Nya Tuletorget” som nyligen rustats upp och öppnat dörrarna till flera nya restauranger och butiker med närservice. Med endast kort gångavstånd från bostaden når man det vackra naturlivet kring Råstasjön och Lötsjön.

Juridisk person accepteras som köpare!
Tillträde planerat 2019-12-10

För mer info vänligen kontakta ansvarig mäklare Okan Korhan, tel 070-517 45 74


- Pool på innergården & gemensam takterrass

- Granne med Sundbyberg

- Väldisponerade kvadratmeter

- Balkong med högt läge i huset

- Bra kommunikationer, service, restaurangliv och butiker

- Öppen & social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge

- Nyproduktionens bekvämligheter i form av samtlig maskinpark i både kök och badrum


BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE

Hall
Mycket goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderober finns i direkt anslutning till entré. Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Öppet och luftigt vardagsrum med stort fönster. I anslutning till vardagsrummet finns en naturlig plats för matbord. På golv ligger vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade. Utgång till balkong finner man i detta rum.

Kök
Trevligt kök med gott om förvaring. Köksinredning i vitt och laminatbänkskiva. I köket finns kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och det är även förberett för mikro i väggskåp. Ovan arbetsytorna sitter istället för kakel en glasskiva med målad baksida. På golvet ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade med vitt.

Badrum
Fräscht badrum med kakel på vägg och klinkergolv. Inredning består av dusch med glasvägg, spegelskåp, WC-stol, kombimaskin (Tvätt och tork) samt tvättställ. Ett tillval har gjorts av golvvärme i badrummet. 

Sovrum
Stort sovrum med fönster som ger trevligt ljusinsläpp. Förvaring möjliggörs genom tre stycken garderober. I sovrummet, likt resten av lägenheten ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade i vitt. Plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. 

Balkong
Rymlig balkong i västerläge som vätter mot lugn gata.Gott om plats för utemöbler, blomkrukor och annan balkonginredning.


FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE


I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

TV OCH INERNET
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Medlemmarna tecknar avtal själva med leverantör.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDET

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.


KOMMUNIKATIONER

Näckrosen är närmaste t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla sa? är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h