Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nyproducerad 2:a på bästa adress i populära West Side!

Välplanerad 2:a om 56 kvm med balkong i västerläge. Här bor du på attraktiv adress precis på gränsen mellan Solna & Sundbyberg – det bästa av två världar!

Med lyxiga faciliteter som pool på innergården samt gemensam takterrass. Närhet till såväl kommunikationer, natur, nöje och stadspuls. Runt hörnet finner du ”Nya Tuletorget” som nyligen rustats upp och öppnat dörrarna till flera nya restauranger och butiker med närservice. Med endast kort gångavstånd från bostaden når man det vackra naturlivet kring Råstasjön och Lötsjön. Juridisk person kan accepteras som köpare!

Beskrivning

Fördelar:

- Pool på innergården & gemensam takterrass

- Granne med Sundbyberg

- Väldisponerade kvadratmeter

- Bra kommunikationer, service, restaurangliv och butiker

- Öppen & social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge

- Nyproduktionens bekvämligheter i form av samtlig maskinpark i både kök och badrum

Läs mer

Interiör:

BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE

Hall
Mycket goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och platsbyggda garderober med spegel finns i direkt anslutning till entré. Snyggt klinkergolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Öppet och luftigt vardagsrum med stort fönster. I anslutning till vardagsrummet finns en naturlig plats för matbord. På golv ligger vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade. Utgång till balkong finner man i detta rum.

Kök
Trevligt kök med gott om förvaring. I köket finns kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och mikro i väggskåp. Ovan arbetsytorna sitter istället för kakel en glasskiva med målad baksida. På golvet ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade med vitt.

Badrum
Fräscht badrum med kakel på vägg och klinkergolv. Inredning består av dusch med glasvägg, spegelskåp med tillhörande kommod, WC-stol, kombimaskin (Tvätt och tork) samt handdukstork. 

Sovrum
Stort sovrum med fönster som ger trevligt ljusinsläpp. Förvaring möjliggörs genom tre stycken platsbyggda garderober. I sovrummet, likt resten av lägenheten ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade i vitt. Plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. 

Balkong
Rymlig balkong i västerläge med kvällssol som vätter mot lugn gata.

Läs mer

Brf West Side Solna:

FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE

I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

TV OCH INERNET
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Medlemmarna tecknar avtal själva med leverantör.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDET

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.


KOMMUNIKATIONER

Näckrosen är närmaste t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla sa? är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

Läs mer

Solna

Solna Solna
Månadsavgift: 3 126 kr/mån

3 190 000 kr

På Sthlmfast garanterar vi er att vi säljer er bostad enligt rekommenderat pris annars får ni halva arvodet tillbaka.

Kontakta oss

  • Alltid fri värdering
  • Ingen bindningstid
  • Gratis flyttstädning

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadsår:
2019-2020
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
TV / Data:
Kabel- tv och bredband 1000/1000 Mbit via Com Hem. Betalas via obl. tillägg till föreningen.

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
56 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Ej utförd
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf West Side Solna
Lägenhetsnr:
8-1104
Våning:
1
Hiss:
Ja
Avgift:
3126 kr/mån
Ingår i avgiften:
inkl. värme, kallvatten
Känd avgiftsförändring:
Nej

Driftskostnader

El:
180 kr/mån
2160 kr/år
Vatten/Avlopp:
150 kr/mån
1800 kr/år
Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
480 kr/mån
5760 kr/år
Driftskostnader kommentar:
Schablonberäknad

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.