Kök

Kolonigatan 6, VIND


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 33 kvm
 • Antal rum: 1 rum och kök
 • Pris: 1 295 000 kr / Utgångspris
 • Månadsavgift: 2 369 kr

Kolonigatan 6, VIND

Visningar


  • 2019-09-29 13:00 - 13:30
   Välkommen på visning

Nyproducerad vind - drömboende

Nyproducerad vind om 39 kvm golvyta. Här bor du i en perfekt enrummare med sovalkov och utsikt över takåsarna – allt är splitter nytt. Föreningen har låtit bygga denna magnifika vindsvåning med stort härligt badrum, takfönster, öppen och social planlösning samt detaljer som bara ett besök kan bekräfta. Utan tvekan ett av de bättre boendena i Södertälje just nu. Vinden har slutbesiktigats och allting är godkänt av kontrollansvarig. Möjlighet till omgående tillträde. Välkommen på visning!

HALL

Välkomnen till en stilfullt renoverad vindsvåning med vinklar i snedtak, takfönster och massor av charm. Rymlig entré med ekparkett genomgående i hela lägeheten samt vita väggar. Här finns bra plats till förvaring. Ventilation med eget FTX system. Säkerhetsdörr.

ALLRUM

I öppen planlöning med kök. Takfönster och fönster med fanastisk utsikt gör denna vindsvåning en plats att trivas i, umgås och bo. Praktisk sovalkov. 

KÖK

Stilrent, nytt kök i grått med integrerat kyl/frys samt diskmaskin. Smakfull design med, varmluftsugn och micro i svart samt induktionshäll samt fläkt med frånluft. Matplats till fyra och öppen planlösning till allrummet.

BADRUM

Takfönster som släpper in dagsljus. Dusch, vikbara duschväggar, klinkersgolv med golvvärme samt helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med värmeslingor, wc, handfat, spegel, badrumsskåp med spegel, förbandsskåp, handdukstork, samt förberett för tvättmaskin. Tvättmaskin levereras av föreningen.

 

Visningar


  • 2019-09-29 13:00 - 13:30
   Välkommen på visning

Gustav Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46723155555
gustav@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h