Animerad bild innergård

Lövgatan 55


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 43 kvm
 • Antal rum: 2 rum och kök
 • Pris: 2 990 000 kr / Accepterat pris/Högstbjudande
 • Månadsavgift: 2 401 kr

Lövgatan 55

Visningar


  • 2019-09-29 14:30 - 15:30
   Välkommen på visning

OPTIMALT PLANERAD 2:A I POPULÄRA WEST SIDE

Välkommen till denna yteffektiva 2:a om 43 kvm. Här bor du i det senaste och trendigaste området i Solna på gränsen till Sundbyberg. Det bästa av två världar med stadspuls och naturliv i ett.

Kvadratmeterna är mycket välplanerade för att skapa bästa möjliga yta till bostaden. Med närhet till både kommunikationer, natur, sjöar och nöje så är läget oslagbart.

Juridisk person accepteras!
Tillträde: 2019-09-25

För mer info vänligen kontakta ansvarig mäklare Okan Korhan, 070-517 45 74


-          Juridisk person kan accepteras

-          Populärt och eftertraktat område

-          2:a med optimal planlösning

-          Helkaklat badrum med tvättmaskin

-          Gemensam takterrass i västerläge

-          Gemensam pool på innergården

-          Nära naturområden som Lötsjön och Råstasjön

-          Goda förvaringsmöjligheter

-          Nära till kommunikationer

-          Butiker i gatuplan

-          Bredband 1000/1000 Mbit/s

 

BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE

HALL
Vitpigmenterat ekgolv och vitmålade väggar. Här finns goda avhängningsmöjligheter och hatthylla. Från hallen når du vardagsrum och kök. 

KÖK
Vita släta luckor och bänkskiva i laminat. Kombinerad kyl/frys alternativ kyl och frys, häll med ugn, diskmaskin och förberett för mikro i väggskåp. Stänkskydd: glasskiva med målad baksida. 

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och medieförvaring. Delvis öppet mot kök.

BADRUM
Klinkergolv i mörkgrå kulör och kaklade väggar i vitt. Utrustat med dusch, wc, handfat samt kombitvättmaskin.

SOVRUM
Stort sovrum med 3 garderober och plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. Fönster i rummet som ger trevligt ljusinsläpp.

ÖVRIGT
Till bostaden tillhör förråd.


FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE


I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

TV OCH INERNET
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Medlemmarna tecknar avtal själva med leverantör.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDET

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.

Visningar


  • 2019-09-29 14:30 - 15:30
   Välkommen på visning

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Dennis Sandström

Fastighetsmäklare
+ 46709111499
dennis@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h