Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

OPTIMALT PLANERAD 2:A MED SOLIG BALKONG I SÖDERLÄGE!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa med stora fönsterpartier och stor balkong i perfekt söderläge. Här välkomnas du av en hall med goda förvaring och avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Ett fantastiskt kök i ljus kulör och bra förvaring med flera extra tillval som lyfter bostaden ytterligare. Rogivande sovrum med fint ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter.

Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen vilket skapar goda sociala ytor för umgänge. Rummet har en mycket luftig atmosfär tack vare takhöjden och det stora fönsterpartiet som ger ett underbart ljusinsläpp. En av Ursviks bästa föreningar med god ekonomi!

I Ursvik bor ni i ett lugnt läge med både natur och friluftsområde samt service och kommunikationer runt hörnet. Under 2023 planeras det även för tvärbana till Ursvik! Flera extra tillval i bostaden. Varmt välkomna!

Beskrivning

INTERIÖR:

Hall
Välkommen in i hallen, här har vi golv belagt med ekparkett 3-stav samt vitmålade väggar innanför entrédörren. Till vänster finns en hatthylla monterad för avhängning av ytterkläder.

Sovrum
Golvet är i ekparkett 3-stav, väggarna är målade i vitt och en elegant fönsterbänk i sten är monterad. I rummet finns det plats för säng, nattduksbord och möjlighet att inreda rummet med valfritt möblemang.

Badrum
I anslutning till hallen finner vi bostadens badrum. Golv belagt med klinker i mörk kulör och väggarna är klädda med vit matt kakel. Duschrummet är utrustat med golvvärme, duschhörna, kombimaskin samt tvättställ.

Kök
Här finns golv av ekparkett 3-stav och väggar i vitt. Köket är från Marbodal och inrett med släta vita luckor, mörkgrå bänkskiva i laminat samt ljusgrått kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll samt ugn. Förberett för el i mikroskåp. Samtliga vitvaror är i vitt utförande.

Vardagsrum
Längre in hittar vi bostadens vardagsrum som skapar en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från hallen och köket.

Balkong
I direkt anslutning till bostadens vardagsrum finns en balkong i söderläge.

Läs mer

BRF THE TUBE:

Brf The Tube är en äkta bostadsrättsförening i Ursvik, Sundbyberg som äger 1 fastighet med 50 bostadsrättslägenheter på adressen Ursviks Allé 21. Markägande - friköpt. Föreningen accepterar delat ägande. The Tube ligger i Stora Ursvik, även kallat Sundbybergs gröna hörn. Grönskan och den orörda naturen i närheten skapar en känsla av att vara på landet, vilket är sällsynt så nära tätbebyggda stadsmiljöer. Samtidigt finns kommunikationer, service och storstadsliv inom räckhåll. Lägenheterna i The Tube är yteffektiva, moderna och lämnar utrymme för fritidsintressen. 


The Tube består av 50 st lägenheter fördelat över 1 rok, 2 rok samt 3 rok. Samtliga lägenheter har balkong, merparten i söderläge. I källarplan finns det förråd till samtliga lägenheter samt ett garage som rymmer 12 st garageplatser. Vi vet dock att morgondagens stockholmare gärna transporterar sig med cykel, så i garaget finns även hela 56 st cykelparkeringar. Brf The Tube är en äkta bostadsrättsförening med friköpt tomt.

Faciliteter
Takterass om 60 kvm med loungegrupp, solstolar, matbord och pergola. Gästlägenhet om ca 25 kvm med fullstort kök och WC. Parkeringsgarage i bottenplan med 12 bilplatser.

Parkeringen och dess kö sköts av Parkando. Alla frågor hänvisas till dem. Cykelgarage med 56 platser. Förråd i bottenplan. Varje lägenhet har ett gallerförråd. Miljörum för återvinning. Rum för barnvagnsförvaring, låst med blipp.

Övrigt
I källarplan finns det förråd till samtliga lägenheter.

Ekonomi
Överlåtelseavgiften tas ut enligt stadgarna och betalas av köparen.
Pantsättningsavgiften tas ut enligt stadgarna och betalas av köparen.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR :Avgiften höjdes 1 december 2022.

 

Läs mer

FACILITETER:

Takterass om 60 kvm med loungegrupp, solstolar, matbord och pergola. Gästlägenhet om ca 25 kvm med fullstort kök och WC. Parkeringsgarage i bottenplan med 12 bilplatser.

Parkeringen och dess kö sköts av Parkando. Alla frågor hänvisas till dem. Cykelgarage med 56 platser. Förråd i bottenplan. Varje lägenhet har ett gallerförråd. Miljörum för återvinning. Rum för barnvagnsförvaring, låst med blipp.

Läs mer

TV & BREDBAND:

Föreningen har tecknat avtal med Telia som leverantör av fiberanslutning. Tillgängliga hastigheter från 10-1000 Mbit/s. Avtal tecknas enskilt av medlem direkt med Telia. Basutbud IP-TV via Telia ingår i månadsavgiften. Ytterligare TV-paket tecknas direkt med Telia.

Läs mer

PARKERING:

Föreningens egna parkering finns i byggnaden i direktanslutning med hiss. 

Föreningen innehar 12 st garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 1 000 kr/mån. Det är f.n. kö. I övrigt råder parkering på gatorna; boendeparkering kostar ca 600 kr/mån. För mer information besök www.sundbybergskommun.se

Läs mer

OMRÅDET:

Här finner du Ursviks underbara grönområde som med sin orörda natur skapar en känsla av att vara på landet. Norr om Ursvik ligger Igelbäckens naturreservat som har en omväxlande natur med skog och öppen mark, berg-knallar och sänkor och genom reservatet rinner Igelbäcken. För den som gillar att träning och motion är detta område en dröm med flertal upplysta motionsslingor med olika spårlängder som prepareras till skidspår på vintern samt utegym, mountainbikespår och fotbollssplan. I närheten finns det bra kommunikationer, närhet till service och storstadsliv.

Läs mer

SERVICE:

Närlivs, Willys, Coop Konsum, Ursvik centrum, Sundbyberg centrum, Kista galleria, Mall of scandinavia.

Sundbyberg

Sundbyberg Ursvik
Månadsavgift: 3 487 kr/mån

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft
TV / Data:
Telia
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt väderstreck:
S

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
46 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf The Tube
Lägenhetsnr:
1-1211
Lägenhetsnr LMV:
1211
Våning:
2 av 4
Hiss:
Ja
Avgift:
3487 /mån
Ingår i avgiften:
Bredband, VA, värme och Basutbud TV
Ingår ej i avgiften:
Varmvatten och el debiteras enligt faktisk förbrukning.

Driftskostnader

El:
180 /mån
2160 /år
Vatten/Avlopp:
100 /mån
1200 /år
Försäkring:
150 /mån
1800 /år
Driftskostnader totalt:
430 /mån
5160 /år
Driftskostnader kommentar:
Schablonberäknad

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.