image (3)

Gränsgatan 22, vån 3


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 55 kvm
  • Antal rum: 3 rum och kök
  • Pris: 3 895 000 kr / Bud
  • Månadsavgift: 3 071 kr

Gränsgatan 22, vån 3

Optimalt planerad 3:a med balkong i västerläge!

Här har vi bostaden för dig om du vill bo i det senaste och trendigaste området West Side Solna. Bostaden är optimalt planerad med väster vänd balkong beläget på våning 3. Här bor du i en ljus lägenhet med yteffektiv planlösning och stilrena materialval med allt du behöver för en bekväm vardag. På hustaket hittar du den gemensamma terrassen i västerläge och poolen finner du på innergården för svalkande dopp.

Här bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. För shopping har du nära till både Mall of Scandinavia och Solna centrum.

Juridisk person kan accepteras!
Tillträde beräknat till den 20 november 2019.

Kontakta mäklare Okan Korhan för mer information.


- Optimalt planerad trerummare

- Balkong i soligt västerläge

- Pool på innergården & gemensam takterrass

- Närhet till naturen samt sjöarna Råstasjön & Lötsjön

- Bra kommunikationer, service, restaurangliv och butiker

- Öppen & social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge

- Nyproduktionens bekvämligheter i form av samtlig maskinpark i både kök och badrum


BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE

Hall
Mycket goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderober finns i direkt anslutning till entré. Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav på golv och vitmålade väggar.

Sovrum I
Sovrum med fönster som ger ljusinsläpp. Förvaring möjliggörs genom en garderob. I sovrummet, likt resten av lägenheten ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade i vitt. Plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. 

Sovrum II
Rymligt sovrum med fönster som ger rikligt med ljusinsläpp åt rummet. På golvet ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade i vitt. Förvaring möjliggörs i form av garderob. Plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. 

Vardagsrum
Öppet och luftigt vardagsrum med stora fönster. I anslutning till vardagsrummet finns en naturlig plats för matbord. På golv ligger vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade. Utgång till balkong finner man i detta rum.

Kök
Trevligt kök med gott om förvaring. Köksinredning i vitt och bänkskiva i svart laminat. I köket finns kombinerad (integrerad) kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin (integrerad). Ovan arbetsytorna sitter istället för kakel en glasskiva med målad baksida. Spotlightsskiva i överskåp med dimmbar. På golvet ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade med vitt.

Badrum
Vikaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Inredning består av takdusch, glasvägg, handukstork, handfat, kommod, spegelskåp, WC-stol, kombimaskin (Tvätt och tork) samt tvättställ. I övrigt har badrummet golvvärme samt inbyggda spotlights i tak. 

Balkong
Rymlig balkong i västerläge som vätter mot lugn gata. Gott om plats för utemöbler, blomkrukor och annan balkonginredning.


FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE


I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

TV OCH INERNET
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Medlemmarna tecknar avtal själva med leverantör.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDET

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.


KOMMUNIKATIONER

Näckrosen är närmaste t-bana med ca 5 min gångavstånd, flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla sa? är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h