Bild från visningslägenhet

Gränsgatan 30, vån 1


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 56 kvm
 • Antal rum: 2 rum och kök
 • Pris: 3 290 000 kr / Accepterat pris/Högstbjudande
 • Månadsavgift: 3 127 kr

Gränsgatan 30, vån 1

Visningar


  • 2019-12-15 13:45 - 14:15
   Visningsanmälan krävs

  • 2019-12-16 17:30 - 18:30
   Visningsanmälan krävs

Budhistorik  • Bud: 3 250 000 kr
   Datum: 2019-11-26 17:40

Optimalt planerad hörn-2:a med balkong och fönster i tre väderstreck!

** HÖRNLÄGENHET – EXTRA TILLVAL**

Med ett mycket attraktivt läge i populära West Side finner vi denna trevliga tvåa. Ljus och välplanerad gavellägenhet om 56 kvm med balkong mot lugn gata. Smakfullt kök med stilrena materialval, öppen planlösning samt stort vardagsrum med fönster åt två håll.

På hustaket planeras en gemensam takterrass för socialt umgänge och på innergården en pool för svalkande dopp. Här bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg – det bästa av två världar. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. Bakom hörnet hittar du ”Nya Tuletorget” som rustats upp och öppnat flera nya restauranger och caféer. För shopping har du nära till både Mall of Scandinavia, Sundbyberg och Solna centrum.

Juridisk person kan accepteras!

Tillträde: 2020-01-10

För mer info eller privat visning vänligen kontakta ansvarig mäklare


- Granne med Sundbyberg
- Pool på innergården & gemensam takterrass 
- Väldisponerade kvadratmeter
- Närhet till naturen samt sjöarna Råstasjön & Lötsjön
- Bra kommunikationer, service, restaurangliv och butiker
- Öppen & social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge
- Nyproduktionens bekvämligheter i form av samtlig maskinpark i både kök och badrum


BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE

Hall
Stor hall med mycket goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav på golv och vitmålade väggar. 

Badrum
Fräscht badrum med kakel på vägg och klinkergolv. Inredning består av dusch med glasvägg, spegelskåp, WC-stol, kombimaskin (Tvätt och tork) samt tvättställ. Extra tillval har gjorts av golvvärme i badrummet. 

Kök
Trevligt kök med gott om förvaring. Köksinredning i vitt och laminatbänkskiva. I köket finns kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och det är även förberett för mikro i väggskåp. Ovan arbetsytorna sitter istället för kakel en glasskiva med målad baksida. På golvet ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade med vitt.

Vardagsrum
Öppet, luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. I anslutning till vardagsrummet finns en naturlig plats för matbord. På golv ligger vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade. Utgång till balkong finner man från detta rum.

Sovrum
Stort sovrum med mycket bra förvaring i form av garderober och plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. Stort fönster som ger trevligt ljusinsläpp till rummet.

Balkong
Stort balkong med plats för utemöbler, blomkrukor och annan balkonginredning. Ger rikligt med ljusinsläpp till bostaden. 

Övrigt:
Till bostaden tillhör förråd.


FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE


I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse. Som boende i Brf West Side Solna kommer du kunna nyttja två övernattningslägenheter i föreningen! Lägenheterna är ca 20 kvm vardera och utrustade med dush/wc och pentry.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Två stycken övernattningslägenheter kommer finnas i föreningen. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

BREDBAND/DIGITAL TV
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med ComHem för bredband 1000/1000 Mbit/s (500/1000Mbit/s, digitalt startutbud TV och telefoni BAS. Föreningen debiteras medlemmarna en obligatorisk avgift om ca 220kr/mån för detta paket.

VARMVATTEN
Föreningen debiterar medlemmarna för faktiskt förbrukning.

EL
Föreningen debiterar medlemmarna för faktiskt förbrukning.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDET

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.


KOMMUNIKATIONER

Näckrosen är närmaste t-bana med ca 5 min gångavstånd, flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla sa? är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

Budhistorik  • Bud: 3 250 000 kr
   Datum: 2019-11-26 17:40

Visningar


  • 2019-12-15 13:45 - 14:15
   Visningsanmälan krävs

  • 2019-12-16 17:30 - 18:30
   Visningsanmälan krävs

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h