1-Utsikt

Stamgatan 65


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 86 kvm
  • Antal rum: 4 Kök
  • Pris: 2 895 000 kr / Fast Pris
  • Månadsavgift: 5 615 kr

Stamgatan 65

Östbergas bästa 4:a med möjlig uthyrningsdel!

Av säljaren accepterat pris! Först till kvarn.Uthyrningsdel
Äntligen en renoverad fyrarummare på 1 trappa. Huset har ingen hiss så detta är det bästa våningsplanet för barnfamiljen. En del av lägenheten passar utmärkt att använda som uthyrningsdel om så önskas.

På en trappa finner den bostad som är perfekt belägen med balkong i sydväst-läge och utsikt mot park och natur. En bostad som har bibehållit sin 50-60-tals charm.

Denna bostad är perfekt planerad och passar utmärkt för en barnfamilj. Lägenheten disponeras med 4 rum och kök och erbjuder tre sovrum i perfekt storlek, ett stort vardagsrum i gavel med fönster åt två väderstreck, balkong, ett fräscht kök, ett stambytt badrum och separat toalett. Sovrummen är stora och rymmer allt från inbyggda garderober och all önskad möblemang. Vardagsrummet är ljus och lätt möblerbart. Balkongen är stor och rymmer utemöbler. Köket är fint med ny kyl och frys i rostfritt samt har den köksutrustning som behövs. Här ryms ett matbord. Badrummet är stambytt och helkaklat. Hallen är öppen och goda förvaringsutrymmen med originalgolv i ek..


Hall
Välkomnande hall med bra utav avhängningsytor samt förvaring via en stor klädkammare. Vackra trägolv i original. Säkerhetsgrind

Badrum
Stambytt badrum med klinkers på och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch, handfat, spegelskåp och WC. Förberett för tvättmaskin.

Gäst WC
Praktisk gästtoalett som är utrustat med WC och handfat. Klinkers med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök som går i trätoner med bra arbetsytor och förvaring. Här får man plats med stort köksbord. Ny kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, spis och fläkt. Ekparkett på golv med utsikt mot grönskande park/skog. Från köket kommer man också in till ett av sovrummen.

Vardagsrum
Vardagsrum i gavel med stor balkong. Här får du plats med all typ av möblering. Från vardagsrummet når du också ett av sovrummen. Stort ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.Vackra trägolv.

Sovrum I
Bra planerat sovrum där det får plats med dubbelsäng samt annan möblemang. .

Sovrum II
Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Detta sovrum kan med enkelhet nyttjas som uthyrningsdel om så önskas då det finn intilliggande gäst WC som kan delas av som en separat del av lägenheten. (Se planritning).

Sovrum III
Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och annan möblering. Förvaring i form av garderobsvägg. .

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h