Fasad

Gränsgatan 26, våning 3 av 7


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 56 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 3 590 000 kr / Accepterat pris/Högstbjudande
  • Månadsavgift: 3 127 kr

Gränsgatan 26, våning 3 av 7

PERFEKT PLANERAD 2:A MED BALKONG I VÄSTERLÄGE!

*** EXKLUSIVT TILLVAL I BADRUM ***

Välkommen till denna välplanerade 2:a om 56 kvm med balkong i västerläge. Här bor du på attraktiv adress precis på gränsen mellan Solna & Sundbyberg – det bästa av två världar! Med närhet till såväl vatten, motionsspår, shopping och service kan läget knappast bli bättre. Ett boende med lyxiga faciliteter som pool på innergården samt gemensam takterrass.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Yteffektivt och stilrena materialval. Fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp som tillsammans med ett genomgående nytt skick skapar en härlig atmosfär och boende utöver det vanliga.

Juridisk person kan accepteras som köpare!

Bostäderna är under uppbyggnad och tillträdesdag satt till 2019-12-05.

Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Okan Korhan, 0705-17 45 74


BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE

Hall
Rymlig hall med mycket goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderober i direkt anslutning till entrén. Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Öppet och luftigt vardagsrum med två stora fönsterpartier. I anslutning till vardagsrummet finns en naturlig plats för matbord. På golv ligger vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade. Utgång till balkong finner man i detta rum.

Kök
Trevligt kök med gott om förvaring. Köksinredning i vitt och laminatbänkskiva. I köket finns kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och det är även förberett för mikro i väggskåp. Ovan arbetsytorna sitter istället för kakel en glasskiva med målad baksida. På golvet ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade med vitt.

Badrum
Fräscht badrum med kakel på vägg och klinkergolv. Inredning består av dusch, glasvägg, spegelskåp, WC-stol, kombimaskin (Tvätt och tork) samt tvättställ. Extra tillval: Kakel Bianco Carraro.

Sovrum
Stort sovrum med fönster som ger trevligt ljusinsläpp. Förvaring möjliggörs genom tre stycken garderober. I sovrummet, likt resten av lägenheten ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade i vitt. Plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. 

Balkong
Rymlig balkong i västerläge som vätter mot lugn gata.Gott om plats för utemöbler, blomkrukor och annan balkonginredning.


FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE


I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Två lägenheter i föreningen kommer vara gästlägenheter som medlemmarna får nyttja. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

TV OCH INERNET
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Medlemmarna tecknar avtal själva med leverantör.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDET

Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Med endast kort gångavstånd från bostaden når du det vackra naturlivet kring Råstasjön och Lötsjön. Runt hörnet finner du det "Nya Tuletorget" som rustats upp och öppnat upp dörrarna till flera nya restauranger och butiker. Inte långt ifrån finns även Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym. Och med gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger även Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia med Friends Arena som granne för evenemang.


KOMMUNIKATIONER

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Näckrosen är närmaste t-bana med ca 5 min gångavstånd, flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla så är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h