Råsundavägen 166, vån 3 av 7


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 51 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 3 390 000 kr / Först till kvarn!
  • Månadsavgift: 2 848 kr

Råsundavägen 166, vån 3 av 7

Perfekt planerad 2:a med bästa läge i populära West Side!

*** Säljaren bjuder på 2 års avgiftsfritt ***

Tillträde beräknat till 15/10 2019.

Här har vi bostaden för dig om du vill bo i det senaste och trendigaste området West Side Solna. Bostaden är optimalt planerad med södervänd balkong beläget på våning 3! Här bor du i en ljus lägenhet med yteffektiv planlösning och stilrena materialval med allt du behöver för en bekväm vardag. På hustaket hittar du den gemensamma terrassen i västerläge och poolen finner du på innergården för svalkande dopp.

Här bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området.

För shopping har du nära till både Mall of Scandinavia och Solna centrum.

Juridisk person kan accepteras.
Tillträde beräknat till 15/10 2019.

Kontakta mäklare Dennis Sandström för mer information.


BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE: 

HALL
Vitpigmenterat ekgolv och vitmålade väggar. Från hallen når du badrum och sovrum. Här finns garderober och plats för hatthylla.

SOVRUM
Stort sovrum med 4 garderober och plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. Fönster mot innergård.

KÖK
Vita släta luckor och bänkskiva i laminat. Kombinerad kyl/frys alternativ kyl och frys, häll med ugn, diskmaskin och förberett för mikro i väggskåp. Stänkskydd: glasskiva med målad baksida. Rostfria vitvaror, bänkbelysning, spotlights.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och medieförvaring. Öppet mot kök.

BADRUM
Klinkergolv i mörkgrå kulör. Kaklade väggar i vit. Svängbara duschväggar i klarglas.

BALKONG
Stor balkong i soligt läge med plats för utemöbler, blomkrukor och annan balkonginredning.

ÖVRIGT
Till bostaden tillhör förråd.


FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE

I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN 
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING 
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

TV OCH INERNET 
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Medlemmarna tecknar avtal själva med leverantör.

FÖRRÅD 
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT 
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDET

Precis bakom hörnet finner du Nya Tuletorget som är upprustat med flera nya restauranger samt närservice. Med kort gångavstånd från bostaden når du även Näckrosens T-bana och andra bekvämligheter såsom resturanger, Affärer, Matbutiker och gym. Området bjuder också på grönska med de intilliggande promenad och löpstråken längst Lötsjön och Råstasjön. Här har ni också Solna Centrum och Mall of Scandinavias stora utbud för den som vill shoppa, gå på bio, äta eller kanske bara ta en fika och umgås.

Dennis Sandström

Fastighetsmäklare
+ 46709111499
dennis@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h