Vardagsrum med öppen planlösning mot kök

Råsundavägen 172, vån 3


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 41 kvm
 • Antal rum: 2 rum och kök
 • Pris: 2 795 000 kr / Bud
 • Månadsavgift: 2 233 kr

Råsundavägen 172, vån 3

Visningar


  • 2019-11-14 17:30 - 18:00
   Visningsanmälan krävs

  • 2019-11-15 12:00 - 13:00
   Visningsanmälan krävs

  • 2019-11-17 13:00 - 13:30
   Välkommen på visning

Budhistorik  • Bud: 2 675 000 kr
   Datum: 2019-11-06 13:05

PERFEKT PLANERAD 2:A MED SOLNAS HETASTE LÄGE I POPULÄRA WEST SIDE!

Varmt välkomna till denna fantastiska tvåa med fönster mot anrika Råsundavägen. Här bor du på attraktiv adress precis på gränsen mellan Solna & Sundbyberg – det bästa av två världar! Med närhet till såväl vatten, motionsspår, shopping och service kan läget knappast bli bättre. Ett boende med lyxiga faciliteter som pool på innergården samt gemensam takterrass.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Yteffektivt och stilrena materialval. Fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp som tillsammans med ett genomgående nytt skick skapar en härlig atmosfär och boende utöver det vanliga.

Juridisk person kan accepteras som köpare!

Snabbt tillträde möjligt!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Okan Korhan, 0705-17 45 74


- Granne med Sundbyberg
- Belägen på anrika och klassiska Råsundavägen
- Pool på innergården & gemensam takterrass
- Mycket väldisponerade kvadratmeter
- Bra kommunikationer, service, restaurangliv och butiker
- Öppen & social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge
- Nyproduktionens bekvämligheter i form av samtlig maskinpark i både kök och badrum


BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE


Hall
Goda avhängningsmöjligheter med hattfylla i direkt anslutning till entrén. Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav på golv samt vitmålade väggar och tak. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av fyra stycken garderober.

Badrum
Fräscht badrum med kakel på vägg och klinkergolv. Inredning består av spegelskåp, WC-stol, kombimaskin (Tvätt och tork) samt tvättställ. 

Kök
Trevligt kök med gott om förvaring. Köksinredning i vitt och laminatbänkskiva. I köket finns kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och det är även förberett för mikro i väggskåp. Ovan arbetsytorna sitter istället för kakel en glasskiva med målad baksida. På golvet ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade med vitt.

Vardagsrum
Öppet och luftigt vardagsrum med stort fönster som vetter mot Råsundavägen. I anslutning till vardagsrummet finns en naturlig plats för matbord. På golv ligger vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade.

Sovrum
Mysigt sovrum med fönster mot innergården och ger trevligt ljusinsläpp. I sovrummet, likt resten av lägenheten ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade i vitt. Plats för ytterligare förvaring finns i rummet. 


FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE


I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

BREDBAND/DIGITAL TV
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med ComHem för bredband 1000/1000 Mbit/s (500/1000Mbit/s, digitalt startutbud TV och telefoni BAS. Föreningen debiteras medlemmarna en obligatorisk avgift om ca 220kr/mån för detta paket.

VARMVATTEN
Föreningen debiterar medlemmarna för faktiskt förbrukning.

EL
Föreningen debiterar medlemmarna för faktiskt förbrukning.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDET

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.


KOMMUNIKATIONER

Näckrosen är närmaste t-bana med ca 5 min gångavstånd, flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla sa? är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

Budhistorik  • Bud: 2 675 000 kr
   Datum: 2019-11-06 13:05

Visningar


  • 2019-11-14 17:30 - 18:00
   Visningsanmälan krävs

  • 2019-11-15 12:00 - 13:00
   Visningsanmälan krävs

  • 2019-11-17 13:00 - 13:30
   Välkommen på visning

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h