Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Länk till Solna kommun

Perfekt planerad 2:a med sydläge i populära West Side!

Här har vi bostaden för dig om du vill bo i det senaste och trendigaste området West Side Solna. Bostaden är optimalt planerad med södervänd balkong beläget på våning 3! Här bor du i en ljus lägenhet med yteffektiv planlösning och stilrena materialval med allt du behöver för en bekväm vardag. På hustaket hittar du den gemensamma terrassen i västerläge och poolen finner du på innergården för svalkande dopp.

Här bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området.

För shopping har du nära till både Mall of Scandinavia och Solna centrum.

Bilder och film

Beskrivning

Interiör:


BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE: 

HALL
Vitpigmenterat ekgolv och vitmålade väggar. Från hallen når du badrum och sovrum. Här finns garderober och plats för hatthylla.

SOVRUM
Stort sovrum med 4 garderober och plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. Fönster mot innergård.

KÖK
Vita släta luckor och bänkskiva i laminat. Kombinerad kyl/frys alternativ kyl och frys, häll med ugn, diskmaskin och förberett för mikro i väggskåp. Stänkskydd: glasskiva med målad baksida. Rostfria vitvaror, bänkbelysning, spotlights.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och medieförvaring. Öppet mot kök.

BADRUM
Klinkergolv i mörkgrå kulör. Kaklade väggar i vit. Svängbara duschväggar i klarglas.

BALKONG
Stor balkong i soligt läge med plats för utemöbler, blomkrukor och annan balkonginredning.

ÖVRIGT
Till bostaden tillhör förråd.

Läs mer

Allmän beskrivning:

FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE

I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

TV OCH INERNET
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Medlemmarna tecknar avtal själva med leverantör.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.


OMRÅDET

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.


KOMMUNIKATIONER

Näckrosen är närmaste t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla sa? är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

Läs mer

Solna

Solna Råsunda
Månadsavgift: 2 848 kr/mån

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadsår:
2019
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft
TV / Data:
Kabel- tv och bredband 1000/1000 Mbit via Com Hem. Betalas via obl. tillägg till föreningen.

Pool, parkering m.m

Pool:
Typ: Gemensam, utomhus

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
51 Kvm

Enligt ekonomisk plan.

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Ej utförd
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf West Side Solna
Hiss:
Ja
Avgift:
2848 /mån
Ingår i avgiften:
inkl. värme, kallvatten

Driftskostnader

El:
180 /mån
2160 /år
Vatten/Avlopp:
150 /mån
1800 /år
Försäkring:
150 /mån
1800 /år
Driftskostnader totalt:
480 /mån
5760 /år
Driftskostnader kommentar:
Säljaren kan ej lämna några driftkostnader. Angivna driftskostnader nedan är beräknade enligt liknande bostäder och kan förändras beroende på antal personer i hushållet, livsstil och olika typer av avtal.

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.