Vardagsrum

Fjärdholmsgränd 9B, vån 2


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 95 kvm
  • Antal rum: 4 Kök
  • Pris: 2 450 000 kr / Accepterat pris/Bud
  • Månadsavgift: 4 919 kr

Fjärdholmsgränd 9B, vån 2

Renoverad 4:a med öppen planlösning och balkong

Renoverad, charmig, yteffektiv och mycket stilren bostadsrätt med fyra rum och kök, Nu finns möjligheten att förvärva en bostad som med sina välplanerade 95 m2 är unik i fastigheten. En Utmärkt lägenhet för den moderna familjen med alla tänkbara bekvämligheter.

Nu är er nya bostad till salu, för här presenteras en lägenhet som är unik i fastigheten. Detta boende har smakfullt renoverats och optimerats för den moderna familjen. Bostaden kan bäst beskrivas som öppen, ljus och väldisponerad, med alla ytor centralt belägna så att familjen ska få en social samlingsplats. Lägenheten har noggrant renoverats och modifierats för att bli yteffektiv och rymlig men samtidigt charmig och hemtrevlig. Här bor ni med ett stort öppet kök där ljuset flödar in från flera väderstreck, ett trevligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong samt tre mycket väl avvägda sovrum. Vidare så finns ett större badrum, rymlig hall och tvättstuga. Denna lägenhet måste helt enkelt upplevas på plats!
Även resterande fastighet har genomgående renoverats upp till en mycket hög standard.

Lägenheten ligger i ett trivsamt område med ett lugnt läge intill grönområden. Endast några minuter bort når du Mälaren, med sina båthamnar, badplatser och trevliga strövområden längs strandlinjen.
Ett stenkast bort finner du det lokala centrumet med ett bra serviceutbud i form av mataffärer, restauranger och vårdcentral.
I närområdet har du även Skärholmens galleria SKHLM med ca 200 butiker, Kungens Kurva som är nordens största handelsplats, IKEA och Heron city med underhållning för hela familjen.
I närområdet finns även förskolor, skolor, bollplan och simhall och endast fem minuters biltur bort har du en ishockeyhall, friidrottshall och ridskola.

Kommunikationerna är goda, med tunnelbanan, belägen 150 meter bort tar ni er direkt till Stockholms city utan byten. Ni har promenadavstånd till buss, med linjer till bland annat Flemingsberg, Huddinge och Kungens Kurva. För dig med bil, så når du E4an på bara några minuter. Sommartid går båtar in till Gamla stan från den närliggande ångbåtsbryggan.

Bostadens 95 kvm disponeras enligt följande:

Hall
Luftig och inbjudande hall med plats för avhängning och gott om förvaring i de två inbyggda garderoberna. Stilsäkert vitmålade väggar och högkvalitativt golv i färgen alba kastanj som är nyinlagt genomgående i hela lägenheten . Hallen som öppnar upp sig mot kök och vardagsrum, har en möblerbar yta som kan disponeras efter behov.

Kök
Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrum, vilket i sin tur skapar en praktisk och ljus köksmiljö. Finishen är hög och de massiva ekskivorna erbjuder gott om arbetsyta. Här finns gott om förvaring i över- och underskåp. Nytt kakel ovan bänk, rostfri kyl/frys, diskmaskin, spisfläkt samt en ny inbyggnadsugn och ny 80 cm bred spishäll.

Vardagsrum
Fantastiskt öppet och hemtrevligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för både soffgrupp, såväl som en generös matplats för den stora familjen. Vitmålade väggar.

Sovrum I
Rofyllt ljust sovrum med gott om plats för bland annat dubbelsäng och ytterligare möblemang. Förvaring i två inbyggda garderober. Vitmålade väggar.

Sovrum II
Även detta är ett rymligt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Vitmålade väggar.

Sovrum III/Kontor
Rummet är trivsamt beläget i anslutning till vardagsrum och kök och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet.

Badrum
Prydligt och rymligt badrum med vitkaklade väggar samt klinkergolv i grå nyans. Utrustat med badkar, kommod, badrumsspegel och wc.

Tvättrum
Praktiskt utrymme i anslutning till köket med nyrenoverade ytskikt i form av vitmålade väggar samt grått klinkergolv. Rummet har utrustat med både golv och väggskåp, tvättmaskin samt en rejäl bänkskiva och vädringsfönster.

Balkong
Stor balkong med gott om utrymme för möblemang. Trivsamt i anslutning till vardagsrum, här kan man njuta av solen under större delen av dagen.

Gemensamma anläggningar:

Tillhörande källarförråd, nyrenoverade med trådnätskonstruktion.Tvättstuga/torkrum i källarplan med keytag-system, utrustat med tre tvättmaskiner, torktumlare och kallmangel. Grillplats

 

Förening

Brf Holmörnen 2 är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 52 lägenheter och 5 lokaler, 13 av dessa lägenheter är hyresrätter.

Utförda renoveringar 2015:
Renoverad fasad
Stambyte samt ytskikt i grovkök i alla lägenheter. 
Stambyte i fastigheten 2002.
Nya ytskikt i trapphus och korridorer.
Nytt golv i korridorer.
Ny armatur i trapphus, korridorer och källare.
Nya hissar.
Källarförråd uppgraderas med Thorax system.
Fönsterpartier i trapphus nya "Fortaxa" med förbättrad ventilation.
Forcerad frånluft ventilation uppgraderad och genomgången.
Källaren målad.
Nytt passersystem till allmänna utrymmen av typen keytag.
Grovsoprummet har fått nya ytskikt med klinker och kakel.
Planerade utföranden:
Upprustning av trädgård med belysning och staket.
Nya planteringar med träd och buskar.

Kabel-TV levereras av ComHem.
Fiber indraget i byggnaden.

Bilplats finns i området både garage och parkeringsplatser som går att hyra.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar.

Gustav Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46723155555
gustav@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h