Vardagsrum

Kolonigatan 4, vån 3


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 72 kvm
 • Antal rum: 3 rum och kök
 • Pris: 1 750 000 kr / Accepteras pris
 • Månadsavgift: 3 896 kr

Kolonigatan 4, vån 3

Budhistorik  • Bud: 1 750 000 kr
   Datum: 2020-02-14 10:18

Renoveringschans! Tre rum och kök med balkong. Nytt badrum

Möjlighet att förvärva denna tre rum och kök om 72 kvm i populära Mariekäll. Bostaden har en ljus och hemtrevlig disposition; stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med gott om förvaring, två rymliga sovrum samt nyrenoverat badrum. Tillträde enligt önskemål.

Välkommen till en inbjudande 3 rum och kök om 72 kvm med fina originaldetaljer. Bostaden erbjuder bland annat en trevlig planlösning, högt läge samt balkong. Fastighet i gott skick i ett av Södertäljes mest attraktiva områden.

Tillträde enligt önskemål. 

 

Mariekäll - Ett av Södertäljes mest attraktiva stadsdelar. Citynära område som präglas av omväxlande småhus- och flerfamiljsbebyggelse och många grönytor där emellan. Området anses vara mycket familjevänliga och det är gångavstånd till centrala stan, Torekällberget och omgivande grönområden. Busstrafiken är väl utbyggd och det finns ett antal för-, grund- och gymnasieskolor att välja mellan. 

 

Hall

Välkomnande entré med fina originaldetaljer. 

Kök

Stort och ljust kök med förvaring i vita över- och underskåp. Väl tilltagna arbetsytor kakel ovan bänk.  Maskinell utrustning bestående av spis/ugn, kyl/frys, diskmaskin samt fläkt. Matplats.

Vardagsrum 

Trivsamt vardagsrum med stort ljusinsläpp och lättmöblerad disposition. Utgång till balkong.

Sovrum I

Rofyllt sovrum med vitmålade väggar och plastmatta.

Sovrum  II

Sovrum med vitmålade väggar och plastmatta.

Badrum

Nyrenoverat badrum med vita väggar samt ett grått klinkerbelagt golv. Utrustat med dusch, WC, handfat, spegelskåp samt handdukstork.

 

Förening

Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12. 
Föreningen upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser. 

Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018. 

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum.

Budhistorik  • Bud: 1 750 000 kr
   Datum: 2020-02-14 10:18

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Gustav Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46723155555
gustav@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h