Kök

Erikshällsgatan 8


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 56 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 1 200 000 kr / Utgångspris
  • Månadsavgift: 3 286 kr

Erikshällsgatan 8

Renoveringschans - välplanerad två med balkong och renoverat badrum

Nu saluförs denna trevliga tvårummare om 56 kvm. Möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden. Kontakta mäklaren för mer information.

Nu har ni möjlighet att förvärva denna välplanerade tvårummare på bästa adress i Mariekäll. Lägenhetens 56 kvm erbjuder charmiga originaldetaljer i kombination med moderna uppdateringar. Disponeringen är utmärkt, med välavvägda rum, nyrenoverat  badrum, luftigt sovrum, original kök och ett inbjudande vardagsrum med balkong. 

 

Mariekäll - Ett av Södertäljes mest attraktiva stadsdelar. Citynära område som präglas av omväxlande småhus- och flerfamiljsbebyggelse och många grönytor där emellan. Området anses vara mycket familjevänliga och det är gångavstånd till centrala stan, Torekällberget och omgivande grönområden. Busstrafiken är väl utbyggd och det finns ett antal för-, grund- och gymnasieskolor att välja mellan. 

Bostadens 56 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall
Tapetserade väggar och parkettgolv.

Badrum

Vitt kakel och gråmelerad matt klinker, dusch med vikbara duschväggar i glas, handfat, spegelskåp, wc och golvvärme.

Kök

Häftigt originalkök med gröna skåpluckor, vitt kakel, spis med kokplattor samt kyl/frys.

Vardagsrum

Vardagsrum med tapetserade väggar och parkettgolv

Sovrum

Tapetserade väggar och parkettgolv

Inre hall

med gott om förvaring

Balkong

Vänd mot lummig baksida.

Förening

Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12. 
Föreningen upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser. 

Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018. 

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan. Tvättstuga/torkrum.

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h