Fasad

Bergtallsvägen 19


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 58 kvm
 • Antal rum: 2 rum och kök
 • Pris: 2 995 000 kr / Utgångspris
 • Månadsavgift: 2 740 kr

Bergtallsvägen 19

Budhistorik  • Bud: 3 400 000 kr
   Datum: 2020-01-07 10:41

Sekelskifte - Kakelugn - Parkering - Uteplats - Renoverad

Välkommen till denna sekelskiftesdröm anno 1912 mitt i vackra Långbro park med endast 10 minuters gångväg till T-bana!
Härliga tidtypiska sekelskiftesdetaljer såsom högt till tak, spröjsade fönster, djupa fönsternischer och kakelugn.
Huset totalrenoverades 2014 och har resulterat i en välbehållen charm i kombination med moderna materialval. Vardagsrum med ljusinsläpp från två håll och kan delas av mot köket via skjutdörrar. Rofyllt sovrum med platsbyggda skåp och walk-in closet samt ett lyxigt och helkaklat badrum. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.
Stor och härlig terrass med grillmöjligheter när det bjuds på middag i sommarkvällen.

I Långbro Park får du livskvalité med gångstråk, stora gräsytor och god spis från Långbro Värdshus. Här samsas byggnader från 1900-talets början med hus byggda 100 år senare.
Utmärkta kommunikationer med 10 minuters gångväg till tunnelbana och centrum med bra serviceutbud. Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen till ett sekelskiftesboende utöver det vanliga där parkering för bil ingår.

Hall
Välkomnande hall med stilfullt & värmebelagt parkettgolv och målade väggar. Bra avhängning via klädhängare. I hallen återfinns även ett våtutrymme med tvättmaskin samt förvaringshyllor.
Redan i hallen uppmärksammas vilken hög fräschör detta boende präglas av.

Vardagsrum
Underbart ljust vardagsrum erbjuder fönster i två väderstreck och högt till tak. Den delvis öppna planlösningen mot köket skapar en social planlösning. Här finns det gott om plats för soffa med tillhörande möbler samt övrigt möblemang för den som önskar. Den nyinstallerade kakelugnen höjer myshetsfaktorn mörka kvällar. på golvet ligger det vacker parkett och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i.

Kök
Stilfullt kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Bra arbetsytor på bänkskiva av svart granit med ovansittande glasmosaik som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt, nedfälld ho samt mikro. På golvet ligger det parkett och väggarna är ljusa. Matplats för större sällskap.

Sovrum
Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möbler. Bra förvaring i walk-in closet med hyllor och plats för hängande kläder. Från sovrummet hittar vi även utgången, via dubbeldörrar till den lummiga uteplatsen.

Uteplats
Härlig uteplats om ca 17 kvm med trall mot grönområde.

Duschrum
Toppfräscht duschrum med vitkaklade väggar samt et mört värmebelagt klinkergolv. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, WC, stort handfat med kommod och dubbla blandare, handdukstork samt spegelskåp. I taket sitter det spotlights.

Förening

Brf Långbro Herrgård bildades 2014 i samband med att den gamla trädgårdsmästarvillan från början av 1900-talet totalrenoverades.
Föreningen består av 4 st bostadsrätter och äger den 748 kvm stora tomten.

Huset är K-märkt exteriört. 2013/2014 totalrenoverades huset med el, VA och värme, tilläggsisolerad fasad och ny puts. Nya kakelugnar installerades för lägenheterna på bottenplan.

Utförda renoveringar
Takläckage åtgärdat via garantireparation 2016.
Frånluftsfläkt installerades i köket 2018

Övriga utrymmen
Eget förråd i det gemensamma förrådshuset. Gemensam uteplats uppe på berget.

Parkering
Föreningen förfogar över 4 st parkeringsplatser varav en till denna bostad.

Övrig info

Då föreningen består av endast fyra lägenheter behöver medlemmarna deltaga och ansvara för föreningens olika aktiviteter. Där ingår bl a en plats i styrelsen, vara med på föreningens städdagar och ansvara för del av trädgården.

Vänligen kontrollera ert lånelöfte å alla banker inte godkänner mindre föreningar.

 

Område

I Långbro Park får du livskvalité med gångstråk, stora gräsytor och god spis från Långbro Värdshus. Här samsas byggnader från 1900-talets början med hus byggda 100 år senare.
Utmärkta kommunikationer med 10 minuters gångväg till tunnelbana och centrum med bra serviceutbud. Flera bussar mot bl. a Älvsjö station, Fruängens Centrum och Huddinge.
Vänligen observera att egen parkeringsplats för bil ingår i avgiften.

Budhistorik  • Bud: 3 400 000 kr
   Datum: 2020-01-07 10:41

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h