Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sekelskiftescharm – Balkong i söder – Fungerande kakelugn – Högt i tak – Lugnt gårdsläge mitt i stad

I hjärtat av söder och i vacker sekelskiftesfastighet med anor från 1909 finner ni denna härliga 2:a om 51kvm. De tidstypiska detaljerna är välbevarade såsom fungerande kakelugn, höga fönster, högt i tak och vackra furutiljor på golv, som återspeglar den tidsepok då fastigheten uppfördes. Vidare erbjuder lägenheten ett stilfullt kök, ett rymligt och trivsamt sovrum i etage med bra förvaringsmöjligheter. Ett luftigt vardagsrum med ett stort fönsterparti, en mysig kakelugn samt utgång till härlig och möblerbar balkong i söder.
Här bor man i attraktiva kvarter med närhet till Nytorget, Skrapan och Medborgarplatsen samt ett stort utbud av caféer, restauranger, trendiga affärer och livsstilsbutiker. Perfekta kommunikationer med T-bana och flertalet bussar som 2:an, 3:an & 76:an i närheten samt ca 10 minuters promenadavstånd till Södra Stations Pendeltåg.

Beskrivning

Beskrivning:

Beskrivning

Hall
Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder och ytterligare förvaring i garderober med spegeldörrar. I hallen och resten av lägenheten ligger ett vackert trägolv som ytbehandlats och väggar i ljusa toner.

Kök
Stilrent kök med förvaring bakom vita skåp. Bra arbetsyta på bänkskiva av mörk komposit sten med ovansittande ljust kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, kyl/frys, diskmaskin samt fläkt. Matplats för ca fyra personer.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot kök skapar en social umgängesyta. Här finns plats för soffa med tillhörande möbler för den som önskar. I ena hörnet stoltserar den vackra fungerande kakelugnen bredvid en inbyggd garderob. På golvet återfinns det trätiljor, väggarna är vita och i taket sitter det spotlights. Härifrån nås också den möblerbara och södervända balkongen som ligger med lugnt gårdsläge.

Sovrum
En trappa ner återfinns ett rofyllt och väl tilltaget sovrum med plats för stor dubbelsäng, garderobsvägg samt arbetsplats för den som önskar. Här uppmärksammas den höga takhöjden. Grått golv och ljusa väggar.

Duschrum
Helkaklat och fräscht duschrum i gröna harmoniserande kulörer. Här finns vägghängd WC, tak-dusch med vikbar dörr i glas, inbyggda förvaringshyllor, handfat med spegel och belysning samt handdukstork.

Läs mer

Förening:

Förening

Brf Höken 10-22 är en äkta bostadsrättsförening som köpte fastigheten 2004 och äger marken. Föreningen består av två fastigheter, Bondegatan 5A och C samt Östgötagatan 34, på Södermalm i Stockholm. Föreningen består av 35 lägenheter och 1 företagslokal.

Utförda renoveringar
1981 – 1982 Totalrenovering och ombyggnad av fastigheterna. Tak, fasader, stammar, el, hissar mm är från den tiden. 1997 Byggdes vindslägenheter.
2006 Renoverades gården.
2008 Byggdes ett antal balkonger mot gården. Balkongerna bekostades av respektive bostadsrättsinnehavare. Något aktuellt bygglov för ytterligare balkonger finns inte.
2015 Renoverades trappuppgångarna. Säkerhetsdörrar bekostades av respektive bostadsrättsinnehavare.
2017 Ny fjärrvärmeväxlare samt nya radiatorventiler i samtliga lägenheter. Målning av fastigheternas plåttak. Ny värmekabelanläggning.

Gemensamma utrymmen
Cykelparkering under tak på gården.
Barnvagnsrum finns på gården.
Tvättstuga.

Till denna bostad hör ett källarförråd.

Mer info, vänligen se www.hoken1022.se

Läs mer

Område:

Här bor ni i attraktiva kvarter med närhet till Nytorget, Skrapan och Medborgarplatsen samt ett stort utbud av caféer, restauranger, trendiga affärer och livsstilsbutiker.
Katarina församling ligger på den mittersta delen av Södermalm. Området börjar i norr med kulturkvarteren på Katarinaberget mellan Götgatan och Renstiernas gata där Södermalms ursprungliga historia gör sig påmind. Området löper därifrån ner till Skanstull och Årstaviken. Området är stort och omfattar olika tidsepoker av bebyggelse som går som en tidslinje över Södermalms historia. Här finns ett stort utbud av kultur-, nöjes- och krogliv med teatrar, restauranger, kaféer, biografer och mycket mer. Du kan även njuta av gröna parker, utsiktsplatser och bra shopping. Kommunikationerna är mycket goda med såväl tunnelbana, bussar och Saltsjöbanan.
Utmärkta kommunikationer med T-bana och flertalet bussar som 2:an, 3:an & 76:an i närheten samt kort promenadavstånd till Södra Stations Pendeltåg.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Södermalm
Månadsavgift: 3 518 kr/mån

5 000 000 kr

På Sthlmfast garanterar vi er att vi säljer er bostad enligt rekommenderat pris annars får ni halva arvodet tillbaka.

Kontakta oss

  • Alltid fri värdering
  • Ingen bindningstid
  • Gratis flyttstädning

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1 till 1
Badrum:
1
Byggnadsår:
1909
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Kakelugn
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Självdrag
TV / Data:
Comhem (bas ingår i avgift)
Allmänt skick:
Topp
Huvudsakligt väderstreck:
SV

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
51 Kvm (SS 02 10 54)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Höken 10-22
Lägenhetsnr:
00004
Lägenhetsnr LMV:
1101
Våning:
1,5 Tr
Hiss:
Ja
Andelstal, ägande:
2.58547 %
Avgift:
3518 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, kabel-TV(bas)

Driftskostnader

El:
167 kr/mån
2004 kr/år
Försäkring:
136 kr/mån
1632 kr/år
Driftskostnader totalt:
303 kr/mån
3636 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.