Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sekelskiftescharm – Balkong – Tre kakelugnar – Gårdsläge

I vacker sekelskiftesfastighet med
anor 1909 finner ni denna härliga 3:a om 75 kvm. De tidstypiska detaljerna är välbevarade såsom tre kakelugnar (två fungerande), höga fönster med djupa fönsternischer, högt i tak (3,10m) samt vackra trägolv. Vidare erbjuder lägenheten ett stilfullt kök, två
rymliga sovrum, luftigt vardagsrum samt härlig och möblerbar balkong som erbjuder utsikt över takåsarna mot lugn innergård.

Beskrivning

Beskrivning:

Beskrivning

Hall
Fyra trappor upp i denna fina fastighet välkomnas ni bakom en gallerdörr av en entré med plats för avhängning av ytterkläder. I hallen och resterande av lägenheten ligger ett vackert trägolv som ytbehandlats och väggarna går i ljusa toner. I taket sitter det spotlights.

Kök
Stilrent kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Bra arbetsyta på bänkskiva av ek med ovansittande kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, kyl/frys, diskmaskin samt fläkt. Matplats för ca fyra-6 personer. köket är renoverat sent 2018 då samtliga vitvaror har bytts ut.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med plats för soffa med tillhörande möbler för den som önskar. Här stoltserar en av de vackra och fungerande kakelugnarna. Stort fönster med utsikt över takåsarna samt mot skrapan. På golvet ligger det ljust trägolv och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i.

Sovrum I
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möbler. Här återfinns en praktisk klädkammare, en vacker kakelugn (ej fungerande) samt utgången till den högt belägna balkongen som erbjuder fin utsikt i bästa sydväst-läge. Ljusa golv och väggar.

Sovrum II
Väl tilltaget sovrum som har plats för det mesta och ger dig möjligheten att möblera fritt. Vacker kakelugn (fungerande) förhöjer mysfaktorn. Förvaring finns i klädkammare. Trägolv och ljusa väggar.

Duschrum
Helkaklat och fräscht duschrum med vita väggar samt ett mörkt klinkerbelagt värmegolv. Här finns vägghängd WC, dusch med vikbara dörrar i glas, kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer

Förening:

Förening

Brf Höken 10-22 är en äkta bostadsrättsförening som köpte fastigheten 2004 och äger marken. Föreningen består av två fastigheter, Bondegatan 5A och C samt Östgötagatan 34, på Södermalm i Stockholm. Föreningen består av 35 lägenheter varav 2 hyresrätter och 1 företagslokal.

Utförda renoveringar
1981 – 1982 Totalrenovering och ombyggnad av fastigheterna. Tak, fasader, stammar, el, hissar mm är från den tiden. 1997 Byggdes vindslägenheter.
2006 Renoverades gården.
2008 Byggdes ett antal balkonger mot gården. Balkongerna bekostades av respektive bostadsrättsinnehavare. Något aktuellt bygglov för ytterligare balkonger finns inte.
2015 Renoverades trappuppgångarna. Säkerhetsdörrar bekostades av respektive bostadsrättsinnehavare.
2017 Ny fjärrvärmeväxlare samt nya radiatorventiler i samtliga lägenheter. Målning av fastigheternas plåttak. Ny värmekabelanläggning.
2018 Omfattande renovering av föreningens företagslokal med bla nytt fasadparti och ny ventilationsanläggning. Mindre fasadrenovering utförd. Stamspolning utförd.
2019 Sopkaruseller demonterade, sophämtning via kärl infört. Snörasskydd monterade på taken. Fuktkontroll genomförd i kök och badrum. Ventilationsrengöring utförd. Obligatorisk brandskyddskontroll utförd i fungerande eldstäder.
2020 Hämtning av matavfall infört

Gemensamma utrymmen
Cykelparkering under tak på gården.
Barnvagnsrum finns på gården.
Tvättstuga.
Innergård med grillmöjligheter, utemöbler, grönska samt lekplats.

Till denna bostad hör ett källarförråd.

Mer info, vänligen se www.hoken1022.se

Läs mer

Område:

Område

Här bor ni i attraktiva kvarter med närhet till Nytorget, Skrapan och Medborgarplatsen samt ett stort utbud av caféer, restauranger, trendiga affärer och livsstilsbutiker.

Katarina församling ligger på den mittersta delen av Södermalm. Området börjar i norr med kulturkvarteren på Katarinaberget mellan Götgatan och Renstiernas gata där Södermalms ursprungliga historia gör sig påmind. Området löper därifrån ner till Skanstull och Årstaviken. Området är stort och omfattar olika tidsepoker av bebyggelse som går som en tidslinje över Södermalms historia. Här finns ett stort utbud av kultur-, nöjes- och krogliv med teatrar, restauranger, kaféer, biografer och mycket mer. Du kan även njuta av gröna parker, utsiktsplatser och bra shopping. Kommunikationerna är mycket goda med såväl tunnelbana, bussar och Saltsjöbanan.

Utmärkta kommunikationer med T-bana och flertalet bussar som 2:an, 3:an & 76:an i närheten samt kort promenadavstånd till Södra Stations Pendeltåg.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Södermalm
Månadsavgift: 5 247 kr/mån

6 200 000 kr

På Sthlmfast garanterar vi er att vi säljer er bostad enligt rekommenderat pris annars får ni halva arvodet tillbaka.

Kontakta oss

  • Alltid fri värdering
  • Ingen bindningstid
  • Gratis flyttstädning

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Byggnadsår:
1909
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
2-glas
Balkong/Terass:
Balkong i sydväst
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
3 st kakelugnar (två fungerande)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Självdrag
TV / Data:
Comhem (bas ingår i avgift)
Allmänt skick:
Gott

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
75 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Höken 10-22
Lägenhetsnr:
15
Lägenhetsnr LMV:
1403
Våning:
4 tr
Hiss:
Ja
Andelstal, ägande:
3.87448 %
Avgift:
5247 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, kabel-TV(bas)

Driftskostnader

El:
175 kr/mån
2100 kr/år
Försäkring:
160 kr/mån
1920 kr/år
Driftskostnader totalt:
335 kr/mån
4020 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.