Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SJÖUTSIKT — HÖGT BELÄGEN – BALKONG

Perfekt planerad med högt belägen balkong mot Luxviken. Här bor ni med underbar utsikt, lättmöblerat vardagsrum, fullutrustat kök där det är avdelat till ett extra sovrum, väl tilltaget sovrum, helkaklat badrum med TM & TT samt bra förvaringsmöjligheter.
Lilla Essingen – en sjönära stadsdel som bjuder på härlig småstadskänsla med avslappnad atmosfär samtidigt som du har närheten till city. Lummiga strandpromenader längs Mälaren, sex badbryggor, tre båtklubbar och grönskande parker gör ön till en härlig idyll, inte minst under sommaren. Välkommen på visning!

Beskrivning

Beskrivning:

Med sjöutsikt från hög höjd

Hall
Sju trappor upp via hissen välkomnas ni av en rymlig hall med plats för avhängning i garderober samt på krokar. Här återfinns även en rymlig klädkammare som idag nyttjas som kontor.

Vardagsrum
Luftigt och lättmöblerat vardagsrum i delvis öppen planlösning mot kök. Gott om plats för soffgrupp, tv-hörna och stort middagsbord för den som önskar. Utgång till solig och inglasad balkong med utsikt mot Luxviken. Vardagsrummet är ett rum att trivas i.

Kök
Fullutrustat kök med gott om förvaring bakom vita skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på bänkskiva av rostfritt med ovansittande ljus mosaik som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, häll, inbyggnadsugn - och mikro samt fläkt. Matplats för ca 4-6 personer.

Sovrum I
Rofyllt och väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng med sängbord och ytterligare möblering efter önskemål. Förvaringsmöjligheter i två rejäla skjutdörrsgarderober.

Sovrum II
Sovrum två är tillbyggt bredvid köket se planritning. Här har man idag skjutdörrar men väggar kan lätt byggas för den som önskar.

Badrum
Fräscht helkaklat duschrum i harmoniserande kulörer. Utrustat med handfat, spegel med belysning, badkar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk med ovansittande väggskåp. 

Läs mer

Förening:

Bostadsrättsföreningen Essinge Kaj är en äkta bostadsrättsförening (äger marken) som består av två fastigheter som ligger precis vid Mälarens strand och granne med Luxviken. Gatuadresserna är Primusgatan 58-64 och föreningen har 53 lägenheter (samtliga upplåtna med bostadsrätt). Husen byggdes av JM och stod inflyttningsklara i början av 2007.

Gemensamma utrymmen
Varje fastighet har eget cykel-förråd, i uppgångarna 58 och 62 ligger dessa i källaren. Det finns även ett gästrum (Port 60) (200kr/natt) samt bastu i föreningens lokaler. I källarplan port 60 vid sidan av gästlägenheten ligger bastun)

Parkering
Föreningen disponerar 36 garageplats i föreningens garage i Essinge Port. Plats går att hyra till en kostnad om 1000 kr/månad för medlemmar. I dagsläget är det 6 st som står i kö.
Mc-parkering finns (1 plats ledig)
I övrigt råder boendeparkering i området, men större parkeringsplats finns i närhet. för mer information se www.stockholm.se  

Renoveringar
- 2017 Spolades avloppsstammarna.
- 2019 Fasadrenovering  

Läs mer om föreningen http://www.essingekaj.se/

 

Läs mer

Område:

Lilla Essingen en sjönära stadsdel som bjuder på härlig småstadskänsla med avslappnad atmosfär samtidigt som du har närheten till city. Lummiga strandpromenader längs Mälaren, sex badbryggor, tre båtklubbar och grönskande parker gör ön till en härlig idyll, inte minst under sommaren.

Närliggande Luxområdet, som tidigare dominerades av de berömda industrierna Primus och AB Lux, har förvandlats till ett attraktivt och modernt bostadsområde.

Längs den härliga strandpromenaden har det växt fram nya delikatessaffärer och caféer - t.ex den exklusiva restaurangen Lux Dag för Dag och kvarterskrogen Rianns Krog. Luxparken har utökats och rustats upp för att skapa en upplevelserik parkmiljö för Essingeborna. En parkbro har byggts över Arkviken, parken har fått belysning och växtlighet, vilket stärker Lilla Essingens småstadskänsla.

Kommunikation
Till Lilla Essingen tar man sig enkelt med buss. Busslinje 1 går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Hornsberg. Tvärbanan ligger också nära, endast en hållplats från Primusgatan mot Stora Essingen. Tvärbanan förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Båtlinje 89 året runt, från Klara strand till Tappström. Sommartid kan du även ta båten M/S Mowitz som trafikerar Gamla stan - Lilla Essingen - Alviks Strand - Solna Strand (läs mer på ms-movitz.com)

Närservice
Bageri, matbutiker, caféer, restauranger, videobutik, gym, apotek, Kvartersakut, skrädderier med mera.

Parkering
Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Lilla Essingen
Månadsavgift: 4 507 kr/mån

5 075 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
1 till 2
Badrum:
1
Byggnadsår:
2007
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
TV / Data:
kabel-TV via ComHem och bredband/fiber via Bredbandsbolaget.
Allmänt skick:
Gott

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
69 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Essinge Kaj
Lägenhetsnr:
5971
Lägenhetsnr LMV:
1701
Våning:
7/8
Hiss:
Ja
Avgift:
4507 kr/mån
Ingår i avgiften:
värme, vatten, kabel-TV och bredband (fiber).

Driftskostnader

El:
180 kr/mån
2160 kr/år
Försäkring:
165 kr/mån
1980 kr/år
Driftskostnader totalt:
345 kr/mån
4140 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.