Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SJÖUTSIKT – Ljus och rymlig 4.a vid vackra Hornsbergs Strand

SJÖUTSIKT med två balkonger! Tillfälle som sällan återkommer!
Ljus och rymlig 4.a invid den vackra strandpromenaden vid Hornsbergs Strand. Stor balkong med sjöutsikt och en mysig inglasad balkong mot innergården. Generösa sällskapsytor med stort vardagsrum i öppen planlösning mot matplats och kök. Fullutrustat stilrent kök i vitt. Tre bra sovrum varav två mot rofylld innergård. Genomgående ljus och fräsch lägenhet med vita väggar och ekparkett på golv. Möjlig garageplats. Området vid Hornsbergs strand bjuder på generösa promenadvägar, bryggor med badstegar, restauranger och barer.

Beskrivning

Interiör:

Allmänt
Genomgående ljus och vacker lägenhet med vita väggar och ekparkett. Två balkonger, varav en med sjöutsikt från vardagsrum/kök samt n inglasad balkong mot innergård. Tre bra sovrum. Gästtoalett med dusch samt generöst badrum /wc med tvättmaskin och torktumlare. Härlig rymd och generösa ytor för socialt umgänge.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med strålande utsikt över Hornsbergs Strand och Ulvsundsjön. Vardagsrum i öppen planlösning mot stilrent kök. Stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp och utgång mot balkong från vardagsrummet. Gott om plats för socialt umgänge, större soffgrupp och matsalsmöbel. Ljusa väggar och vacker ekparkett på golv. 

Kök
Stilrent vitt kök med full maskinell utrustning och gott om plats för förvaring. Vitt kakel över bänkskiva, integrerad diskmaskin samt kyl och frysskåp. Vita väggar och ekparkett. Plats för matrumsmöbel öppen planlösning med vardagsrum. Vita väggar och vacker ekparkett.

Sovrum 1 
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Stora fönsterpartier samt utgång till lägenhetens andra balkong mot innergård. Vita väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 2
Ännu ett rofyllt sovrum mot innergård. Gott om plats för säng och bra förvaring. Generöst ljusinsläpp och fin utsikt mot den vackra innergård. Vita väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 3 
Sovrum med utsikt mot vattnet och Ulvsundasjön. Gott om plats för säng och förvaring. Vita väggar och ekparkett på golv.

Gästtoalett/dusch
Från hallen nås gästtoalett med dusch. Helkaklat med vitt kakel och grått klinkergolv. Kontrasterande vacker turkos mosaik bakom flexibel duschvägg.  

Badrum/ Wc/ tvättutrymme
Rymligt badrum med badkar och dusch. Helkaklade väggar i vitt och på golvet ljusbrun klinker. Tvättkommod nedanför spegel. Tvättmaskin samt torktumlare nedan bra arbetsyta. Förvaring i skåp ovanför bänk.

Hall
Rymlig hall med platsbyggt förvaring. Ljusa väggar och vacker ekparkett på golv. Ingång till gästtoalett med dusch. Vita väggar och ekparkett på golv.  

Balkong 1 
Generös balkong med utsikt över Hornsbergs strand och Ulvsundasjön. Utgång från vardagsrum/kök. Trätrall på golvet och god plats för sittgrupp.

Balkong 2
Inglasad balkong med utsikt mot grönskande innergård. Stort skjutdörrsparti och plats för sittgrupp. En verklig oas att uppleva året runt.   

 

Läs mer

Brf Poeten:

BRF Poeten är en äkta bostadsrättsförening på Kungsholmen i Stockholm. Föreningen äger 1 fastighet med 146 bostadsrättslägenheter på adresserna Eyvind Johnsons gata 7, Franzéngatan 34, Franzéngatan 40, Hornsbergs Strand 43, Hornsbergs Strand 49, och Hornsbergs Strand 55. Föreningen äger fastigheten STOCKHOLM LYCKSALIGHETEN 1. Föreningen äger marken.

Föreningens gemensamma utrymmen består av cykel- och barnvagnsförråd samt en gästlägenhet som kan hyras till en kostnad om 500 kr/dygn. Till gästlägenheten hör även en parkeringsplats. Här finns också styrelserum och tvättstuga. Förvaringsplats för kanot 500 kr/år.

TV och bredband:
Bredband, IP-telefoni och digital-TV levereras via Telias tjänst Triple Play och är inkluderad i angiven månadsavgift. Minutavgift för samtal tillkommer liksom kostnad för utökat kanalpaket utöver basutbud.

Parkering:
Föreningen har garage i fastigheten som nås via hiss. Det finns 103 platser samt 7 mc-platser. En garageplats kostar 1400, 1650 eller 1800 kr/mån beroende på storlek. För laddplats betalar man 2 000 kr ( engångsavgift) som tas ut av föreningen för att täcka kostnaden för elektriker. För laddplats betalar man sen 200kr utöver ordinarie p-platsavgift + att man betalar för faktisk förbrukning med 1,5 kr/kWh ( debiteras på avgiftsavin)

Garageplatserna administreras av Adex (telefon 08-502 573 40).

Föreningen har en god ekonomi, engagerad styrelse och man har inte höjt månadsavgifterna sedan lägenheterna färdigställdes 2010. Ingen förändring av månadsavgifterna planeras f.n.

 

 

   

Läs mer

Området:

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Bostaden är belägen i ett lugnt kvarter i ett attraktivt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenadstråk utmed strandpromenaden vid Hornsbergs Strand. Hornsbergs Strands strandpark fick 2012 utmärkelsen Sienapriset, ett arkitektpris för sin utformning med motiveringen "Ett samtida möte mellan staden och vattnet. Ett välkommet tillskott i en lång svit av stockholmska strandpromenader."
I närområdet finns även badklippor, bryggor och flera lekparker. Vid vattnet finns ett torg - Moa Martinsons torg - som är bilfritt och har plats för uteserveringar. Redan nu finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao längs strandpromenaden.

4H-gården i Augustendal är bara ca 2 kilometers promenad bort på andra sidan av Ulvsundasjön och där ligger även Pampas Marina med kajakuthyrning, seglarskola och värdshus.

KOMMUNIKATION
Kommunikationerna i området är bra. En kortare promenad till Stadshagens T-banestation, som tillhör den blå linjen eller till Kristineberg som tillhör den gröna linjen. Två busslinjer passerar området idag. Nr 49 till Fridhemsplan och nr 56 mot Hakberget tar dig till T-centralen på 15 minuter. Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.

NÄRSERVICE
Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian hyser systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör, med mera. Flera gym finns i området och en tennishall vid Kristinebergs IP. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

PARKERING
För mantalsskriven i området kan boendeparkering sökas via Gatu- och Fastighetskontoret, Stockholms Stad. Föreningen har garage i fastigheten med separat kö.

SKOLOR
Hornsbergs förskolsområde består av förskolorna Eden, Lilla Eden, Fröjden, Strandstigen, Hagen, Love, Havet och Pärlan. Det finns även grundskolor i närområdet: Kristinebergsskolan med årskurs F-5, Fridhemsskolan F-5 och Stadshagsskolan med årskurs 6-9. För mer information om skolor besök Stockholms stads hemsida, http://www.stockholm.se/ForskolaSkola/

 

 

   

Läs mer

Stockholm

Stockholm Kungsholmen - Hornsbergs strand
Månadsavgift: 4 232 kr/mån

7 995 000 kr

På Sthlmfast garanterar vi er att vi säljer er bostad enligt rekommenderat pris annars får ni halva arvodet tillbaka.

Kontakta oss

  • Alltid fri värdering
  • Ingen bindningstid
  • Gratis flyttstädning

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Gästtoalett:
Ja
Byggnadsår:
2010
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong med sjöutsikt samt inglasad balkong mot innegård
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
TV / Data:
TV och bredband: Bredband, IP-telefoni och digital-TV levereras via Telias tjänst Triple Play och är inkluderad i angiven månadsavgift. Minutavgift för samtal tillkommer liksom kostnad för utökat kanalpaket utöver basutbud.
Radon:
Ej utförd
Allmänt skick:
Gott

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
89 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
68 kWh/m2
Energiprestanda:
68 kWh/m2 kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
2012-10-04
Energideklarationsadress:
Franzénsgata 40
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Poeten
Lägenhetsnr:
1201
Våning:
2
Avgift:
4232 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, internet,

Driftskostnader

El:
450 kr/mån
5400 kr/år
Försäkring:
200 kr/mån
2400 kr/år
Driftskostnader totalt:
650 kr/mån
7800 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.