Vardagsrum

Hertig Carls väg 37


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 40 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 1 595 000 kr / Accepterat pris
  • Månadsavgift: 3 218 kr

Hertig Carls väg 37

Smakfullt renoverad 2:a med perfekt planlösning

Varmt välkommen till denna totalrenoverade 2:a om 40 kvm i populära Södertälje Södra. Genomgående sobra ytskit och moderna materialval, härligt ljusinsläpp och väl avvägda rum. En komplett 2:a på mindre kvadratmeter – bara att flytta in!

Med ett perfekt läge i södra Södertälje med närhet till kommunikation och service finner ni denna moderna och yteffektiva bostad.  Lägenheten totalrenoverades 2018 och erbjuder ett stilrent kök, sovrum med plats för dubbelsäng, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats, samt ett helkaklat badrum i sobra toner. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och stora fönsterpartier ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Utmärkt läge endast ett stenkast från pendeltågstation och bussar. Välskött HSB-förening. 

Närområde

Södra Södertäle är lugnt beläget område med närhet till grönska och natur. Cykelavstånd till badplats om sommaren. Här finns service så som bland annat matbutik, restauranger, bageri, frisör osv. För dig med bil når du E4 och E20 på någon minut. Nära tågstation och bra bussförbindelser.  Flertalet förskolor och skolor.

 

Bostadens 40 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré

Här möts du av en rymlig hall centralt placerad i bostaden med goda förvaringsmöjligheter i garderobslänga. Här finns gott om ytrymme för förvaring och avhängning. Vitamålade väggar samt golv i ekparkett, vilket är genomgående i hela lägenheten.

 

Kök

Renoverat kök med vita över- och underskåp samt ljusgrått kakel. Utrustat med, kyl/frys, spis samt spisfläkt.

 

Vardagsrum

Ljust och härligt vardagsrum med stort fönsterparti. Här finns plats för både soffgruppsmöblemang och matplats. 

 

Sovrum

Rofyllt sovrum med plats för dubbelsämg samt ytterligare möblemang.

 

Badrum

Helkaklat badrum med kakel i vitt samt klinker i grå-ton. Utrustat med handfat, spegel, takdusch med glasvägg, wc samt större badrumsskåp för förvaring.

 

Gemensamma utrymmen

Innergård, källarförråd, cykelförråd, snickarverkstad, mindre gym samt renoverad tvättstuga. 

Parkering, 14 st p-platser till en kostnad av 160kr/mån

 

Förening

Brf Fregatten är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Fregatten 19, vilken bebyggdes 1942. Föreningen upplåter 24 lägenher med bostadsrätt. 

Föreningen innhar 14 parkeringsplatser som hyrs ut tillmedlemmarna, kösystem råder. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. I fastighetsförsäkring ingår styrelseansvarsförsäkring.

Inga avgiftshöjningar är planerade. 

Kommande renoveringar: 

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig över 40 år. Inga väsentliga renoveringar planerade i närtid. Endast löpande underhåll. 

Väsentligt utfört underhåll

Stambyte, fasadrenovering, byte av fönster, nytt elkablage, installation av fastighetsnät för bredband och telefoni, samt inköp av nya maskiner till tvättstugan. Bergvärme är även installerat. 

Byggnaden är utrustad med kabel-tv från ComHem och bredband/IP-telefoni från Bredbandsbolaget. Grundutbud av kabel-tv samt bredbandsuppkoppling och IP-telefoni (abonnemangskostnad) ingår i månadsavgiften. Till bostaden hör ett källarförråd om ca 2,5 kvm.

 

Gustav Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46723155555
gustav@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h