Balkong

Ankdammsgatan 28, vån 6 av 6


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 56 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 2 900 000 kr / Bud
  • Månadsavgift: 2 776 kr

Ankdammsgatan 28, vån 6 av 6

SMAKFULLT RENOVERAD BOSTAD MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE!

HÖGST UPP! Välkommen till denna charmiga 2:a som under 2019 genomgått en omfattande renovering! Lägenheten genomsyras av stilrena materialval, praktiska lösningar samt väl tilltagna rum. Rymlig hall med utrymme för förvaring & avhängning, stambytt badrum och sovrum med plats för dubbelsäng. Nytt modernt kök med vitvaror från siemens samt ett stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering.

I Skytteholm bor du i närheten av Solna Centrum, Skytteholmsparken, kommunikationer samt grönområden. Möjlighet till ett snabbt tillträde.

Här kommer du trivas, varmt välkomna på visning!


- Låg avgift
- Nyrenoverad
- Attraktivt läge
- Stabil förening
- Balkong i söderläge
- Närhet till mataffär samt kommunikationer
- Bra planlösning med rymliga sällskapsytor


LÄGENHETEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE
:

HALL
Rymlig och välkomnade hall med utrymme för avhängningsmöbel samt förvaring i form av stor inbyggd garderob. Nylagt golv (Holländsk parkett) samt nymålade väggar i vitt. Från hallen når du samtliga rum i lägenheten.

BADRUM
Praktiskt, rymligt och stambytt badrum med kakel i vitt. I badrummet finns WC, dusch, handfat, handdukstork samt förvaring i spegelskåp.

SOVRUM
Ljust och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Stort fönsterparti som ger trevligt ljusinsläpp till rummet. Här finns även en garderobsvägg som ger gott om förvaring. Helt nytt golv i form av Holländsk parkett.

KÖK
Nytt och modernt kök med vitvaror från Siemens. Vit köksinredning, vita skåpluckor, svart bänkskiva samt kakel i vitt ovan diskbänk. Maskinell utrustning bestående av integrerad kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och fläkt. Generösa arbetsytor och plats för matbord. Goda förvaringsmöjligheter finns.

VARDAGSRUM
Fantastiskt luftigt vardagsrum med vackert nyslipat ekparkettgolv. Rikligt med ljusinsläpp från stort fönsterparti. Gott om plats finns för soffgrupp, soffbord samt annat önskvärt möblemang. Stora sociala ytor för nära & kära att avnjuta.

BALKONG
Högst upp finner vi denna möblerbara balkong i fritt söderläge med utsikt över bland annat grönska. Här finns utrymme för sittplatser åt 2-4 personer.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.


FÖRENINGEN BRF NYBODA 10


Bostadsrättsföreningen bildades den 30 januari 2012. Föreningen köpte fastigheten samma år och äger marken. Nyboda 10 som fastigheten kallas byggdes 1959-1960 och består av två bostadshus med 8 respektive 7 våningar. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 147 lägenheter varav ca 13 upplåts med hyresrätt. Det finns även 8 hyresrättslokaler. I föreningen finns gemensam utemiljö med planteringar och möbler. Föreningen godkänner endast fysisk person som medlem; juridisk person godkänns inte. Vid delat ägarförhållande är, enligt stadgarna, minsta ägarandel 10 procent.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
Det finns två tvättstugor, en per byggnad. Ankdammsgatans tvättstuga har 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare och ett separat rum med elmangel. Det finns även 2 torkskåp. I föreningen finns fyra cykelrum.

TV OCH BREDBAND:
Föreningen är ansluten till TV och bredband via Bredbandsbolaget. I avgiften ingår ett grundutbud för TV från Bredbandsbolaget.

PARKERING:
Föreningen har varmgarage med plats för 52 bilar, uteplats med el för nio bilar och uteplats utan el för 20 bilar. Det kan vara kö för att få en parkeringsplats, men den brukar inte vara lång. Parkeringar längs Ankdammsgatan får du via Solna Stad. Det finns tre typer av parkeringsplatser:

I garaget (under musikstudion, entré från Nybodagatan): 640 kr/mån.
Ute med elstolpe: 400 kr/mån.
Ute utan elstolpe: 300 kr/mån.

FÖRRÅD:
Till varje lägenhet tillhör ett vindsförråd som ingår i månadsavgiften.

SOPHANTERING:
Föreningen har en hög miljöambition och sedan 2013 finns möjlighet att återvinna matavfall. Matavfallet slängs i de avsedda molokerna (underjordsbehållarna) som finns vid övriga moloker på framsidan av Ankdammsgatan 28 och Nybodagatan 4. Molokerna öppnas med portnyckeln. Även hushållsnära sopor sorteras i fastigheten. På Nybodagatan finns ett miljörum i källaren, på Ankdammsgatan finns miljöstationen på baksidan av huset.

RENOVERINGAR/UNDERHÅLL:

Utförda:
2019 - Dränering samt isolering av huskroppen under marknivå
2017 - Renoverades fasaden på Ankdammsgatan och en gavel på Nybodagatan
2016 - Målades källargångar på Ankdammsgatan 28-30.

2014/2015 - Renovering utemiljö, nya planteringar, utemöbler och belysning

2014 - Byttes köksstammarna och samtliga armaturer i källare och trapphus byttes.
2013 - Renoverades hissarna på Nybodagatan.
1993 - Byttes avloppsstammarna

Planerat underhåll:
Föreningen har en stabil, väl finansierad ekonomisk plan som sträcker sig över tio år och som omfattar bland annat renovering/alternativt byte av samtliga fönster samt renovering av fasad och hissar.


OMRÅDET

Här bor man vid ett av Skytteholms bästa lägen - alldeles intill Skytteholmsparken! Med en kort promenad når du Solna centrum och inom några minuter är man vid Strandpromenaden vid Huvudsta strand. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Solna har att erbjuda. Nära mataffär och bageri och ca 5-10 minuters promenad till t-bana, bussar och tvärbanan. För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h