Fasad

Lövgatan 55, vån 7 av 7


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 40 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 3 150 000 kr / Accepterat pris/Högstbjudande
  • Månadsavgift: 2 233 kr

Lövgatan 55, vån 7 av 7

STILREN 2:A HÖGST UPP I HUSET MED BALKONG

***HÖGST UPP – BALKONG – EXTRA TAKHÖJD*** Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade 2:a i populära West Side. Bostaden ligger på en attraktiv adress precis vid gränsen mellan Solna och Sundbyberg – det bästa av två världar!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig (takhöjd om ca 297 cm) och inbjudande känsla tack vare den delvis öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp som tillsammans med ett genomgående nytt skick skapar en härlig atmosfär och boende utöver det vanliga. Lägenheten disponeras med två rum och kök med utgång till balkong från vardagsrum.

Med närhet till såväl vatten, motionsspår, shopping och service kan läget knappast bli bättre. På hustaket planeras en gemensam takterrass för socialt umgänge och på innergården en pool för svalkande dopp. Mot huvudgatorna i de nedre planen är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. Varmt välkomna att höra av er vid frågor!

 BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE


HALL
Vitpigmenterat ekgolv och vitmålade väggar. Här finns goda avhängningsmöjligheter och hatthylla. Från hallen når du köket samt vardagsrum.

KÖK
Vita släta luckor och bänkskiva i laminat. Kombinerad kyl/frys alternativ kyl och frys, häll med ugn, diskmaskin och förberett för mikro i väggskåp. Stänkskydd: glasskiva med målad baksida. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober och skåp.

VARDAGSRUM
Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och medieförvaring. Delvis öppet mot köket. Utgång till balkong nås från detta rum.

BALKONG
Stor balkong i soligt läge med plats för utemöbler, blomkrukor och annan balkonginredning.

BADRUM
Klinkergolv i mörkgrå kulör och kaklade väggar i vitt. Utrustat med dusch, wc, handfat samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning.

ÖVRIGT
Till bostaden tillhör förråd.


FÖRENINGEN - BRF WEST SIDE

I föreningen planeras att bygga 266 lägenheter i storlekar mellan 1 – 4 rum och kök, varav merparten blir 1 – 2 rum och kök. Mot huvudgatorna i det nedersta planet är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket planeras en gemensam takterrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

Byggnaden får 6-8 våningar och husets volym följer gatans utformning på det sättet att den är högst mot de breda huvudgatorna Gränsgatan, Tulegatan och Råsundavägen för att sedan trappa ner mot de smalare lokalgatorna i norr. Den stora triangelformade gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren. Gemensam innergård med belysning, platt - beläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool. Sopnedkast för hushållsavfall i miljörum.

PARKERING
106 p-platser till uthyrning i garage i två plan under huset. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

TV OCH INERNET
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Medlemmarna tecknar avtal själva med leverantör.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.

OMRÅDET

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.

KOMMUNIKATIONER

Näckrosen är närmaste t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla sa? är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46705174574
okan@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h