Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Stilren tvåa i ett perfekt område!

Varmt välkomna till denna fina lägenheten högt upp i huset på Responsgatan 18 där alla kvadratmeter nyttjas till perfektion med fina och stilrena materialval. Den öppna planlösningen ger en otrolig rymd och luftig känsla, de stora fönsterpartierna ser till att man har tillgång till mycket naturligt ljusinsläpp som i sin tur ger en genomgående harmonisk känsla. Balkongen vetter mot föreningens fina innegård i. Sovrummet är enkelt att inreda helt efter sina egna behov och får plats med en stor säng. Lägenheten har mycket generösa förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum som är utrustat med dusch, kommod och kombimaskin.

*OBS! Föreningen har beslutat om att sänka medlemsavgifterna med hela 13% från och med Februari 2024.*

Sedan bor man i en förening som äger marken och har 346 lägenheter samt. Föreningen har två tvättstugor och flera cykelförråd.

Endast ett par minuter i från porten ligger Telefonplans tunnelbanestation och bussar. I närheten har man Ica supermarket och längs med Tellusborgsvägen finner man populära Svandammsparken, Pizzabakeren, Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India, stenugnsbageriet Cafe Bonne Femme och på andra sidan av Södertäljevägen finner man även Västberga Handel med Coop, Rusta, Apotek, McDonalds och Systembolag.

För mer info kontakta gärna mig:

Karan Trehan
Mobil: 076-329 34 81
Mail: Karan@sthlmfast.se

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i platsbyggda garderober. Redan här uppmärksammas det fantastiska ljusflödet bostaden präglas av.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar. Den öppna planlösningen mot kök skapar en social atmosfär och plats för matbord för ca 2-4 personer finns. Stora fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusintag. Härifrån nås även utgången till bostadens balkong med plats för balkongmöbler.

Kök
Stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter i vita kökslucor och arbetsyta på bänkskiva i trä med vitt kakel ovan som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, fläkt, integrerad kyl/frys samt integrerad diskmaskin.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för en stor säng och tillhörande möbler. Förvaring finns i platsbyggda garderober.

Badrum
Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitkaklade väggar. Utrustat med vägghängd Wc, kommod, spegel, dusch med vikbara glasdörrar samt tvättmaskin med kombifunktion och arbetsbänk. Belysning från spotlights i tak.

Läs mer

Förening:

Brf The Brick Terra är en äkta förening som äger marken och bildades år 2013. Brf:en är en stor och stabil förening med totalt 346st lägenheter och 1 lokal. Föreningens adresser är Responsgatan 12, 14 och 18. Juridisk person accepteras ej. 

*OBS! FÖRENINGEN HAR BESLUTAT OM ATT SÄNKA MEDLEMSAVGITFERNA MED HELA 13% FRÅN OCH MED FEBRUARI 2024.*

Utförda renoveringar
Huset är av nyproduktionsstandard uppförande år 2019.

Kommande renoveringar
Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.
Information från årsredovisningen.

TV/Bredband
Föreningen är ansluten till Tele2 (gamla comhem) för leverans av TV och bredband via fiber. I varje lägenhet finns ett multimediaskåp installerat.  Gemensamma gruppavtal genom Tele2, vilket innebär ett obligatoriskt tillägg om 100 kr/mån.

Gemensamma utrymmen
I byggnaden finns två moderna tvättstugor med 2st tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. I varje lägenhet finns även en kombinerad tvättmaskin/tumlare som ingår i köpet. Till varje lägenheten hör ett förråd till. Det finns miljörum för återvinning, sopsug för hushållssopor, barnvagnsrum samt parkering för cyklar.
Föreningen har ambition att framöver upprätta gemensam uteplats på gården. Föreningen har också framtida planer på att undersöka möjligheten för övernattningslägenhet för gäster med wc, dusch, säng och möbler. 

Parkering
Det finns möjlighet att hyra plats i garage hos Stena Fastigheter på Oktavgatan samt på Klaviaturgatan ca 2-3 min bort. Kostnad för garage-parkering ca 1150kr/mån resp. 550kr/månad för P-plats. Kontakta Stena Fastigheter för mer information. I övrigt finns boendeparkering med taxa 4 och gäller på omkringliggande gator. Det planeras uppföras cirka 80st garageplatser som angränsar till fastigheten och månadshyran uppskattas hamna kring 1500-2000 kr/månad. I garaget avser föreningen ha tillgång till bilpool samt cykelpool.

Ekonomi
Årsavgifterna höjdes med 25% från 1 mars 2023. 
Information från årsredovisning.

Övrigt
Huset har en ett kulturvärde för Stockholms stadsmuseum och har k-märkt huset med blå klassificering. Anders Berg Arkitektkontor AB med byggmästare Erland Gustafssons Byggnadsaktiebolag var ledande vid byggnationen. Resultatet blev ett unikt med också tidstypiskt hus med brunt tegel, lodräta fönsterband med detaljer av lackerad aluminiumplåt. För mer allmän information om projektet vänligen se www.thebrick.se.

Läs mer

Område:

Området
Här bor man i ett populärt läge med direkt närhet till allt i form av kommunikationer, populära restauranger, mysiga caféer, gym och matvarubutiker. Man har även nära till grönområden och parker som bland annat Svandammsparken. I Midsommarkransen får du på bästa sätt uppleva och njuta av både mysig småstadsidyll och direkt närhet till innerstadens puls och folkliv.
Precis intill bostad finns en busshållplats och med promenadavstånd nås Telefonplan med tunnelbanans röda linje som tar er till Stockholms Central på ca 10-15 minuter och Hornstull på endast 5 minuter. Buss 161 mot Bagarmossen tar er till Älvsjö station på bara 8 minuter och där går pendeltåg samt flertal bussar.

 

Läs mer

Hägersten

Hägersten Midsommarkransen/Telefonplan
Månadsavgift: 3 603 kr/mån

2 695 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2 rum och kök
Badrum:
1
Byggnadsår:
2019-2020
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Uppvärmning:
Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Ventilation och kyla:
Mekanisk m. värmeåtervinning
TV / Data:
Tele2

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
46 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
103 kWh/m²
Energiprestanda:
103 kWh/m² kWh/Kvm och år
Energiklass:
E
Registrerad:
2021-04-14
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
BRF The BRiCK Terra
Lägenhetsnr:
18-1604
Lägenhetsnr LMV:
1604
Våning:
6
Hiss:
Ja
Andelstal, ägande:
0.28931 %
Avgift:
3603 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband med tillägg om 100:-/mån och el 250:-/mån.

Driftskostnader

El:
250 kr/mån
3000 kr/år
Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
4800 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.